Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok guzelmiş odasıı bende cok begendim ege cok deli yatıyor o yuzden yerde yatırıyorum ama yusufun yatagı cok guzel tam ege için düşmez dönse bile:)

merveyle bugün :

- ahşap yapbozunu takmayı öğrenmiş..

-kule bardaklarını iç içe koyuyor..

-boncuklu oyuncağını pek oynamadı..

-nohut ve fasulyeyi koydum önüne katiyen ayırmadı ağzına atmaya uğraştı .. nohuta top dedi..

-bultak oynadı az..

-bi de yeni bir oyun oynadık .. işte resmi :)

cok tesekkur ederiz teyzeleri,
begendiginiz icin....

aayyy çok beğendim her şey harika çok hoşuma gitti,güle güle kullansın oğluşun...
o dolaplardan ikea da görmüştüm ordan mı aldın kuu?
bi de dolaptaki resimleri kim yaptı merak ettim

emoscum,ikeadan canim, hepsi....perdesi,halisina kadar yani...biz ailece ikeayi seviyoz..diger esyalarimizin coguda ikeadan...

dolaptaki resimleri, benim yegenlerim yapti..bana ve yusuf a...benim icin cok degerliler o yuzden...

baya dikkatli bakmissin..

tesekkurler canim...elbise dolabi niye acik olmasi gerekiyor onu bilmiyorum bak...ama dolabin kapagini kendisi acabiliyor zaten..yeterince karistirabiliyor :)))))))

bir tulumuz eksik, onu da kendim dikicem..o yuzden kaldi tul isi...bi firsat bulsam yapicam..

mayacim ve fikriyecim faaliyetleriniz cok guzel takip ediyorum...bugun hicbir faaliyet de bulunmadim..cok halsizdim ..yusuf kendi halinde takildi..

feride cim, cok guzel bir oyun bende bir ara yaptiririm, yusufa..

yusufumun odasıda kendiside çok şekerrr..maşalllahhh..mervemınde yeni oyunu çok güzelmiş..bu çocuklar bizimde yaratıcılığımızı arttırıyor vallaha:)

oda süpermiş gerçekten.. güle güle kullanın fatmacım.. bizim oyuncak dolabımız yok.. oyuncak sepetinin içinde tıkış tıkış duruyo oyuncakları.. bir çoğunu kaldırdım ama yinede çok... böyle oluncada hangi oyuncakla oynayacağına karar veremiyo ve neticede hiç birisiyle oynamıyo:) bana fikir verdin benimde en kısa zamanda dolap almam lazım.. odamız biraz küçük ama bi yer bulucam artık.. masa sandalye bende alıcam ama nereye koyucam bilmiyorum çok daralıcak odası...

feride yeni oyununuza bayıldım:)) ben korkuyorum iremin önüne çatal filan vermeye.. kaptığı gibi koşarak uzaklaşıyo çünki:) düşer filan allah korusun...

masallah kuzularaa
ege de yuzundeki butun heryerin ellerini ayakalrını göbeğini heryeri gösterio 2 aydır falan yapıo bunları taklitler yapıo ve herşeyi anlıo babasının çoraplarını çıkarıp banyoya götürüo uyuyalım dedimmi yatak odasında beklio yastığını getirio basını sallıo ee dio
suyunu getir dedimmi getirio herşeyi istedimmi yerine getirio
bu ara huy edindi kraker dolabımız var elindeki bittimi beni elimden tutup mutfaga götürüo kraker istio
o üst üste yapılan bardakları koyabilio üst üste halkaları dizebilio
hamuru cok begendim ay merdaneli bende alayım oğlusuma egde cok sever onu:)
tarakla saçını tarıo el öpüo ağladımmı hemen kendini öptürüo benide öpüo ağlama der gibi zorla sevdirio kendini çoraplarını giymeye calısıo daha bir sürü şey aklıma gelen bunlar şimdilik

fatmacım çok güzel odanız güle güle kullansın yusufcuğumopuyorumnanaktan

hala misafirlerim olduğu için pek bi aktivite yapamıyoruz kızımla ama kuzenleriyle bol bol boyama yapıyor hepbirlikte yemek masasına oturup boyama kitaplarını boyuyolar uzun uzun benim kızım karalıyor tabi :) şu günlerde en çok oynadığı oyuncakları iç içe geçen kule ve bultak.kule yaptıktan sonra aşşış diyerek bizden alkış bekliyor ve herkesi tek tek alkışlatıyor :))

yeni bi kitap aldım onu okumayada pek fırsatım yok onları yolladıktan sonra sakin kafayla okumak istiyorum."iki yaşındaki çocuğunuz büyürken" kitabın adı şu dönemde faydalı olacağını ümitediyorum.

Fatmacım Yusufun odası çok çok güzel olmuş,zendim size.Güle güle kullansın,mutlu günleri geçirsin.Canım benim ne güzel uyyor yatağında,maşallah.

Febicim ne güzel aktivite bulmuşsunuz öyle,nesneleri boyuntlara ve çeşitlere göre birbirinden ayırtmak ço çok faydalı bir aktivite.

Bız eşleştirme yapamay çalışıyoruz ama sanberk öyle kuru kuru eşleştirme yapamıyor.Ama kitapta olunca yapıyor.Mesela 1 kitap açıyoruz içindeki nesnelerden 1 tanesi gösteriyorum ve diyer sayfalarda aynısını bulmaya çalışıyoruz,bu şekilde daha başırılı oluyor.

Ayşegül bence suan en güzel aktivite siz yapıyorsunuz canım.Brak Duru kozenlerle doya doya oynasın bundan daha güzel aktivite yok,keşke bizim de böyle fırsatımız olsaydı...

kreftcim çocuk kendi kıyafetini kendi seçebilsin, ulaşımı açısından dolap kapakları yok ama zaten yusuf açtığına göre sorunda yok. toz açısından bence kapalı olması daha kullanışlı.

bugün güzeldi.hem pazar hem park hemde komşu ziyaretini aralara serpiştirdik. enerjisini dışarda atınca eve gldiğimizde aktivite kolay oldu.bultak yapboz kitap eşleştirme doldur boşalt hamur vs vs aklıma ne geliyorsa sıraladım yaptık ettik.
farklı olarak bakliyatları karışık ortaya döktük içinden ayıklayıp kaplara attık.birde iki farklı renk hamurdan küçük toplar yapıp renklerine göre kaplara attık.kulelerimizde aynı renkli olanları üstüste koymaya çalıştık.turuncunu eşi yok uras onu aradı bir süre.
balık yakalamaca oyunu oynadık. bizde uyduruk bir oyuncağı var ama ben tvde çok kolay hazırlanan şeklini görmüştüm.( kağıtlara balık resmi çizilip ataçlar takılıyor.bir çubuğun ucuna ip bağlayıp ipin ucuna mıknatıs takılıyor ve mıknatıs ataçları çekerek balık yakalanıyor)
dışarda hep çocuklarla ilgili, birini görse elinden tutup benimle oyna diye çekiştiriyor.eşim diyorki bizi oyun arkadaşı sanıyor. zaten oyun arkadaşıyızki napsın.keşke burdada oyun grupları olsada bir iki saatliğine olsa gitsek bizde.
bol oyunlu günler hepimize:)))

yusufumun odasıda kendiside çok şekerrr..maşalllahhh..mervemınde yeni oyunu çok güzelmiş..bu çocuklar bizimde yaratıcılığımızı arttırıyor vallaha:)

sorma cnm bundan da bir oyun çıkar mı diye düşünüp hiç bişeyi atamaz oldum .. yeni aldığım krem kutusu .. plastik şişe.. nereye sığacak bunca şey orası meçhul :roflol:

feride yeni oyununuza bayıldım:)) ben korkuyorum iremin önüne çatal filan vermeye.. kaptığı gibi koşarak uzaklaşıyo çünki:) düşer filan allah korusun...

cnm ben bebekken bile nerdeyse çatalla oynamısa izin veriyodum .. çok şükür bişey olmadı şimdilik .. olacak olan da oluyo zaten .. gayet pimpirikli bir insan olarak bu konuda kendimi tebrik ediyorum .. ama Allah koruyo yaa.. dün haberlerde izledim küçücük çocuk 5. kattan düşmüş bişey olmamış .. melekler tutmuş belli ki.. doktor mucize diyodu .. bizim korumamız yetmiyo katiyen.. elinden gelen özeni gösterip Allah a emanet edince insan daha rahat oluyo ne bilim ..

cnm içeriğine bir bak kitaplar konusunda çok hayal kırıklığı yaşıyorum ben .. başlığına bakınca aman süper bana göre diyosun eline alınca bilmediğin hiç bişey geçmiyo.. çok yüzeysel olabiliyo.. güzel bir kitapsa tavsiye edersin biz de alırız ..

deniz egoşuma maaşallah kraker tutan parnaklarını yerim yakışıklımın ..

ayşegül cüm bitmedi göz altı süren bitanem .. kk sızlıktan serap filan görmeye başlıcan maazallah .. sempatiksalakcinni günah değil mi söyle ordakilere herkes evine gitsin .. yoksa biz de size gelcez ona göreeee klava: zemuszemus :roflol:

kızlaarr konu dışı birazcık sanki ama kızıma yeni ciciler aldım hafta sonu .. şu anda indirimler var lcw , panço , wenice .. çok da güzel şeyler var .. kaçırmayın yavaş yavaş tükeniyo.. indirim için mart ı beklerseniz hiç bişey kalmaz sanki o zamana benden sölemesiii...

masallah cocuklarimizaa

yusufun odasi cok güzel olmuss cok begendim fatmacimm.. saglikla büyüsün oynasin icinde..

bende efeyi o yataga asla yatiramammm . cocuk uyuduktan sonra bi bakiyorsun ayak ucunda bi bakiyorsun yan yatiyor :) kesin düser ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…