yerim onun sosis elerini ben..
valla benimki olduğu eyrde kalmazz duvar koltuk ne avrsa boyar gibi geliyorr dur bakalaım alırım belki..kendime bir güveneyim:)))))))))))
Al teknocum dene kesinlikle hem sizde abla abide var hep beraber oturur yaparsınız kalkmaz Doğu'da daha zevkli olur hem.a.s
bizim parmak boyamız yok .. bir kaç ay sonra alırım .. bugün evimize döndük.. babişimiz oyuncak telefon almış kızıma bide kağıt yapboz .. kocaman nasıl yapsın .. niye almış anlamadım ama bişey de demedim :kedi: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
fikriye bıktırdın çocuğu kızz allah seni emi:))
benimkide bıksaa yaa elime koluma yapışıyor gel benle oyna diye..
hele abi abla eve yokken kriz geçiriyor remmen ..
alışmış onların varlığına..benim elimi çekiştirip duruyorr..
süpermiş puzzle nız bayıldım cnm .. merveye de lazım .. puzzle cı kızım akşama kadar aynısını yapıp duruyo bir alamadım yenisini ..
uras ın arabaları da şahane..gamyoncuiremsu hepsni tanıyo aferin ona.. senin de sesin çok güzel mayacım hihoyyyt Şeniz
ilk matematik
iki yaşındaki çoğu çocuk 1 ve 2 arasındaki anlam farkını anlarlar.Ancak 3,onlar için yakalaması zor bir anlam taşır.ölçülerdeki tamlıkları anlarlar,büyük ve küçük gibi.Ama büyük,daha büyük ve en büyük gibi sıralamaları anlamazlar.Aynı şekilde,eğer biçimleri aynı değilse,cisimler arasındaki miktar farkınıda anlamazlar.Örneğin iki çocuğa birer tane kurabiye verip,birininkini ikiye bölerseniz,tam kurabiyeli çocuk daha az kurabiyesi olduğunu düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?