Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerim onun sosis elerini ben..
valla benimki olduğu eyrde kalmazz duvar koltuk ne avrsa boyar gibi geliyorr dur bakalaım alırım belki..kendime bir güveneyim:)))))))))))

canım bir masanın yüzerine kayatları koyarsın ve tek orda yapabileceğini söyle,birkaç kez sonra anlıyorlar.

Al teknocum dene kesinlikle hem sizde abla abide var hep beraber oturur yaparsınız kalkmaz Doğu'da daha zevkli olur hem.a.s

ay çok tatlı ya,gelin bize beraber yapalım sanberk de boyalara bağılıyor,zor alıyorum elinden banyo yapacaz deyince ancak brakıyor.

bizim parmak boyamız yok .. bir kaç ay sonra alırım .. bugün evimize döndük.. babişimiz oyuncak telefon almış kızıma bide kağıt yapboz .. kocaman nasıl yapsın .. niye almış anlamadım ama bişey de demedim :kedi: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

:roflol: siz de de durum farklı değilmiş,bizim babamız ise sabah gazetesinde balık puzzeli çıkmıştı onu açmış oğluşunla yapacaklarmış.
laelaelaelaelae

bugün oğluma ne olduysa oynamak için beni aramaı hiç.benzorla gidiyordum yanına ama pek oynamadı benimle,ilginç beni istemiyor bu çocuk...ama tabiki çok yaramazlık yaptı evde karıştırmadığı yer brakmadı.Çoktan çekmeceleri karıştırmayı brakmıştı bugün tekrar başladı bütün gün dağtı....

fikriye bıktırdın çocuğu kızz allah seni emi:))
benimkide bıksaa yaa elime koluma yapışıyor gel benle oyna diye..
hele abi abla eve yokken kriz geçiriyor remmen ..
alışmış onların varlığına..benim elimi çekiştirip duruyorr..

Sorma resmen bıktı benden,zavalım başka insanın yüzünü göremiyor çocuk.Bide bu günlerde hep bir yere binerdi ben de 1 sn yalnız brakmadım,gördükü ben varken bunları yapamıyor en sonunda kovdu beni.Ama ben çok garip oldum bütün gün peşine dolaştım uzaktan izledim çok garip bir durumdu böyle alışmamışım ben.:gitme:boshayallersmilemafoldumben

yüklemeye çalışıyorum. sizinkiler kadar 1,5 dk yı geçmeyen videolar çekmiştim ama çok yavaş yüklüyor. umarım becerebilirim.

oyun halımızın videosu uzun yarıda kesdim tekrar deneyeceğim. yukarda taşıtlarımızla taşıtlı puzzlemızı eşleştiriuoruz.en kısa bunu bulup koyabildim.puzzlede olmayan iki otobüsümüz var gerçeği olmadığından uras o ikisini fırlatıp atıyor :)))

süpermiş puzzle nız bayıldım cnm .. merveye de lazım .. puzzle cı kızım akşama kadar aynısını yapıp duruyo bir alamadım yenisini ..

uras ın arabaları da şahane..gamyoncuiremsu hepsni tanıyo aferin ona.. senin de sesin çok güzel mayacım hihoyyyt Şeniz

teşekkürler tatlım. oyun halımızı hala yüklemeye çalışıyorum yarıyı geçmiş :))
arabaya gelince hepisini bilir ezbere.meyve puzzleının yüzüne bile bakmıyo :)))pazardan aldım ben meyveli hayvanlı felan daha uygunlar.
oğlancıklara bu marka arabaları tavsiye ederim çok dayanıklılar 9.90 tl. o kadar hoyrat kullanmaya karşın hala ötüyolar.sesli olması dezantaj. bir ara uras hepsine birden basıyodu babaanne cinnet geçiriyodu :))))

yerim onun ellerini akıllı bıdık .. maaşallah ne güzel öğrenmiş yaa.. bir sürü var baksana ..

kızlar neşeli telefon da güzel bişey ..nt den almış eşim .. benimle oynar mısın anne diye de kitap almış ..burdan paylaşırım ama tabii büyük çocuklar için genelde oyunları .. bize uygun olanlar varsa eklerim .. bu ara bayağı hastayım yanlız .. üşütmüşüm .. :gitme:

mayalıhamur çok tatlı bu oğluşyaa maşallah birde benimki mümkün deil henüzz gösteremez öle biraz uğraşmak gerek snaırımm..

bend ebir süre önce bu oyuncağı aldım ama laptop kartı okumuyordu bugün tesadüf okudu..
bu blokları doğukanda abi ablasıda pek sevdi...

pek şekil yapılmıyor ama ilerki zmanlarda renk leri eşleştirmede vs vs birkaç planım var bu oyuncak içinn..
şimdilik blokları üst üstee koyuyorr..

feride geçmiş olsun canım.

mayacım aynı halıdan eşim alacaktı ama ben çabuk bozulur diye aldırmadım :) ne kadardır kullanıyosunuz siz dayanıklımı bari ? Uras'ada kocaman maaşallah

teknocum çok güzelmiş yeni oyuncağınız güle güle oynasınlar.ayrıca yapamaz edemez deme bence çok çabuk öğreniyolar çünkü.herşey öğretmeye göstermeye bağlı.böyle aktivitelerle ne kadar içiçe olurlarsa o kadar çok ve çabuk öğreniyolar.3-5 gün böyle bi halıyla çalışsa eminim benim akıllı damadımda hepsini gösterecektir.

bizde dün eşleştirme kartlarımızla çalıştık biraz.internettende çeşitli kartlar indirdim onlarıda bastırıp kullanıcam kısa zamanda.
birazda yapboz oynadık.hayvanlı yapbozundaki hanvanları gösteriyo sorunca,yerlerinede koyuyo ama giringi çıkıntılardan tam yerleştiremiyo bazen o zaman ben yardımcı oluyorum.becerebilirsem video eklerim.

ilk matematik

iki yaşındaki çoğu çocuk 1 ve 2 arasındaki anlam farkını anlarlar.Ancak 3,onlar için yakalaması zor bir anlam taşır.ölçülerdeki tamlıkları anlarlar,büyük ve küçük gibi.Ama büyük,daha büyük ve en büyük gibi sıralamaları anlamazlar.Aynı şekilde,eğer biçimleri aynı değilse,cisimler arasındaki miktar farkınıda anlamazlar.Örneğin iki çocuğa birer tane kurabiye verip,birininkini ikiye bölerseniz,tam kurabiyeli çocuk daha az kurabiyesi olduğunu düşünür.

Çocuğunuzun akıl gelişiminin beslenmesine yardımcı olmak için hergün "özel birşey yapmak"kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.Çocuğunuza öğretici oyuncaklar sağlamak yada oyun zamanlarını öğrenme deneyimi haline getirmek gerektiğini düşünebilirsiniz.Rahatlayın,çocuğunuz öğrenmesi gereken herşeyi siz ona uyarıcı ve sevgi dolu bir ortam sağladığınız sürece öğrenecektir.Hatta "öğrenme"ye zorlamaya çalışmak,çocuğunuzun üstünde ters etki yaratabilir.Basitçe çocuğunuzun keşfetme duygusuna destek olmak ve cesaretlendirmek,çocuğunuzun akıl gelişimine herhangi bir şekilci öğretimden daha fazlasını sağlayacaktır.Ayrıca daha rahat yaklaşımın ekstra faydasıda kendi keşiflerinizin yenilenmesidir.

teknolog teşekkürler tatlım. senin böcüklerin üçüde birbirinden güzel maşallah kocaman.Uras ın böyle büyükleri olcak yanımıza bile gelmez valla.bayılıyo abilere ablalara.sizin küplerde çok güzel kullanışlı. buna benzer playscholun clipso seti vardı 80 ytl civarı çok hoşuma gitmişti ama pahalı oyuncak almıcam bi süre.((
genciza oyun halısının fiyatı uygun diye önermiştim.bize doğum gününde hediye geldi. üzerindeki kelimeleri öğrenmesi açısından kullanılablir şimdilik ama ilerdedaha çok işe yarayacak. mesela bu sayı nerde diye soruyor doğru sayıya basarsan alkışlıyor. o zamana gelene kadar halının dayanacağını sanmıyorum aslında. çünkü uras üstünde zıplamayı çok seviyor hemen gösterip kaldırıyorum ben.

o zaman ezberliyorlarmıki kule yaparken büyük küçüğü bilmiyolar ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…