Bebeklerimiz ve Biz

kadis sen söyleyince aklıma geldi
görümcem 3 yıl öncesinde eşinden ayrıldı 4 çocuk var
yazın benim eşim ücret almıyor hem ebrara hem eşime bakıyorum kira,taksit,
görümcemin kocası nafakayı epey azalttı ne yaparsan yap diyor yüzüne şimdi elimizden geldiğince yardım ediyoruz zaten
2 defadır banada yardım edersiniz diyip duruyor zaten kredi kartımı kullandı ödemezse öderiz diyor eşim sinir oldum ama bişey demedim şimdilik ben kendimi sıkayım sıkayım offfffffffffffffffffffffffffff

selammmmmmmmmkızlarrrrrrrrrrr ben geldimmm
inanılmaz özledim hepiniziii .geçmişe bakamadımm herkez iyidir umarımmm
ben iyiyim kızlarda iyii allaha şükürrrr
modem bozuktu gerçii ilk bozuk değil dedilerrr uydudan sorun varmışş
gittiler geldiler sonunda modemin bozuk olduğuna karar verdilerr yılan hikayesine döndüü yaniii
beni merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorummm hepinizi çokk seviyorumm çokk özledimm yaaaaaaaaaaaaaaa

19 mayısta düşünüyoruz yeliz
annem bir sürü hediye aldı pijama takımı nevresim takımı eşime gömlek ebraraın mobilyası bebek arabası küpe ,bilezik takımlar zaten söylemiyeyim bile

ınsanın kendi annesi gibi yok bu büyük bir gerçek.
Allah onları başımızdan eksik etmesin.

ne annem ne k.walidem ikiside hiç bir şey istemiyor ama gönül alma adına ufakda olsa bişeyler alıcaz.

ooh şanslısın canım ya
benim kaynana 900 km yoldan geldi doğuma da bana bi iğne bile yok
ha pardon patikle yazmamı ne vardı
gülüyorum sinirden
oğlumada bir çeyrek bu kadar

kayınbaba gelmemişti biz gittik çoçuk altı aylıkken hatta 1 aylıkken de
tık yokkkkk
birde adını verdik düşünün
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hatırladıkca delleniyorum
ve sinirlerim bozuluyooo

eşime deriğimde neleri var sanki diyolar
ama evlerine kendilerine
alıyolar maşallah
eşimin gözü köööör gözüüüü

ya canım yaaa
zor hayatlar
ne dertlerimiz var de mi
birde eşin maaş almadığı halde bir de görümce
insan dellenir yaa
ama bence bu bizim iyi niyetimizden ya
azıcık cadı olsak gör bak
günü geldiğinde acaba aynı şeyi onlar bize yaparlar mı

19 mayısta düşünüyoruz yeliz
annem bir sürü hediye aldı pijama takımı nevresim takımı eşime gömlek ebraraın mobilyası bebek arabası küpe ,bilezik takımlar zaten söylemiyeyim bile
aynen annemin aldıklarını kızkardeşimin yaptıklarını anlatmakla bitiremem
ama görümcemler de aynı keza bunların soyu böyle ya

bir arkadaşım var taa amasyadan oğluşua bir çanta dolusu hediye yolladı çoçuk doğmadan düşünün
bunlar böylee

ee ben salak birde yazın giderken hepsine ayrı ayrı hediye alcam diyorum
hala
kurban etmeli de mi
değmezler
de
işteeeeeeeeeee

Kadiscim üzülme canım böyle şeyler için, Eşini sen seçiyorsun ama ailesi için aynı şey geçerli değil.
Sende ona göre davran.

kıs ekinnaz ben çok özledim...herkesi özledim sohbet edeceğim
ama bişi yazıyorum cevaplaya basıyorum sayfa gidiyor..sizde de var mı sorun

slm kızlar nasılsınız bızde dışarı çıkıcaz pom pom ıpten perde yapıyorum yarım kaldı esım bugun evde gıdıp alcaz yun tekrar ama sıuper oldu...

bende oliuyor bazen
evet canım
bunu başarmak çok önemli
hayatta hep bir kişiye değerinden fazla değer vermiceksin derim ama bunu
bi türlü başaramam malesef

oo ekinnazım gelmişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
hoşgeldin bacummmmm

anammmm kadişimmmmmmmmmmm dolmuşun gülüm sennnnn
efendim şimdi secret yapıyoruzzz, çekim yasasını yapıyoruz , yani sen böle dellendikçe dellendikçe dahada kötüsü olurr, hayal kuruyosun, güzel şeyler hayal ediyorsun ve eşini ve ailesini affettiğini söylüyorsunn hade bakemmm hatta burda bi topik var aç bak kişisel gelişim kısmındaa uygulaaa, faydası oluyuuuuuuuuuuuuu

fatmacım snein işinde zormuş be canım allah sabır versinnnnnnnnnnnnnnnnnn
yelüzüm yok bacum pes ettim bennn bana koyu renk saçtan başkası yakışmıyorrr anlamış bulunuyorummm anca belki yaşlanınca açarım rengini, boyayacam siyaha olcak bitcekkkkkk inaşllahhhhhhh
çevremdekiler aaaa abartıyorsun bence güzel senin gözün alışık olmadığı için tuhaf diyor ama ben alışamadım vesselammm bu saça ııııııııııyyyyyyy iğrenç

yaw sibelimm, aaannaaaaa buda hamaart oldu iyiceneeeeeeeeeee
delü perde mi örüyonnn , anam ben çatlarım bi tarafımdannn
fotosunu çekte bi bakalım kesin güzel olmuşturrr

ben de dün hayatımda ilk defa pantalon paçası yaptımmm evetevetttt ilk defaaaaaaaa
3 ay önce kocişe pantalon almıştım bi türlü beceremediğimdennn adam giyemiyordu bugün toplantısı varmış, akaşm oturdum denedim bi daha başardımmm vayyyyyy dedi kociş aferin nasıl yaptın dedi bilmem denedim oldu dedim, adamcağız kumaş pantaloon gömlek giymeyi unutmuştuuu, güzelce ütüledim giydirdim kravatınıda taktım, böle hayran hayran baktı adamcağızzz nihayet benim karııı biraz benimle ilgilenmeye başladı der gibiiiii :))))))))))))))))))))))))
ay bende hamaratlaştım ayolllll
8:30larda eve gidip pidelerrr yapıyorum, börekler yapıyorum, tatlı bile yapıyorummmm, kilo verip duruyodu yok öle zayıf koca sevmem bennnn yanımda zayıf kalmasın hain miyim neyimmmmmmmmmmm

Nimocum dediğim renk açık bir reng değil hayatım
benim saç rengimi hatırlarsın az çok son bir yılda beyazlarım çoğaldı(ırsi anne tarafında)
bende demene yanılmayla buldum bu rengi.Yumuşak bir ton.Kuaförler bile anlamıyor boya olduğunu. düşün yani okadar doğal duruyor.Nacizane tavsiyem.

Meleğin olmayınca bütün vakit eşine kaldı desene.
Sende hamaratmışsın şekerim haksızlık etmişsin kendine.
Maşallah.Eferim sana...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…