Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşbulduk cnm..teşekkür ederim :)..kızımın ismi büşra..kitabımızın resmini de çekeyim, eklerim tabii ki.. opuyorumnanaktan

ıyi akşamlar kızlar...
Ayşesat maşallah oğluşuna kaç aylık bebişin?Ne zaman oynamaya başladı canım?

febi bendede ımageshack var ama browse yazısının altında bişey yok zaten bu site değişti daha önce daha rahat kullanıyordum aynı yer değilmi acaba ?

İyi akşamlar kızlar...

sanırım o da 18 aylık cnm .. legolardan sıkılıyo merve bir iki yapıyo bırakıyo sonra ..

mıknatıslı yazı tahtasıyla merve de oyalanıyo..

fikriyenin tavsiyelerinbi denedim bugün .. kızım toz almayı şiddetle reddetti kaydirigubbakcemile3

tuvalet kağıdı hizasında yürüdü ama tam üstüne basmadı yani bir ayağı bassa diğeri halıda kaldı anlatabildim mi bilmem .. geri geri yürüttüm onu yaptı ..

en çok ahşap yapbozunu seviyo ayşe seninki de sever bence cnm tavsiye ederim uzun bir süre yüzüne bakmıyolar ama sonradan da anlayınca seviyolar..aklinialirimsmile

febi bendede ımageshack var ama browse yazısının altında bişey yok zaten bu site değişti daha önce daha rahat kullanıyordum aynı yer değilmi acaba ?

cnm video nun formatı farklı o yüzden gözükmüyo browse bas sonra açılan pencerede images yerine tıkla video ya çevir seç yükle

uyudu mu bebişler benimki babasıyla takılıyo .. yarın annemlere gidicem bir süre orda kalıcam ama orda da net var .. bakim videolar var bugünkülerden yüklim ..:hulya:

ayse yirim ben o kara böcüğü aferim ona kocaman...Urasda legolarını seviyo.Şimdilerde renklerine göre ayırıyolar babaannesiyle.
Uras artık koltuklardan yere atlıyo uzun koltuktan atlasa bişi değilde tekli koltuğun kenarları ahşap boşluklu ordan zıplayıp atlamaya çalışıyo ve nihayet yanağını vurdu yanak mosmor.iki gündür çalışıyomuş meğer annem öğretmiş. anne düşer dediysemde beni dinleyen olmadı.
bugün tutabilene aşkolsun modundaydı. bir müddet aktivite felan yok.oyuncakta yok bakalım ne zaman sıkılacak.oyununa eşlik etmiyoruz ama düşer diyede gözümüz üstünde.
oturup oyun oynayan oğlum artık tamamen hiperaktif modda. zaten yediremiyolar günboyu bide yemedi deyip arayıp duruyolar.neyse bugünde sabredeyim bakayım haftasonu nasıl olacak.

İyi akşamlar kızlar...
canım 18 ay 4 günlük,ben legoları 10 aylıkken almıştım,ama tam anlamıyla 1 aydır oynuyor,

febicim o kadar çok geliştirici oyuncağı varki,,sıkılınca alacağım
tşk ederim harika onlar,

tşk maya,yiğitte çok hareketli,zıplamayı öğrendi şimdi,herşeyi yere atıp üstünde zıplıyo,geri geri gidip biyerlere çarpıp düşmekse yeni zevki,
allah hepsine sağlık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

febicim oyuncak niye öle küçük çıktı anlayamadım tek eklediğim içinmiki?sizinki gibi bulup takıyorsun hayvanları üstünde çubuklar var ordanda kare üçgen geçiriyorsun.uras bulup takmıyor ama geçirebiliyor.:))
fikriye 15-20 ytl arası bişeydi fiyatı yanında kitapda almıştım. net hatırlamıyorum.ipe dizme oyuncağıyla ilgili daha önce foto eklemiştim bi bak sitersen. ama bunu dikiş makaraları kullanarakda yapabilirsin ayakkabı bağıcığından geçirerek
maeves sitey baktım bende. ordaki bir kaç oyuncaktan var bizdede. çivi çakma oyuncağını tavsiye etmem çok zor takılıyo(sen takıyorsun o vuruyo) çekiçiyle çok oynadı ama uras takamasada.
bocuklu oyuncaklar güzel.ahşap bloklar işe yarıyor ama üstüste koy diz ev yap araba yap vs.zürahalı abaküsde çok sağlam uzun süre kullanırız sanırım.9 parça geometrik şekilleri öğreniyorum oyuncağylada çok oynadık. üçgen kare koyuyor ama büyüklüğüne göre sırayla dizemiyoruz daha.toplu tak çak oyuncağını beğendim. bizde bir benzeri arabalısı var.
kızlar bide 20 ytl civarında eğitici oyun halıları var.sesli olarak kelime heceleme sayı vs basıyorsun o söylüyor. ilerde matematikde çok iyi olacak.mesela iki nerde diyor ikiye basarsan alkışlıyor.kelimelerdede her harfle başlayan bir kelime var. mesela i harfine basınca inek diyor möööö diyor. heceletiyor.uras üstünde zıplıyor daha çok ama bir iki kelimeyi ordan öğrendi.fiyatı çok uygun tavsiye ederim.

maya halıyı merak ettim nasıl bişey video eklesen .. resimde pek anlaşılmaz da..

canım bu bahsettiğin eğitici halıdan iremin var.. alındığı ilk gün biraz ilgilendi ama sonra bıraktı.. ara sıra gidip otobüs şekline basıp düt düt diyo köpeğe basıp hav hav diyo:)) bi kaç kelimeyi de tekrar etmeye çalışıyo gibi.. ama bi kaç ay sonra eminim çok daha faydalı olucak.. ucuz ama bir o kadar da işlevli bir şey.. iremden çok ben ilgilendim:))

hahaha onun pittiii diyen dillerini yerim bennn:))) çok tatlı yaa.. bide sabırlı maşallah irem hemencecik sıkılıyo böyle oyunlarda malesef... turuncu hırkasında ayrıca bayıldım çok yakışmış mervoşa..
feride mervoş sanki biyerde "anne kızıyo" mu dedi?? eğer öyleyse baya baya konuşuyo senin kız:))

hıı bide bizde bikaç sefer denedik fasulye ve mercimek oyununu.. mesela bu oyun hangi yönünün gelişmesini sağlıyo?

kutuya fasulye atması kavrama odaklanma ve denk getirmeyi öğretiyo ..

tşk. el örgüsü hırka küçük geliyo çok giydi :)

bişeyler diyo ama anlayabilene aşkolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…