Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Febicim tam yüzerinde yürümeyebilir canım,önemli olan o çizgiyi takip edebilmektir.

Bugün puzzellerle hiç ilgilenmedi bizimki sanki dünkü çocuk değildi.Hep zıpladı hopladı:))))))))))) Yarım saat sehpanın altında durdu beni de çağırdı ben de yatım karşında öyle uzun uzun bişeyler anlattı bana..ben de anlamıyordum ama cevap vermeye çalıştım.
Parmak boyayı çok seviyor oğlum(nerde bela biz ordayız) kayıtta çizdikbişeyler sonra kendi uüzüne sonra da benimkime çizdi bide aynı karşında durduk kendimize baktık..çok mutluydu çok hoşuna gitti.
GÜndüz de neşeliydi uzaktan öpücük gönderiyordu bana sonra koşa koşa geliyordu yanıma beni öpüyordu..inanılmaz güzel bir gün geçirdik sizinle paylaşmak istedim.

merhabalar paylaşımlarınız çok hoş

biz de bugün bi değişiklik olsun diye tencere kapağı kapattık
3 tane değişik boylarda tencere koydum önüne ve kapaklarını da tebiki deneye deneye eşleştirebildi
benimde oğlum 18 aylık olacak ayın 10 unda

Başka ne yaptık,biz toz aldık,masa taşadık,sandaliye.çamışırları topladık kime ait olduğunu söyledik.Frmuar,çıtçıtlı olan giyisileri açtık kapatık,bulaşık yikadık(plastik oyuncakları),
-eşleştirme gibi bir şey yapıyoruz sürekli bi şey dikatini çekince hemen aynısını arıyoruz.
-tuzluk oyunu yaptık-bizimki legolarla ve kuplerle pek ilgilenmiyor(((((((((( ancak go deyip top gibi vuruyor.
Şarkılar söyledik dans ettik,kitap okuduk,ce oyunu bl bol oynadık.ve hergün oynadığımız oyunları da var onları da bol bol oynadık.
birkaç gün de arkaya doğuru yürüme oyunu kendisi yapıyor ben yaptırmıyorum bu oyunu arkaya doğuru emeklem de yapmaya başladık.

fikriyecim ya sanberkin videosunu seyrettim şimdi maşallah ya ne tatlı ne şeker ne akıllı bi bebek 41 kere maşallah

fikriyecim ya sanberkin videosunu seyrettim şimdi maşallah ya ne tatlı ne şeker ne akıllı bi bebek 41 kere maşallah

teşkkür ederim canım,her bebek farklı diyorlar ya öyledir işte..puzzeli dizdi hem de daha yeni almıştık ama gel de dinle konuşması anlaşılmıyor yaşıtlara göre daha az sözcük darlığı var.eyvahedigeldismile

çok şeker arkidişş hoş geldin cnmm opuyorumnanaktan

fikriye ne güzel eğlenmişsiniz süppeerrrsiinnn ..

merhaba arkadaşlar..
ben miniklerimizin videolarını izleyemiyorum maalesef nedense..

mayalıhamur, bahsettiğin eğitici halıyı ben de merak ettim..aldığınız yerin linkini yollayabilir misin ?

merhaba arkadaşlar..
ben miniklerimizin videolarını izleyemiyorum maalesef nedense..

mayalıhamur, bahsettiğin eğitici halıyı ben de merak ettim..aldığınız yerin linkini yollayabilir misin ?

aaa neden acaba .. belki bir proğram eksiktir.. java olabilir..

çok şeker arkidişş hoş geldin cnmm opuyorumnanaktan

fikriye ne güzel eğlenmişsiniz süppeerrrsiinnn ..

teşekkürler canım,aslında sana da süpersin diyebiliriz sen de çok yaratıcısın sen den baya kopya çekiyorum ben:kedi: su şişeyi nasıl yaptın sen öyle küçük delikleri nasıl yaptın? biz 1 küçük su şişe ,1 1.5 litrelik şişe ve 1 5 litrelik şişelere mandalar attık.-ilk önce sanberk kapakları açıyor sonra mandalları atıyor ve kapağı kapatıyor,sonra ise mandalları çıkartıyor.Bugün bu şekilde birkaç kez daha tekrarlarız yarın ise planım her farklı şişede farklı renkli olan mandalı atsın(hemen başarabileceğini pek sanmıyorum ama zamnla öğrenir)bilmiyorumkismile

kızlar selam..
size haber verildimi bilmiyorum ama
tüm ayların arasında en tatlı anne bebek yarışması yapılıyor...
daha sonraki haftalarda en güzel esneyen bebeği en güzel ağlayan bebeği diye katagotriler oluşturulacaktır...
bebeği ile kendisi en tatlı anne bebek yarışmasına katılmak istiyorlar sa ;
* en güncel fotoğraf olması lazım
*fotoşrafla bebeğin adı annenin rumuzu
doğum tarihi ayı olarak göndermenzi gerekmektedir...
*resimleri ya genel aylar editörü sarıböceğe yada bana ulaşarak göndereceksiniz..
benim hotmail huri_er@hotmail.com resimi en geç 7 şubat akşamına kadar gönderirsenzi sevinirim...
9-10 şubat tarihinde yarışma başlaytacaktır 1 hafta sürecektir..yarışmanın linkini yine size bildiririm kızlar...

Son düzenleme:
gördüm yarışmayı huri cim katılmayı da düşünüyorum .. ama vaz geçiyorum bi süre sonra bakalım son kararım ne olacak :)) msn ni ekledim kabul edersen sevinirim .. mucuxx.. opuyorumnanaktan

ha fikriyecim bidonu nasıl deldim .. bıçak bileyicimiz çelik bizim çubuk şeklinde ucu da hafif sivri küt.. onu ocakta kızdırdık ve 2 delik açtık ..su bidonu bende çok var bişeye yarasın dedim .. oynuyo merve az da olsa..

merveyle bugün :

ya bugün sinirlendim merveyle oynamak istemedi cnm .. kedi kendine oynadı .. biraz tv izledi filan geçti günümüz.. yarın annemlere gidiyoz ( bugün gidemedik ) orda yeğenim var merveden bir yaş büyük onunla oynar bugünün karşılığı olur :) orda 3-5 gün kalırım ama net var görüşürüz yine inş...
başka ne oldu bakim .. merve yıkanmayı çok sever ama son bir kaç kerede ağlamıştı saçını yıkarken bugün ağlamadı sudan çıkmak istemedi .. ben hala küvetinde yıkıyorum bu arada .. balığıyla bardaklarıyla oynar.. bi de merveye kollarımı açtım koş bana dedim dediğimi anladı bi tavırlar yaptı beni hiç takmıyo gibi..ben de oralı olmadım kollarımı kapadım hemen koştu anneciiim diyo sarılıyo.. alem bu çocuklar ... ewet ler hayır hayırlar ewet olmaya başladı ..bizde durumlar böylee.....

ee herkes nerde .. ce yapıp kaçtınız.. lmaz: hadi bebişlerinizle nasıl bir gün geçirdiniz neler oldu anlatın bakalıımmmm .....kaydirigubbakcemile2

URL=http://img300.imageshack.us/i/resim366.jpg/]
[/URL]

kızlar bloglardan birinde bunu gördüm hem kolay hem güzel bi oyuncak sizinlede paylaşayım dedim.

feridecim ordada girersin nete artık boş bırakma buraları sen gidince herkes gidiyor :)

sıhhatler olsun merveye videolarını izledim aferin kuzuma yerim onun tombik parmaklarını ben kürdan evet acıtıyor duruda uff deyip duruyodu atarken :)

biz pek bişey yapamıyoruz malum o kuzenleriyle oynuyor oda iyi bişeydir diye düşünüyorum pek oynayabileceği çocuk yok buralarda bol bol oynasıl bari.

son aldığım kitaplar.
kulaklı kitaplarımız çok basit buzağının süt içtiğini ortadan kırdık zaten. parmağınla ortayı çekince yandan buzağı çıkıyo.
çiftlik hayvanları dört sayfa kadar pencereli traktör olduğu için uras en çok bunu seviyor.
yumurtanın üstünü parmağınla itince altından tavuk fotosu çıkıyor. her sayfada böyle hayvalı şeyler var.
bide oyun halımız.

Eklentiler

• $IMG_9913.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $IMG_9906.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 109
  • $IMG_9908.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_9904.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 76
mayacım ne güzel oyuncakları alıyorsun oğluşuna..Ben senin çocuğun olabilirmiyim:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…