Bebeklerimiz ve Biz

evet kızlar ya ogluşumla bu 2. anneler gunum çok çok mutluyum hepımızın anneler gunu kutlu olsun daha nıce mutlu anneler gunu gecırmemız dılegıyle

bugunde esım nöbetçi yarın sabah gelcek bende bırazdan çıkıcam sacımı boyatcam bıde gg den sıparış verıyorum çıt çıt alıcam az degışıklık olsun

Selamlar herkese neşe dolu bir haftasonu diliyorumm
Bugün anneler günü dolayısıyla barışın kolejinde kokteyl var oraya gidicez.
Sonrada sahile iner güneşli havanın tadını çıkarırız.

sıbelcım ohh ne guzell boyat degısıklık olurr benımde cıt cıtlarım var ama kuafor olmayınca takılmıyoo ıkıdebır kuafore gıtmekte olmuyoo bı dugunlerde ve ozel gunlerde taktırıyorum artık gercı sacım cok uzadı aynı onlarla esıt taktırmamada gerek kalmadı :))

saoytarı canım ıyı eglencelerrrrr

esmacım evet ıyı oluyorlar cnm ben keratın kaynak yaptırmıştım hıç memnun kalkmadım okadarda ucret vermıştım boşuna 25 gun sonra çıkardım.şimdide çıt çıt ıstıyorum bakalım artık hayırlısı

evet bende anneler gununu yarın bılıyorum

ANNE SEVGıSı
Günün birinde zengin vede şöhretli bir adam rüya görür.
Bir parti vermiştir, partide onu seven dostları ve akrabaları kalabalık bir vaziyette ortalığı şen bir hale dönüştürür.Eğlence bütün hızıyla ve bütün coşkusuyla devam sürmektedir.Dostları,çevresi,akrabaları hep onun yanında ve çevresindedir.
Aniden kendisine bir ses gelir;
-Ecele gideceksin.
Kendisi ve bütün partidekiler aniden kendilerini kızgın güneşin altında kumsalda bulurlar.
Genç adam denize doğru yürümek mecburiyetinde eceline doğru yürümeye başlar.Biraz yürüdükten sonra arkasına bakar,dostlarından ve akrabalrından kimse kalmamış,onunla yürüyen sadece ailesi kalmış.Biraz daha yürümeye başlayınca kum dahada kzıgınlaşmış ,ayakları yakmaya başlamıştır.
Kızgın kuma baktığı zaman sadece 6 ayak izi görmeye başlar.1 çifti kendisinin,1çifti babasının,1 çiftide annesinindir.Eceline doğru yürümeye devam ederken kızgın kum şiddetini arttırır.Ve bakarki kumdaki ayak izi 4 e düşmüş.Bir kendisi birde annesi devam eder.Biraz daha ilerledikten sonra kuma doğru batmaya başlar.Bakar ki ayak izleri 2 ye düşmüş.
O an ağlayarak;
"Ey büyük Allah'ım ecelime doğru giderken çevrem,ailem beni terketti.Daha sonra babam bu acıya dayanamadı beni terketti.Daha sonra da senin rahmetinden olan annem o da bu accıya dayanamadı beni terketti."
Aniden haykırır:
Annecim nerdesin neden beni bıraktın diye bağırır.
Bu sırada altta bir ses :
"Evladım yerde ki ayak izleri benim ayak iizlerimdir.Kum hem çok sıcak hemde batak,senin acı çekmene dayanamadım.Aşağıya bak evladım omuzlarımdasın."
ışte;
YÜCE ALLAH'IN CANLI DÜNYASINA ıNDıRıLEN RAHMETıN EN YÜCESı ANNEYE VERıLMıŞTıR.

anneler günü yarında yarın kimsenin burada olacağını sanmam o yüzden kızlar mesajlar şimdiden bırakılıyor :))) benim için öyle yani :))

iyi haftasonlari guzeller.
Bende yarın bütün gün kermes te olacağım. Şimdiden anneler günümüz kutlu mutlu olsun. Biz bu akşam 30 kadın günümüzü coşkuyla kutlayacağız :)yemek ve sonrasında eğlence şeklinde gecelere alacağız. Babalarda kuzularla evde sefa yaparlar herhalde...

kızlar dün akşam bizim evi görmeliydiniz. 6 tane çocuk. 12 yetişkin. Curcuna resmen. Çok keyifli bir aksamdı. En önemlisi kızım çok eğlendi. Gözüm korkmuştu oyuncak kavgası olur diye ama çok şükür süper anlaştılar.süper bir akşam oldu.

kızlar dün akşam bizim evi görmeliydiniz. 6 tane çocuk. 12 yetişkin. Curcuna resmen. Çok keyifli bir aksamdı. En önemlisi kızım çok eğlendi. Gözüm korkmuştu oyuncak kavgası olur diye ama çok şükür süper anlaştılar.süper bir akşam oldu.

bu gün ne kadar ıssız bu topic, hava güzel olduğundan olsa gerek

temizlikle geçti günümün yarısı, şimdi de bany faslına başlayacağız, akşamada da öğretmen arkadaşımın kızının doğum günü var, tüm arkadaşlar toplanacağız

yarın bizim için en özel gün, şimdiden anneler günümüz kutlu olsun...

kızlar yazıları okuyunca bı garıp oldum gozumden yaslar akıyoo tutamıyorum yuce rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın annelık duygusunuu

yuce rabbım bana yasttıgın ıcın boyle bı tosun verdıgın ıcın skurler olsunnnn

ayyy cok duygusallastımmmmm yaa

canım tam acunun arka platformunda sarışın bayanın yanındaki esmer hatunum çokkere net olarak benii gösterdi özellikle felçi bayan konuşurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…