Bebeklerimiz ve Biz

aaaa sayfa ilerlememiş herkes yoğun yada sitede sorun var diye gelemiyorlarrr

yeliz naberrr nasılsınnnn çok sevindim canım yaaa yarışma için

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok iyi bir haber daha aldım az önce
ızmir e gelin giden eşimin ablası
Bugün test yapmışlar hamileymiş
ınanılmaz sevindim yaaaaaaa
Rabbim kucağına sağ salim almak nasip etsin

apartman toplantısına gitmiştim bir daha gitmicem zaten yazında taşıncaktım
alt kattaki kadın ısrarla yapmadığım şeyler için suçladı yapsam yaptım derim gece 12den sonra temizlik yapıyormuşum o saate temizlik yapılırmı hem de yatak odasında yapıyormuşum biz ebrarın odasını bile ayırmadık daha gece yarısı ebrar uyurken yatak odasını temizliyormuşum offfffffffff
çok sinir oldum geldim anlıyacağınız
yeliz tebrikler görümcenede

bol sans dileyen butun arkadaslarima cook tesekkur ediyorum
bugun guzel bir heyecani paylastim arkadaslarimla birlikte
sunucunun cok tecrubeli bir bayan we anne olmasi sebebi ile cok rahat bir program oldu,10 kisi altif halde konustuk,benim lakabim gurbet gelini oldu:))
ne kadar iyi isler yaptigimizi bir kez daha ortaya koyduk,grup olarak bu 2. canli yayinimiz ,ilkince kurucu arkadasimiz tek basina ktilmisti baka bir kanala,bunlar 10 kisi istedi,alnimizin aki ile ciktik allahin izniyle...
sunucu dahil hepimizde logolu tshirtlerimizi giydik bir sinerji yarattik,tel baglantilari oldu,bursada izlemeyen kalmadi cewremizde cok olumlu tepkiler aldik...
kafami bu gece de yastigima huzurla koyacagim...

gurbet gelini tebrik ediyorum seni ve ekip arkadaşlarını.güzel bir programdı.başarılarınızın devamını diliyorum.

günaydın kızlar
bu sabah çok erken kalktık.6 da kalktı hanımefendi.inadına havalardan sanıırm benimde hep yatasım var.

yelizcim haberini bekliyoruz canım...

Günaydın kızlar
gece 4 ü geçiyordu eve geldiğimizde.
Bildiğiniz gibi bu ilk mulakat belki 3- belki 4 olacak.
10 gün içinde haber veririz dediler.
Mulakattan sonra çekimlere kaldık. Cumartesi gecesi Burak'ın yarıştığı programda Acunun tam arkasında benide görebilirsiniz :) umarım abzor bir görüntü yakalamamışlardır. :)))))

benimde tam alt katımda oturan çok sorunlu bir bayan genç olmasına rağmen anlayış sıfır.
Haftasonları sadece silkeleme işlemi yapıyor ona bile kaç kere laf etti.
Ama kendisi sabah 6 da başlıyor gece 1e kadar ipteki çamaşıra kadar silkeliyor.
Kiraci olsam aman derim ama onunla uzun yıllar nasıl bir iletişim kurulur hiç bilmiyorummmmCADIARZU

Görümcem içinde teşekkür ederim cnm saol.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…