mervenin videoları süper. hemencecik öğrenmiş annesi. yukardaki oyuncağınızı çok beğendim bende bakmıştım geçen kitaplarını aldığım yerde ama 39 civarıydı fiyatı. sipariş vereyim tam uraslık o oyuncak.
aynurcum bende aydındasın urasa üç tane arkadaş çıktı diye sevinmiştim ne işin varki tokattta((
durunun videosunu izleyebildim bizdende kocaman aferin kızımıza.aman çok havalı bişey annesi.
fikriyecim o kitabı bende sipariş vermişim bilmeden gelmedi ama henüz üzüldüm bak şimdi aktivitenin az olmasına..sanberkin videosunu izleyemedim((
bitter çikolatan çok şeker böcüğün maşşallah ege beyde çok tatlı onada maşallah kocaman
nerdesin fıstık :) yok mu uras ın yeni resimleri.. video eklemek daha kolay ayrıca .. dilersen tarif ederim cnm .. :)
video çekmiyom da uras hemen videoya saldırıp kendine bakmak istiyo. eşiminde videosu çok kıymetli. ama şimdi yükleyebilirmiyiz diye sordum deneriz dedi :))) çekmeye çalışayım bende bol bol bağrış çığrış duyrasınız.:)))
ben çok keyifliyim bu akşam .babasıyla annemi zarar ziyan içinde evide darmadağınık bulunca bugün çok sevindim.anlamışlardır halimi. artık annem bakıcıya şunuda yapsın bunuda öğretsin şunuda yedirsin demicem bi daha dedi :)))))))
şu bir türlü koyamadığım fotoları koymaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?