bakın o bahsettiğim silindirik bu sitede varmış,fiyat da uyugun sayılır daha pahalı zanediyordum.
MONTESSORİ KAVRAM VE ALGILAMA OYUNLARI | okul öncesi eğitim oyuncakları
duruya aferin maşayı sıkabiliyo mu .. ben denemedim merveyle bu oyunu ama mandal sıktırmaya çalışıyorm olmuyo .. henüz erken belki.. parmakları güçlenir kavraması gelişir bol bol oynasın sosis :))
Fikriyecim paylaşımlar için teşekkürler.
maeves bende o sitedeki blokları gördüm ama yapılanın sapı felan varya çok daha güzel geldi olmadı bende ordan sipariş vercem.
genciza aferim duruya. ben makyaj pamuklarıyla yaptırmaya çalışmıştık. ama şeker maşasını kullanamıyor henüz uras. buz maşasıyla daha kolay oldu. iki eliyle tutabiliyor .sıklıdı gerçi oda eliyle koydu yerlerine.
uras haftasonu beni çok özlemiş iyiydi hiperaktifliği biraz gitti en azından koltuğa çıkmadı.cumartesi şevvalle oynadılar. köye gittik. traktör bindi inek köpek vs sevdi . çok mutluydu belki o yüzden rahatlamıştı. belkide babaanneye şımardı.
dün gece sabahladık yalnız.sabaha kadar ağladık. bende ağladım. babamız yoktu. kötü bir geceydi.
sabah bakıcıyı görür görmez bana koştu ama sağolsun abla oyuncak getirmiş onun sayesinde beni unuttu hemen.
güle güle oynasın sanberk yeni oyuncaklarıyla.
bizdede yeni aktivite yok. eskilerle idare ediyoruz.Urası tutmak mümkün değil. bugün iki video çektim eşleştirme ve oyun halımızı.meğer cebimin kamerası varmış.(hiç alakasızım bu teknik işlerle) bu sefer ara kablo uymadı.kablosunu alır almaz eklerim.
yeni kitaplarım geldi.onlarda ilginç oyunlar olursa paylaşırım.
mayacım laptopun varsa hafıza kartındanda atabilirsin pc ye..
iremle bende bişeyler yapmaya çalışıyorum biraz yapıyo başta ama sıkılıyo hemen kalkıyo yada gösterdiğim şeyleri yapmıyo... biz hep hareketli oyunlar oynuyoduk çünki iremle. evde tek olduğumuz için sıkılmasın diye... hatamı yaptım acaba.. şimdi yönlendiremiyorum bi türlü.. bi öneriniz varmı bu konuyla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?