Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yazana kadar sibel yetmiş kopçaya ::))

ayyy bu bitter tam bitter cnm yaaa.. koccammaaann maaşallaaahh rabbim nazardan korusun bahtı da güzel olsun cnm .. ama bu aktiviteler bitter e biraz büyük gelebilir cnm .. daha 8 aylık çok küçük yani.. tencere tabak setleri var ben bim den almıştım onlardan alabilirsin onların kapağını kapar filan ağzına sokar dişlerini kaşır :)))) daha aktiviteler için erken gibi gerçi bazı çocuklar daha yatkın oluyo şu boncuklu oyuncaktan alabilirsin 7 tl enucuzreyon.com da ..

sibel doğru bildin cnm aynennn .. yarın cep tel le gez videonu yükle .. foto mak. ile çekme büyük oluyo yüklenmiyo .. yerimseniben

duygu seninki kadarken merve de aynıydı .. hatta bulaşık makinası içinde geziyodu .. ama biraz daha büyüyünce kesmiyo her gün tencere tava .. şimdiden al derim .. kule yi ve boncuklu oyuncağı da al bence ..

Canım nerden alıcam bu oyuncakları??ınternetten mi?
Evet bulaşık makinesi en sevdiği yer fırın kapağı aç kapa leğen kap kacak:)))
Alayım o zaman bende 1 2 aya oynar belki demi??

bitter maşallah kuzuna çok ama çok tatlı,
febicim ilk resimdeki olan oyuncak bizde var pazar günü aldım sanberki onunla iyidiryorum bu günlerde çok hoşuna gitti yalnız bizimki bebekle değil köpeli,fiyat da uygundu 6 lira.

bitter bebişine maşallah 41 kere Allah nazarlardan korusun çok tatlıymış

[
ayyy bu bitter tam bitter cnm yaaa.. koccammaaann maaşallaaahh rabbim nazardan korusun bahtı da güzel olsun cnm .. ama bu aktiviteler bitter e biraz büyük gelebilir cnm .. daha 8 aylık çok küçük yani.. tencere tabak setleri var ben bim den almıştım onlardan alabilirsin onların kapağını kapar filan ağzına sokar dişlerini kaşır :)))) daha aktiviteler için erken gibi gerçi bazı çocuklar daha yatkın oluyo şu boncuklu oyuncaktan alabilirsin 7 tl enucuzreyon.com da ..

sibel doğru bildin cnm aynennn .. yarın cep tel le gez videonu yükle .. foto mak. ile çekme büyük oluyo yüklenmiyo .. yerimseniben

duygu seninki kadarken merve de aynıydı .. hatta bulaşık makinası içinde geziyodu .. ama biraz daha büyüyünce kesmiyo her gün tencere tava .. şimdiden al derim .. kule yi ve boncuklu oyuncağı da al bence ..

[/QUOTE]

evet bizim için henüz cok erken daha oynamıyoruz zaten küplerimiz halkalarımız falan var ama biz onları birbirine vuruyor diş kaşıyoruz renkli hoşuna gidiyor tencere tabak setimizde var bir yaşına gelsin başlarım ama küpleri üst üste diziyorum o deviriyor cok hoşuna gidiyor alkisalkisalkis

kızlar bu oyuncak fiyatına göre süper ama çok sağlam değildi kargodan geldi biraz zorlayınca bazıları yerinden çıktı yeniden yapıştırmak için çıkardım ben de bir kaçını tek tek öğreniyo hem.. sonra ahşap yapıştırıcısıyla güzelce yapıştırıcam .. yuvarlak olanları döndüre döndüre geçiriliyo .. çok faydalı yapabilse .. onu yapamıyo ..

Yfrog - mov00011

ooo ne güzel topik baya hareketlenmiş çok sevindim.:dance:

sibelcim evet senden ve diğer temmuz annelerindende daha çok paylaşım bekliyoruz.a.s

mervoşun ikinci videosunuda izledim maaşallah boncuğuma hemencik öğrenmiş

bitter çikolatayada kocaman maaşallah çooook tatlı

fikriyecim oyunlar için teşekkür ederim canım deniyeceğim bendezemuszemus

bu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler a.s. onlardanda yoğun paylaşım bekliyoruz.

ayşegül video pek olmamış sanki.. yfrog yazan üssteki linli kopyalasan cnm ..

sanberkin video da hala açılmadı çok yavaş..

teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3

bu yakışıklıda durudan 7 ay büyük kuzenimiz şu sıralar birlikte takılıyolar :))

Son düzenleme:
ayşegül duruyu okula göndersen 5 yaşında diye yutturursun haa.. maaşallah ne zaman büyüdü bu kadar yaa.. saçlara da okul tokası takmış.. özlemişim buluşmamız lazım çok geçmeden kaydirigubbakcemile2

merveye fasulye ve nohutu verdim bir kez denedim ama katiyen yapmamıştı .. top dedi ağzına atmak istedi :) yarın bi daha deneyeyim .. ama zor yapacağını sanmam :hulya: aferin duruşaaaaaa :hooray: Şeniz

eklediğim video yarım çıkmış ikincisindede görüntü sesten hızlı gidiyor hiç bişey anlaşılmıyor artık sonkez denicem olmazsada kısmet değilmiş :))

mervenin videoları süper. hemencecik öğrenmiş annesi. yukardaki oyuncağınızı çok beğendim bende bakmıştım geçen kitaplarını aldığım yerde ama 39 civarıydı fiyatı. sipariş vereyim tam uraslık o oyuncak.
aynurcum bende aydındasın urasa üç tane arkadaş çıktı diye sevinmiştim ne işin varki tokattta ((
durunun videosunu izleyebildim bizdende kocaman aferin kızımıza.aman çok havalı bişey annesi.
fikriyecim o kitabı bende sipariş vermişim bilmeden gelmedi ama henüz üzüldüm bak şimdi aktivitenin az olmasına..sanberkin videosunu izleyemedim((

Genciza kızına 41 kere maşallah pek güzel annesi:)
Kaç aylık ismi Duru galiba resimde yapıyormuş yerim ben onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…