- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
nalan teşekkürler cnm bakıcam siteye ..
bitter cnm 8 aylık daha .. çok küçük nasıl kule yapsın .. çıngırak sallasın oyy oyy yerim onu ben ..
pamuk helva hoş geldin cnm .. 16 ay a göre çok iyi bebişin cnm .. adı nerdir bebişinin bi de kitabınızın resmini eklermisin cnm ..
aynur video eklemek çok kolay cnm .. resim gibi çok farklı değil aynı siteye giriyoruz browse den videoyu buluyoruz ama images yazar browse penceresinin alt tarafında onu video ya çevir yükle ve direk buraya yapıştır cnm .. dağ resmi araya ekleem butonuna gerek yok ..
videoyu cep tel de çekin yüklenmiyo diğer türlü büyük oluyo klasör..
akşam yazacam neler yaptık şu an merve bırakmıyor kafamçokkarıştı
İyi akşamlar kızlar...
Ayşesat maşallah oğluşuna kaç aylık bebişin?Ne zaman oynamaya başladı canım?
febi bendede ımageshack var ama browse yazısının altında bişey yok zaten bu site değişti daha önce daha rahat kullanıyordum aynı yer değilmi acaba ?
canım 18 ay 4 günlük,ben legoları 10 aylıkken almıştım,ama tam anlamıyla 1 aydır oynuyor,İyi akşamlar kızlar...
Ayşesat maşallah oğluşuna kaç aylık bebişin?Ne zaman oynamaya başladı canım?
sanırım o da 18 aylık cnm .. legolardan sıkılıyo merve bir iki yapıyo bırakıyo sonra ..
mıknatıslı yazı tahtasıyla merve de oyalanıyo..
fikriyenin tavsiyelerinbi denedim bugün .. kızım toz almayı şiddetle reddetti kaydirigubbakcemile3
tuvalet kağıdı hizasında yürüdü ama tam üstüne basmadı yani bir ayağı bassa diğeri halıda kaldı anlatabildim mi bilmem .. geri geri yürüttüm onu yaptı ..
en çok ahşap yapbozunu seviyo ayşe seninki de sever bence cnm tavsiye ederim uzun bir süre yüzüne bakmıyolar ama sonradan da anlayınca seviyolar..aklinialirimsmile
ayse yirim ben o kara böcüğü aferim ona kocaman...Urasda legolarını seviyo.Şimdilerde renklerine göre ayırıyolar babaannesiyle.
Uras artık koltuklardan yere atlıyo uzun koltuktan atlasa bişi değilde tekli koltuğun kenarları ahşap boşluklu ordan zıplayıp atlamaya çalışıyo ve nihayet yanağını vurdu yanak mosmor.iki gündür çalışıyomuş meğer annem öğretmiş. anne düşer dediysemde beni dinleyen olmadı.
bugün tutabilene aşkolsun modundaydı. bir müddet aktivite felan yok.oyuncakta yok bakalım ne zaman sıkılacak.oyununa eşlik etmiyoruz ama düşer diyede gözümüz üstünde.
oturup oyun oynayan oğlum artık tamamen hiperaktif modda. zaten yediremiyolar günboyu bide yemedi deyip arayıp duruyolar.neyse bugünde sabredeyim bakayım haftasonu nasıl olacak.
febicim oyuncak niye öle küçük çıktı anlayamadım tek eklediğim içinmiki?sizinki gibi bulup takıyorsun hayvanları üstünde çubuklar var ordanda kare üçgen geçiriyorsun.uras bulup takmıyor ama geçirebiliyor.:))
fikriye 15-20 ytl arası bişeydi fiyatı yanında kitapda almıştım. net hatırlamıyorum.ipe dizme oyuncağıyla ilgili daha önce foto eklemiştim bi bak sitersen. ama bunu dikiş makaraları kullanarakda yapabilirsin ayakkabı bağıcığından geçirerek
maeves sitey baktım bende. ordaki bir kaç oyuncaktan var bizdede. çivi çakma oyuncağını tavsiye etmem çok zor takılıyo(sen takıyorsun o vuruyo) çekiçiyle çok oynadı ama uras takamasada.
bocuklu oyuncaklar güzel.ahşap bloklar işe yarıyor ama üstüste koy diz ev yap araba yap vs.zürahalı abaküsde çok sağlam uzun süre kullanırız sanırım.9 parça geometrik şekilleri öğreniyorum oyuncağylada çok oynadık. üçgen kare koyuyor ama büyüklüğüne göre sırayla dizemiyoruz daha.toplu tak çak oyuncağını beğendim. bizde bir benzeri arabalısı var.
kızlar bide 20 ytl civarında eğitici oyun halıları var.sesli olarak kelime heceleme sayı vs basıyorsun o söylüyor. ilerde matematikde çok iyi olacak.mesela iki nerde diyor ikiye basarsan alkışlıyor.kelimelerdede her harfle başlayan bir kelime var. mesela i harfine basınca inek diyor möööö diyor. heceletiyor.uras üstünde zıplıyor daha çok ama bir iki kelimeyi ordan öğrendi.fiyatı çok uygun tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?