Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar a.s.

duygu evet canım adı Duru 18 aylık bizde temmuz bebeğiyiz yani :) Ege'ninde resimlerini bekliyoruz.

Maşallah ayşegül duruyu iyi kur bak çocuklar şimdiden peşine takıldı,çok dikkat et artık.

şimdi şöyle bir durum var kızlar yukardaki dediklerinizi bende okudum. burda amaç bebeği zorlamak yormak değil oynarken eğlenip öğrenmek. biraz beyinlerini yönlendirmek.benim bu konuyu danıştığım birçok arkadaş ilerde çok faydasını göreceksin dedi. mesela ilkokula başladığında henüz kare üçgeni bilmeyen çocuklar bile olacak ama sen yeni şeyleri kavramada becerisini artıracaksın dediler.bide zaten ne verirsen alıyorlar hemen. almak istemezlerse zorlasanda tepkilerini belli ediyorlar.mesela uras birgün çok iyi oluyor bazı günler sadece arabayla oynuyor bazı günler hiç oyuncaklarına yanaşmıyor kendisi biliyor yani.
önemli olan kaliteli vakit geçirmek, sıkboğaz etmek değil. dediğiniz gibi hayatları boyunca yarışacaklar zaten.
zaten kendim için konuşayım hergün aktivite yaptıramıyorum gücüm olmuyor :)))
uras bugün babaanneyle babayı nakavt etmiş. eve geldiğimde herkes bi yerde dağılmış haldeydi. hiç oyuncaklarıyla oynamamış sürekli zıplamış sürekli zarar ziyan peşindeymiş.:))))))))))))

bitter çikolatan çok şeker böcüğün maşşallah ege beyde çok tatlı onada maşallah kocaman

nerdesin fıstık :) yok mu uras ın yeni resimleri.. video eklemek daha kolay ayrıca .. dilersen tarif ederim cnm .. :)

Duygucum egeyi biliyorum ben ,maşallah ne kadar tatalı olmuş öyle tam bir delikanlı.41 kere maşallah.

duygu maaşallah oğluşuna ne yakışıklı bi çocuk böyle tü tü tü nazar değmesin allah bahtınıda güzel etsin inşallah

Bu da oğlumun en güzel pozu teyzeleri:)Allah hepsini nazardan korusun...

nerdesin fıstık :) yok mu uras ın yeni resimleri.. video eklemek daha kolay ayrıca .. dilersen tarif ederim cnm .. :)

video çekmiyom da uras hemen videoya saldırıp kendine bakmak istiyo. eşiminde videosu çok kıymetli. ama şimdi yükleyebilirmiyiz diye sordum deneriz dedi :))) çekmeye çalışayım bende bol bol bağrış çığrış duyrasınız.:)))
ben çok keyifliyim bu akşam .babasıyla annemi zarar ziyan içinde evide darmadağınık bulunca bugün çok sevindim.anlamışlardır halimi. artık annem bakıcıya şunuda yapsın bunuda öğretsin şunuda yedirsin demicem bi daha dedi :)))))))
şu bir türlü koyamadığım fotoları koymaya çalışayım

madem tanışıyoruz bu da benim kızım merve .. duygu çok tatlı oğlun maaşallah egeye ..

cnm cep telde çek videoyu.. yüksek kaliteli videolar yüklemesi uzun sürer .. izlemesi de geç yüklenir zor olur..

allah ım ya hepsi ne kadar tatlılar Allah nazardan korusun hepsinnde bahtı yüzleri gibi güzel olur inşallah

fikriyecim şanberkin videosunu şimdi izledim maaşallah hepsini doğru yerleştirdi hiçte bunalmadı bitirene kadar devam etti gerçekten kocaman bi maaşallahı haketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…