- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.041
merak ediyoz ama ne zaman sorsak sadece okuyorum yazmak istemiyorum yada yoğunum dediğin için
bişey yazmadım kendi adıma
nimetle benden başkada uğrayan olmadı
iyisindir inşallah
Günaydın günlerdir yoğunluktan gelemiyordum gerçi sitede problemliydi
sevilim sizede ale boyu geçmiş olsun
Saol canım benim...
Sendede yoğun bir telaş... İnşallah çok güzel ve huzurlu geçer düğününüz. Elbisenide dört gözle bekliyorum.
günaydınn
benimde dün gözüm enfekte oldu. haftasonu tekirdağdaydım yaaa sanırım bişey kaçtı gözüme bütün gün aktı, damlamı damlattıktan sonra bugün daha iyiyim. ama akşam üzeri feci başağrısı ve mide bulantısı oldu neyle alakalı anlamadım. bi anda kendimi zor atmışım odama, arkadaşlarıda korkuttum. bugün daha iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun nimetim. Aman ihmal etme git bir dr. göz bu başka şeye benzemez. Bu mevsim tam alerjilerin azdığı zaman. Malumun ordada polen vs. çok bol ondan olabilir.
Saolasın canım benim.cnm sizede çok geçmiş olsun....
acil şifalar diliyorum..
Rabbim sanada yardım etsin çok ama çok zor bir durum. Ev ev üstüne olmuyor işte. Sen nekadar iyi olsanda onlar mutlaka birşey bulur çıkartır. İnşallah tez zamanda kendi evine çıkma imkanı bulursun. Dualarım seninle....
wuaw yeliz,tebrik ederim,hayirlisi,bol sanslar.
Zeynep çok üzüldüm. Çok zor bir şey gerçekten. Iki ucu ...lu değnek. Allah yardimcim olsun
Sevil geçmiş olsun size de,
Saol canım benim...
Programa çıktınızmı? Nasıl geçti?
Öptüm herkesi
Hadi hayırlısı ablacığım, uynamış olursam izleyeceğim
Sevil'cim sizede geçmiş olsun, iki hafta evvel bizde aynı durumdaydık Asya çok hafif atlattı biz eşimle kırıldık hastalıktan. Aman o iyi olsunda biz katlanırız.
Saol canım... Aman onlar iyi olsunda ben 1 ay hasta gezerim. Gözümün önünde süzülmesine hiçççç dayanamıyorum.
Fatmacım Ebrarımada çok geçmiş olsun. Şu Yelizin söylediği keçiboynuzu suyu çok iyi geliyor. Denemeni tavsiye ederim...
Elifim Ruzemiz tezde tez zamanda çıkartır inşallah dişlerini...
İreminde 15 gündür 2 tane yolda köpek dişi var. Hayırlısı ile bir çıksaydı helak etti kuzumu. O gelen 2 tane ile 16'lıyoruz. Uzun zaman rahat ederiz inşallah.
Varsa unuttuğum atladığım. Onlarada kocaman:1hug::1hug:
öptüm tatlım seni çok gerilmişsin hafta sonu üzüldümbende de sürekli hata veriyo bütün hastalar geçmiş olsunn
bütün sinirlerr de geçer inşallahhhhhhhh
alişim falan da çok eğlenmiş bütün bebeişleri çok öpüyorumm
umarım hata vermez
evet canım yağmur sürekli yağmasaydı daha ,iyi olacaktı ama kısmet işteayşegül aliş ne güzel eğlenmiş
valla ne bileyim canım ben açtım hemende ondan sordun sitede sorun olduğundan haberim yoktuben firefox kullanıyorumda neoluyo ayşecim sorun bizde değil burada iyice suyu çıktı artık
çok geçmiş olsun canım benim...selam kızlar, iki oğlum da hasta, öksürüyorlar
eşim de ben de hastayız, ev çekilir gibi değil yani, gurbet elde yalnız ve çaresiz olmak çok zormuş
hafta sonu test sonuçlarını aldık, çocukarın hemen hemen tüm gıdalara, havadaki tüm çiçek tozlarına, ağaçlara, kediye, köpeğe neye ararsan alerjileri varmış, ben napıcam ya, fanusta yaşatamam lazım onları
ardanın bağışıklık sistemi güçlü çıktı, ancak sık hastalanmasının sebebi bu alerjenlerden olabilir dedi doktor, çok dikkatli olmalıymışım...
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar...
Kavuştuk çok şükür. Dün sürekli girdim çıktım hep hata veriyordu.
Bizim evde tam bir hastaneye döndü. Ben, eşim, irem hepimiz gribiz. En ağırımız kocişim. Biz evde olduğumuz için dinleniyoruz ama o sürekli ayakda olduğu için birtürlü atamıyor. Hep bizden çocuklara geçecek değil ya bu sefer ondan bize bulaşdı zannımca. Tabi havalarıda es geçmemek lazım bir gün içinde 4 mevsim yaşanıyor nerdeyse....
bol bol booooooooooooooll şans tatlım desene canlı izleyeceğiz seni :)))Selam kızlar
Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..
canım hay Allah üzüldüm ya sorun ne ki anlaşamıyormusunuz valla ne desem bilemedim çok zor Allah yardımcın olsun...kızlar bu arada benim cnm o kadar sıkkınki anlatamam..
k.walidemle başım dertte...
bugün biraz konuşayım dedim..
doğrular zoruna gitti..yine eşimle aramı açtı..
Sabır taşına döndüm sayesinde..
ahh diyorum baştan nasıl kabul ettim birlikte oturmayı..
Şimdi bana bir akıl verin kızlar... Acep aileme açılsammı artık...
selam canım nasılsın Mert nasıl?Ooo hatunlara bak! Bu ne ya bi baktım televizyonlara çıkılıyo! Tenzile canım, okulda olmasam kesin izlerdim. Yeliz canım sana da bol şanslar. Ben de burdaki yerel gazeteye çıkıyım bari!
Kızlar kuzucuklara dikkat havalar bi garip, benim oğlanın da burun tıkanıklığı hiç geçmiyo, habire de boğaz enfeksiyonu oluyo. Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
İlk kalkana kocaman hihoyyytGÜNAYDIIIIIIIINNNNNNN!!!hihoyyyt
günaydın canımbendende günaydın güzel anneler
yeliz tebrikler boollllll şanslar
tenzile senide tebrik ederim canım işte olduğum için izleyemeyeceğim ama arkadaşlardan ve senden öğreniriz sonucu
hülya, sevil sizlerede eçmiş olsun
zeynep aynı dairedemi binadamısınz bence ailene en son noktada söylemen onlarda işin içine girince çıkılmaz haller alıyor çünkü
özüm epeydir yoktun
çok geçmiş olsunebrarda 2 gecedir acayip öksürüyor gece kalkınca benical verdim
gündüz bişey yok ama
günaydın canım sen nasılsın kuzun nasıl?günaydınnnnnnnn herkezler iyidir umarım
canım çok geçmiş olsun sanada...günaydınn
oooooooo hastalar çoğalmışşşş
hepinizee geçmiş olsunnn
ooo tvler falannnnn hadi bakemmm hayırlı olsun yelizcimm
tenzilem bende izleyemeyeceğim maalesefff
benimde dün gözüm enfekte oldu. haftasonu tekirdağdaydım yaaa sanırım bişey kaçtı gözüme bütün gün aktı, damlamı damlattıktan sonra bugün daha iyiyim. ama akşam üzeri feci başağrısı ve mide bulantısı oldu neyle alakalı anlamadım. bi anda kendimi zor atmışım odama, arkadaşlarıda korkuttum. bugün daha iyiyim çok şükür
tatlım etmezmiyiz hiç bende kaç gündür yoktumherkese günaydın kızlar...
niye beni merak etmiyonuz bakiim????????
maaşallah Ruzişe b,izim hala 7 tane yaaa çıkmayacak bu dişer4 ten birden 8 e çıktı..
9 ve 10. cu yolda bugün yarın çıkar yerleri çok belli..
dudrdu bomba gibi patlatıyo benimki
selam KadişcimGünaydın günlerdir yoğunluktan gelemiyordum gerçi sitede problemliydi
maşallah topiğimiz tv 'de
tenzilecim ben işteyim malesef izleyemiyeceğim . ama başarılar ve bol şanslar sonucu bizimle paylaşırsın
yelizcim canım şans yanında olsun inş. katılırsın ulaşmak istediğin parayıda alırsın
hülyacım sanada canım aile boyu geçmişler olsun acil şifalar
mavicem sinirlenmiş bayağı siteye uğramış gitmiş nasılsın canım kuzular nasıll
zehracımda uğramış nasılsın kuşum kuzular nasılllar
zeynepcim kayınvalidesinden dertli canım nekadarda iki taraf iyi olursa olsun problem oluyor birlikte oturunca yıpratma kendini canım eşinle konuş ayrı çıkma imkanın varsa çık yoksa insanda huzur muzur kalmıyor.
nimocum geömiş olsun anam gözüne yaww alerji oldun galiba doktora git barii
bu arada deli kaynanan ve kayın pederin için yazdıklarını okudum insafsızlar sen kuzunla hasret gidermek için gidiyon onların yaptığına bak
elifimle zaten konuşuyos nasılsın diyeyim yine bir
fatmacım canım geçmiş olsun ebrara sen nasılsın
dünürüm doktora git ihmal etme tekrar geçmiş olsun sanadae efeyede
semihacım ayşegülüm kadis kevvsercim sizlerede merhaba unuttuğum varsa kusura bakmasın
bizdede iyilik bir sorun yok şimdilik yoğun bir düğün telaşı var elbise aldım sonunda istediğim gibi tabi başatan aşağı ayakakbı başörtü falan eminönü iyiydi fiyat bakımından iyide indirim yapıldı. elbisenin resmini bir ara eklerim 1 mayısta gittik ama rahattı yolda harhangi bir sorun yaşamadık zaten deniz yoluyla gittik güzeldi.
selam hemişim iyi olmanıza çok sevindim...herkese günaydın, bugun daha iyiyim çok şükür, oğluşlarım da iyi
yelizime ve tenzileye bol şanslar diliyorummm
Günaydın günlerdir yoğunluktan gelemiyordum gerçi sitede problemliydi
Saol canım benim...
Sendede yoğun bir telaş... İnşallah çok güzel ve huzurlu geçer düğününüz. Elbisenide dört gözle bekliyorum.
Geçmiş olsun nimetim. Aman ihmal etme git bir dr. göz bu başka şeye benzemez. Bu mevsim tam alerjilerin azdığı zaman. Malumun ordada polen vs. çok bol ondan olabilir.
Saolasın canım benim.
Rabbim sanada yardım etsin çok ama çok zor bir durum. Ev ev üstüne olmuyor işte. Sen nekadar iyi olsanda onlar mutlaka birşey bulur çıkartır. İnşallah tez zamanda kendi evine çıkma imkanı bulursun. Dualarım seninle....
selam Sevilim nasılsın ?Hadi hayırlısı ablacığım, uynamış olursam izleyeceğim
Sevil'cim sizede geçmiş olsun, iki hafta evvel bizde aynı durumdaydık Asya çok hafif atlattı biz eşimle kırıldık hastalıktan. Aman o iyi olsunda biz katlanırız.
Saol canım... Aman onlar iyi olsunda ben 1 ay hasta gezerim. Gözümün önünde süzülmesine hiçççç dayanamıyorum.
Fatmacım Ebrarımada çok geçmiş olsun. Şu Yelizin söylediği keçiboynuzu suyu çok iyi geliyor. Denemeni tavsiye ederim...
Elifim Ruzemiz tezde tez zamanda çıkartır inşallah dişlerini...
İreminde 15 gündür 2 tane yolda köpek dişi var. Hayırlısı ile bir çıksaydı helak etti kuzumu. O gelen 2 tane ile 16'lıyoruz. Uzun zaman rahat ederiz inşallah.
Varsa unuttuğum atladığım. Onlarada kocaman:1hug::1hug:
İroş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?