kızlar bu oyuncağı tavsiye ediyorum size.. hem bu şekilde oynanıyo hem parçaları ahşap kara üçgen yuvarlak ve dörtgen renkli de .. güzel yani.. ben bu ortası delik parçaları ipe dizmesini istiyorum mesela bu şekilde de kullanıyorum .. yapamıyo o ayrı.. başka bir sürü şekilde de kullanılır .. çok fonksiyonlu ve ekonomik.. yelken oyuncaktan aldım 20 tl şu an.. ya sanki ben daha ucuza almıştım artmış mı fiyatı ne ?
harika bir topik olmuş bayanlar hepsini okuyamadım ama bi göz attım süpersiniz bende olmak isterim aranızda bizimde bunlara benzer oyuncaklarımız var eklerim ii akşamlar dilerim hepinizea.s.
sen şu bitter ini ekle önce .. amaniinnn ne tatlı yaa avatardaki kızın dimi ... maaşallah diyim.. kaç aylık cnm .. hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
siboş kendi yaşıtlarını görünce nasıl mutlu oluyolar dimi.. keşke yakın olsak hergün bir araya gelsek cnm ..
fikriye yazıyı okuyorum şimdi..
siboş kendi yaşıtlarını görünce nasıl mutlu oluyolar dimi.. keşke yakın olsak hergün bir araya gelsek cnm ..
fikriyecim memnunsun o zaman kitaptan.. paylaştığın şeylere bakarsam ben beğendim açıkcası..
kopçayıda şöyle tarif edim kısa yoldan.. südyenimizin arkasında bulunan ve kapatmaya yarayan küçük cisim:)
zaman zaman bende sen gibi düşünüyorumslm kızlar
ben sizlerle bir şeyler paylaşmak hatta danışmak istiyorum..
mesela şu puzzle olayı bende aldım sırf aşina olsunlar diye ama arkasında 3 yaş+ yazıyor tabi bunların daha küçükleride vardır ama bebişleri illa becermesi için uğraşmak yanlış değilmi...kıyafetlerini seçmekten bahsedilmişti sanırım, açıkcası ben istemezdim bunu çünkü onlar daha bebek bence bir an önce herşeyi yapmalarını,konuşmalarını,aynı günde birsürü peşpeşe aktivite öğrenmelerini sağlamak yanlış değilmi sanki onları biran önce büyütmeye çalışıyoruz febinin dediği doğru kıyaslamak yanlış ama ne kadarda böyle desek aynı zamanlardaki bebeklerin yaptıklarından sonra istemesekte kıyaslıyoruz
"benim bebegimde yapmalı" diyoruz ama yanlış...bırakalımda daha serbest büyüsünler zaten bebekleri bitince kreştan başlayıp ömür boyu kurallar dersle çocuklar rutine giricek tabiki ilgisiz olmamak lazım oyun oynamaya bayılıyorlar....
bir video var denk gelmişsinizdir çocuk bilgisayarda bir oyun oynuyor yapamayınca bir yandan ağlıyor kızıyor anneside çekiyor annesinede kızıyor gülmeee diye doktorum proğramında dr kadın çocugunda şiddetli bir tramva geçirdiğini söylemişti bu yüzden bebişleri zorlamamak lazım diye düşünüyorum acaba yanlışmıyım kızlar yanlışsam uyarın ne olur:))
ben bebişlerimin mümkün oldıgınca bebek kalmalarını istiyorum onların bebeklerini doya doya yaşamak istiyorum yanlışmıyım kızlar...
mayalıhamur kız bende aydınlı sayılırım sen nerede oturuyorsun?
teşekkür ederizkaydirigubbakcemile3Ayyy gerçekten Bitter çikolataymış bu yaaa 41 kere maşallah nazarlardan korusun Rabbim:)Çok tatlıymış bantını yerim ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?