Bebeklerimiz ve Biz

kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmm ehehhehhehehheheh
bahsetmiştim, şirketimize bir danışman gelmişti. kendileri suriye konsey başkanlığı yapmış, çok süper bir adam diyim size yani yıllarca krize giren şirketleri kurtarmış falan filan
neyse biliyorsunuz zeka testleri karektertestleri bir sürü testten geçtik, ve bizden bri cv hazırlmamaızı ve şirket gelişimi için önerler sunmamı istemişlerdi.
biraz önce bu adam beni toplantıya aldı. ve cvimden çok etkilendiğini, ve önerilerimin uygulanacağını, beynimin çok iyi çalıştığını, ve kariyer geçmişimin çok iyi olduğunu aslında daha farklı yerlerde olabileceğimi, sadece ingilizcem intermediate bunu advanced yapmam gerektiğini dile getirdi.benim fikirlerrim çok hoşuna gitmiş.çok beğenmiş
bir anda göğsüm kabardı diyebilirm. böyel bir adamdan bu övgü dolu sözleri iştmek hoşuma gitti. yürü be dedim kendi kendimeeeeeeeeee
zaten iş tecrübe testlerinden de yüksek puanlar almıştım. ayyyyzekimiyim neyimmmmmmmmmmmmmmmm

afiet olsun sibelcim
bende haftasonu yedim,yerken sen gldin aklima:))

nimo aferin zeki arkadasim
basarilarini dewamini dilerim...

hııı güzel
izmir/kemalpaşa ilçesinin nazar köyünde cam boncuklar yapıyorlar ordan biraz boncuk aldık arkadaşlarla ,tasarımını yaptım ama yapmaya fırsat bulamadım vaktin olunca resim eklersen fikir olur bizede
iyi geceler tekrar
yatıyorum bende

hepinize iyi gecelr güzel haberler okudum bir kaçtane geçmişe çok ayrıntılı bakamadım.... herşey gönlünüzce olsun güzel annelerim a.s.

kızlar ıyı geceler nasılsınızzzz

dıyet yapmıyorum artık sadece aksamları spor aletımle yarım saat calısıyorum ve 58 kılo ya dusmusum 64 den ıdeal ıstedıgım kıloma ındımmmmmm

tebrik ederim nimet...kariyerinde dahada ilerlersin umarım...

saol şekerümmmm, inaşşallah tam umudumu kestiğim andı diyebilirim
nimet ne kadar güzel bir haber tebrikler
ingilizceyide 1-2 kursla halledersin sen
saol canımcımm, ya ingilizem iyidir aslında tek kusurum pratik ksikliği, conversation cluba gitmeyi planlıyorum

kızlar herkezı çig köfte yemeye davet edıyorum

çiğ köftemi bayılırım

afiet olsun sibelcim
bende haftasonu yedim,yerken sen gldin aklima:))

nimo aferin zeki arkadasim
basarilarini dewamini dilerim...

saol tenzilemmm , inaşşallahhh hayatım boyunca tek güvendiğim şey zekamdı. şu 4 senede herşey sanki körelmiş gibiydi yeniden hayat buldum

kermes icin hazirlar
coktan bitti
film izleyecektim bende ablamla sohbete daldik msn de:)

ooooooo hamaratsınız ne güzel yaa, harikasınız, tenzilem ne kadar üretici ne kadar yaratıcısınızz

dıyet yapmıyorum artık sadece aksamları spor aletımle yarım saat calısıyorum ve 58 kılo ya dusmusum 64 den ıdeal ıstedıgım kıloma ındımmmmmm

fıstık ne kadar sürede 6kilo verdin bakemmm

günaydın bayanlarnasılsınız epey oldu görüşmeyeli de mi
sitenin sorunu çözülmüş gibi dün hiç giriş yapamadım ben
artık çıkayım dedim ya

ayyyy nasıl yaaaa
ne kadar zamanda düştün hiç de bahsetmedin ya
ben 65 olmuşum ya
ve her gecen gün alıyorum ya
benim idealim 61 ya o zaman tam iyi oluruyorum şimdi belim basenim yağ bağladı sanki 10 kilo almış gibi daraldı kıyafetlerim ya
hangi aletle yapıyosun
bende artık ya bir alet alacam yadaaaaasenağlama
bu arada günaydın herkeseeeee
sanada canım a.s.

Günaydınlarrrrrr

tenzilecim fatmacım elbise yorumlarınız için teşekkürler canalrım sağolun

fatmacım eşine geçmiş olsun birşeyi çıkmamış çok şükür ama sigarayı bırakmasada azaltması lazım

nimocum tebrikler kuzum zaten zenin zekana hayran olmayanmı var anacımmmmm başarılarının devamını dilerim

kadiscim sanada günaydın nasılsın oğluşun nasılll

esmacım çok iyi istediğin kiloya ulaşabildiysen azimli hatun seni

canım iyi gibiyim değil gibiyim bilmiyorum bir tuhafım ya
havalardan galiba yağmr bitmedi bir türlü :)

oğluşum hasta öksürüyor doktora götürdüm şurup falan verdi ama ii dedi korkulacak bişe yok
antibiyotik falan vermek istemiyorum
ama vermeyince de çok üzün sürüyo hastalığı en iyisi vermek yani

iştahsız diş geliyo galiba yine

benim işler yoğun bir rapor vardı hazırlamam gereken 4 seminer vermiştim epey o uğraştırdı inşallah güzel olur
yakında yetki sınavım ve kursum olacak onu takıyorum kafama
biz deniz kenarında 2 hafta eğitil beklerken sinir bir ortamda eğitim alcağımızı öğrendim ona sıkıldı canım
oğluşumu annemi nasıl götürcem gidiyşş geliş yapsam benmi için ölüm olacak şaşkınım yanii

kocamı hiççç anlatmıyayıımmm
o bişeler yapmaya çalışıyo yani beni kırmıyo ama ben ona kırgınım nedense yaaa
yani onunla ilgilenmek gelmiyo içimden maleseffffff

ayyy hep kötü şeyler yazdım bakmayın kusuruma aa çokk doluyum ya
gece uykularım bitti iştah açıklığına vurdu bünyem kendini v 1 ayda 2 kilo aldım yaaaaa

annemmm çok kötü onu başka zaman anlatayım bana akıly verin çünkü çok bunaldım bu konuda
öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…