aayyy çok beğendim her şey harika çok hoşuma gitti,güle güle kullansın oğluşun...
o dolaplardan ikea da görmüştüm ordan mı aldın kuu?
bi de dolaptaki resimleri kim yaptı merak ettim
yusufun odası muhteşem olmuş.kreftcim sen zaten montessorideki oda dizaynı gibi yapmışsın bakmana gerek kalmamış. sadece elbise dolabıda açık olsa tamamış. onada gerek yok bence.yatağı masa sandalyesi oyun dolabı hepsi birbirinden güzel olmuş.sizinde çok oyuncağınız varmış.perdelerinize ve ayrıca renk seçiminizede bayıldım. güle güle yatsın uyusun oynasın büyüsün yusuf.
netkitap: Kitap - Maria Montessori Yöntemiyle Çocuk Eğitimi Sanatı, Emel Çakıroğlu Wilbrandt, Sistem Yayıncılık
Arkadaşlar bu kitap dikatimi çekti almayı düşünüyorum,bize göre uyunmudur,eğiticiler için yazıyor da benim kafam karıştı..ne yapsam acaba.?
yusufumun odasıda kendiside çok şekerrr..maşalllahhh..mervemınde yeni oyunu çok güzelmiş..bu çocuklar bizimde yaratıcılığımızı arttırıyor vallaha:)
feride yeni oyununuza bayıldım:)) ben korkuyorum iremin önüne çatal filan vermeye.. kaptığı gibi koşarak uzaklaşıyo çünki:) düşer filan allah korusun...
netkitap: Kitap - Maria Montessori Yöntemiyle Çocuk Eğitimi Sanatı, Emel Çakıroğlu Wilbrandt, Sistem Yayıncılık
Arkadaşlar bu kitap dikatimi çekti almayı düşünüyorum,bize göre uyunmudur,eğiticiler için yazıyor da benim kafam karıştı..ne yapsam acaba.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?