bunlarda bugünki hamııı partimizden. bahsettiğim bultaklarla şekil çıkarıp oklavasıyla ucunda kalan hamurları çıkartıyor.bide bahsettiğim spagetti makinası.bide eşleştirmeli büyük küçük kavramlarını anlatan puzzlelarımız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle merve de topa attiii diyoo :)))
aman bu uras ne beter bak ne işler görüyo becerikli adam :hulya:
büyük küçüğü kendi mi eşleştiriyo tüm o puzzle dakileri tanıyo ve söyleyebiliyo mu merak ettim walla .. akannehir
ben de senin şu ip geçirilen tak parça delikli bi araba şekli vardı onu kopyaladım .. kartonu delgeçle deldim merve de ince bi kablo verdim gösterdim geçiriyo bir iki ama hemencik sıkıldı :sinifsinif:
ben yusuf u topla oynatirken atarak, atti diyordum..onddan sonra hadi attini getir deyince top atti olarak kaldi bizde...
simdi yumurtasini yedirdim, yagda, birde tost yiyor bizimki yumusak yerinden...cok seviyor..bizim kahvaltimiz bu..bazen zeytin yer bazen krem peynir..iceck de su..ne meyve suyu ne sut icmiyor daha..
ben de dun legolarini cikartmistim..sakliydilar..ama hic ilgilenmiyor onlarla..onlari mama yapmak icin kullaniyor sadece..susam sokagiundaki *budu * var bizde ona yediriyor, bana yediriyor mamalari..ne ogretirsem orda kaliyor ya..ayni seyden ikinci birsey ogretirsem onu aklina sokmuyor..yani legolari ust uste koymaak isine gelmiyor..
bir de montesseri egitimden , bir kartona dergilerden kestigim bebekler yemek yerken,uyurken , yikanirken, oynarken, ayri ayri kartonlara kesip yapistirmistim..onlari seviyor..*bebek eee ee yapiyo , onu getir deyince, getiriyor* bici bici yapiyo onu getir diyoz getiriyor..*
bir ara resmini koymayi denicem, olmazsa feridecim, sana maille yollarim sen gostersen daha iyi olur sanirim..
kızlar birde bişey sorcam.böcüklerinizi parka götürdüğünüzde kendileri kaykayların merdivenlerinden çıkıp tek başlarına kayabiliyorlarmı? ben mi çok pimpirikliyim ? uras çok telaşlı merdivenler küçük olunca ikişer ikişer çıkmaya çalışyo birde merdiven basamaklarının arkası boşluk ayağı ordan kayıverir diye elinden tutmasam bile peşinden çıkıyorum.
geçenlerde urasdan daha küçük gibi görünen daha zor yürüyordu bir kızın merdivenleri çıkıp büyük boy kapalı kaykaydan tekbaşına kaydığını gördüm annesi hiç ilgilenmiyordu bile.????