Bebeklerimiz ve Biz

arkadaş gelicek diye süpürme silme işimi bilem bitirdim bu saatte ama o ortalıkta yok
26 mayısta gecemiz var defile için müzik belirlicektik

yarışmaya katılan var herhalde. tam çözemedim ama şimdiden başarılar dilerim...

hemşo ne gecesi bacım?
temizlik yaptığında iyi olmuş, bahaneyle tertemis olmuştur evin..
bende regl oluyom yine yaa. bıktım şundan inanın. kurulu saat gibi yaa... ayyyy ayyyy

heeeeeeeeeeeeeeeeee
anladım fatoşcum, mazur gör 2 saat uykula geldim işe :)
ınaşllahhh cnaım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne defilesi bu arada şekerim?

deniscim yarışmaya katılmak için aday adayı var desek daha doğru olur :)

hemşo ne güzel düzenliymiş işte olayıncada paniklersin
yıl sonu gecesi

panik yapmaya kalmıyorki .. keşke panik yapsakk.. keşke diyorum sezeryan olmasaydı hamile kalıp benim herifin burnunu sürtcemm günü beklioyum. bu günlerde depresyona sokuyor beni klava:

hmm olsun hayırılsı olsun bakalım yinede başarılar dilerima.s.

forumda bir tv dir gidiyor bakalım
senide izleriz yelizcim.
inşallah sadece seyirci koltuğunda değil yarışma koltuğundada görürüzzz

iyidir siz nasılsınız semiha
dün ebrar için birsürü alışveriş yaptım eşleştirme yapmak için kart hazırlamak amacıyla dah ilk kartı söktü attı bugün tekrar deneyeceğim

selam semiha,
ayy nasıl dayancaksın yeliz akşama kadar
hemşo sezeyanla ne alakası var anlamadım

hemşo sezeryan olunca ikinci bebek için en az 2 sene bekleyin demiyorlar mı?
ondan yani.. hani birdahaki bebek olayına girmek için erken diyoum. normal olsaydı hemen yapardım diyorum..
hamiş ol duğum günleri özledim yaaa :CüvCüv:
Allah ım diom benim koca 3. yü istemezse ikiz olur inşallahhhh:Saruboceq:
aslında asabi sinirili bi yapım var ne akla hizmet o kadar çok çocuk istiyoum bilmiyorum
ama sanırsam yapım doğurmaya müsayit:roflol:

Saol Semihacım eksik olma.
ınşallah.

Valla bol bol kahve içiyorum. :)
Akşamada bir sürü işim var yaprak dökümü var en önemliside kuzuyla gün gecenin acısını çıkarmak var.

bugün karışık bir meni yaptım
yeşil mercimekli erişte çorbası,
semizotu,
kısır bekleriz
ebrara çorba yedirip parka gitcez
babamız hasta dün burdaki hastaneye gitmişti kas ağrısı dediler merkezde kardiyolojiyede baktırcak bir ebrarda hep babsı gelince kucak istiyor

kızlar size komik bişey söylicem emzirirken hep emzirme sütyeni takıyordum şimdi gündüzleri emmiyor diye normal(içi slikonlulardan)takıyom ebrar gelip gelip dokunmak istiyor daha sert diyemidir nedir

hemşo ilkde iyi bir sürü naz falan yapailirsin ama birde çocuk olcak 2. hamilelik 1, olmaz gibi geliyor bana daha bilinçlisin istediğin gibi kullanabilirsin ama birde çocukla ilgilenceksin benim gözüm korkuyor şimdilik

selam kızlaaar nasilsinizzzzzzz?
kahwalti sonrasi park- gezme derken geldik uyudu,bende camasır astım,bi bakayim dedim,
utu yapicammmmmmmm....

afiyet olsun semihammmmmm, bende kek yaptım:)))

selam canlarımmmm
nabersiniz, evde bi dünya iş var ama size bakamadan yapamıyorum

cadımı banyo ettirip yatırdım, yemek pişiyo bi yandan

çamaşırım var asıldı, toplanıp sepete konacak ve fatoşun kulakları çın çın çınlatılacakkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…