Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende fotoğraf makinesini bataryasını şarza takmıştım.. çekip koyucaktım eğitici halıyı sen benden hızlı davranmışsın.. ilk resmi koyma şerefini elimden aldın maya:)))
bizimkide pembe renkli:)

pek beceremedim galiba eklemeleri ama((

bizde babaanneyi uğurladık.hop hop zıpladık.biraz skinleyip bi yarım saat puzzle yapıp renk ayırdık.

kızlar ben montessorideki derinlik öğreten şu tartı gramlıkları gibi olan silindir blokları çok beğendim.füsfüslerin sipariş etiği pembe kule ve basamaklar kağıttanda yapılabilir gibi geldi( çokda becerikliyim sankide) ama o oyuncak süper.sipariş verilecek 123 oyuncak sitesinin nette sayfasını açamıyorum.siz hiç denedinizmi?

ya pardon tatlım keşke sen ekleseydin ben pek bi becereksizim bu net konusunda.umarım olmuştur.

ne pardonu tatlım şaka yapıyorum:)) resimlerde biraz uzun sürdü açılması ama açıldı yani sorun yok...

bahsettiğin silindirli oyuncağı ben anlamadım canım.. foto varsa hazır yüklemeye başlamışken onunda resmini atsan sana zahmet:)) yada link versende olur resimle uğraşma..

bende onu yüklemeye çalışıyorum beceremedimmontessori oyuncakları yazıp aratınca bir sitede seline montessori oyuncağı diye çıkıyor oyuncak. link eklemeyi bilmiyom ki ((

çok beğendim yaaa.. yaptırmışlarmı bu oyuncağı almışlarmı anlamadım.. mutlaka bulmalıyım aynısından çok hoşuma gitti..
teşekkürler canım..

mayaaaa... çok büyük anacım anlayamadım hiç.. yeniden boyutlandır ı seçsen ve boyutu 800 yapsan diyorum .. sonra direk link yazar onu kopyalıcan cnm ... sana zahmet :S

Herkeslere Merhaba, bende yeni keşfettim burayı,
çok güzel paylaşımlarda bulunup güzel ve eğitici şeyler yapıyorsunuz darısı bizim başımıza
benimde 16 aylık bir oğlum var, çok hareketli şöyle 1-2 dk oturup bişeyler oynayamıyoruzki
bide şu oyun halısını çok beğendim nerden aldınız acaba,

ayşegül ben mandalı çok beğendim cicim .. harikasın ..opuyorumnanaktan

mayacım oyun halısı 18 artıymış almayı düşünüyorum eğer tavsiye ederseniz .. gereksiz kalabalık olmasın yani.. şu pink tower merdiven i ben pek anlamadım .. ahşap blok gibi bişey sanırım .. o da olmayıversin dedim içimden doğrusu yetişmesi zor oyuncak dünyasına :bbo: bu derinlik öğretme için evde daha pratik bir çözüm bulabilir miyiz düşünelim .. bunu evdeki baba yapmış .. benim kocam katiyen yapamaz da akannehir

başkaaa... yeni arkadaşlar ne çabuk kayboldunuz yaaa .. boshayallersmile

özlem hoş geldin cnm .. bizim bebişler de 16-18 aylık genelde zaten .. 16 ay aktivitelere başlamak için tam vakti bana göre .. sayfaları araştır istersen .. bir çok aktivite ve oyuncak ve kitap paylaşımı oldu cnm ..opuyorumnanaktan

Sağol canım hoşbulduk, evet bencede tam vakti oyuncak var ama pek oynamıyo eserse aklına bide çabuk sıkılıyo, ben sayfaları gezeyim tek tek müsaiyt olunca tabi şimdi yatma zamanı, sanada iyi geceler...:teytey:

http://img508.imageshack.us/img508/6949/img9904.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/7710/img9910q.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/5476/img9916.jpg

hım oldu sanırım şimdi febicim.
maeves bende bayıldım ona. bizim babamızda asla yapamaz.derinliği başka şekilde aynı boyutlarda nasıl anlatacaksınki bilemedim bende çok iyi tasarlanmış bunun çapı aynı çapı farklı olanlarıda var.
pembe bloklarla merdiven basamağı oluşturacak şekilde kahverengi dikdörtgenler.bir sürüde varyasyon oluşturmuşlar ikisiylede.

şu halıyla oynarken cep telde videoya çeksen uras ı mayacım .. çok şey mi istiyom anlamadım da pek fotodan nasıl kullanıldığını .. uras bize öğretsin :kedi:

maşalah mervoşa yerım ben yaa nekadar sabırlı annesı bırde kızarsın bak yiğit eren hemen sıkılıyorrr ama kurdan oyununu bızde oynuyoruzz onu erend egayet ıyı yapıyor maşallahhh..
URL=http://img300.imageshack.us/i/resim366.jpg/]
[/URL]

kızlar bloglardan birinde bunu gördüm hem kolay hem güzel bi oyuncak sizinlede paylaşayım dedim.

gerçekten güzelmış canımm teşekkürlerrr.. ay ne yaratıcı ınsanlar var yaa bende heç yok bölee işlerrr :kedi:

hepsı çok güzell güle gule oynasın eğlensıni bilgilensınn paşacınn canımm bende burda böyle şeyler satan bır mağaza buldumm çok sevındımm her hafta gıdıp değişik bişiler alıcam inşalla yiğit erenee..kule takımı aldımm şimdi böyle kıtaplar ve tahta oyuncaklarda sıraa..

oyun halısını çok beğendim urasın çok güzel gerçekten.

biz de bugün yine yapbozu ile oynadık ustalaştı onda değişik yapbozlar almam lazım bizimkisi bir adam değişik kıyafetleri ve ayakkabıları var onları giydiriyor fotolarını koyacağım.

dokun hisset kartları vardı bir süredir birlikte oynamamıştık bakıcısı ile oynuyordur herhalde. 2 ay önce falan kartları önüme koyup at nerde köpek nerde diyordum o seçiyordu, şimdi bir çoğunun ismini söylüyor bu ne diyorum at, bebe, akkbi, hav hav, araba vs kendince ama %70ini söylüyor söyleyemedikleri hergün görmediği şeyler misket, traktör vs. ya da köpeği bu diorum buluyor bebeği bul diyorum buluyor. Bunlar da çok güzel iyiki almışım tavsiye ederim 5 serisi var bizde yarın da oynarız.

biraz mandallarla oynadık fikriyeden kopya :) pek ilgisini çekmedi şimdilik.

anneanneye gittik orada dedesinin aldığı şeyler var bugün kitaplarıyla oynadı ilk yapboz kitabım ismi hem hikaye hem yapboz kitabı o da çok güzel iş bankası yayınlarının.

biraz yazı yazdık bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…