Bebeklerimiz ve Biz

Slm kızlarrrrrr

tezilecim(gurbet gelini):) çok sevindim canım güzel geçtiğine herşeyin tebrikler başarılar canım

yelizcim hakkında hayırlı olsun cumartesi beylikdüzüne geçicem sünnet var malesef izleyemeyeceğim fırsat bulursam bakarım tekrar şans yanında olsun canım

bu arada görümcen için gözün aydın sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebiş olur inş.

benimde 2 gün önce eltim doğum yaptı bir kızımız oldu. allahım hepsinin canlarına sağlık versin

slm zehracım.yiyelim güzelleşelim canımm...
benimde evi .ok götürüyor.elektrikli süpürgem arızalandı tamirde onu bekliyorum.3 gün oldu bugün.temizlik yapmayı inan çok özledim.

buneee yaaaa
kekler kurabiyeler
diyette olan var olmayan varr ((

Tezile kolay gelsin

semiha afiyet olsun.

Zehra sanada afiyet olsun ,kuzuna sıhatler olsun+++ kolay gelsin.

Nasılsını bakalım.?

kadis hoşgeldin canım.yoğun geöçiyor günlerin anlaşılan...düğün telaşı...
eltinin gözü aydın canım...

yelizide atladım sanırım.görümcesi hamileymiş.hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.

herkese selam, tam da zehramın peşine yazmak nasip oldu
zeynebime sıhhatler olsun, mis gibi kokuyordur şimdi, öp yerime annesi benim için
okuldan sonra arkadaşlarda toplanacağız, evde de bir dünya iş var, ama biraz daha beklemeye aldım
işin biteceği yok nasılsa....

Saol kadis'cim, zaten yarışan ben değilim üzülme şekerim, Allah nasip ederde yarışırsam mazaref kabul etmiyorum. Duydunuzmu hatunlarrrrrrrrr !!!!!!!!

Çok saol canım onun adına ben inanılmaz çok sevindim.Çok istiyordu onada arkadaş olur anne babaya özlemi birnebzede olsa bastırır. Allah hayırlı evlat versin herkese

semihacim aynen benimde makinem bozuldu
daha dogrusu hortumu kırıldı,yenisini istedim bekliyorum 1 haftadir
eski supurgeyi cikarttim depodan allahtan birine wermemistim henuz iyi oldu , su an benim ewde her yer heryerde
drn saolsun butun tencere tawa bulasık makinesi tabletleri sactı heryere
yarin yapıcam temizlik
cuma akşam da misafir gelecek

yeliz gorumcenin gozu aydin
sag salim kucagina almak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…