Bebeklerimiz ve Biz

kızlar kac gundur sacımı boyatmaya gıttım çok doluydu bende sınır oldum kendım boyayıp duzeltmeye calıştım sacımı yarın tekrar fönlucem nasıl olmuş

güzel annelerim anneler gününüz kutlu olsun.daha nice böyle mutlu günler görürüz inşallah.

güzel annelerim.... hepinizin anneler gününü en içten dileklerımle kutlarım...

bu topiğe yazmayı ne özlemişim yaa... öperim hepinizi en içten..

anneyimben,dreamlover,ekinnaz,jege,kartalsevil,lıttlefair,alis mother,tatarım,soytarı,t-s kılıç,monpetit,çokoprenss ve adını yazamadıgım herkes...

Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar...
Allah yavrularınızla ve tüm sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı ömür nasip etsin..

herkese selam
tekrar anneler gunumuz kutlu olsun ...

o kadar yorgunum ki yatmaya gitmeden once bir bakmak istedim
30 kadinli anneler gunu senligimiz tahmin edersinizki super gecti,
gece 2 de geldim ewe we hemen uyudum:))))

bugunde butun gun nerdeyse kermeste idim,cok yoruldum ama yine cok guzel bir ise imza attik,butun takilar silindi supuruldu, cok sewindim o yuzden,sonrasinda yemek kahwe fasli derken biras da kuzuya alisweris herzamanki gibi ewimize donduk,
kuzum bana yine cok guzel bir cicek secmis,
ewe babasi ile geldiklerine kapida bana '' anne cicek aldim '' dedi we bana uzatti,babasi ile kutlama mesaji werdiler:)
allah kimsenin agiz tadini bozmasin...

herkese iyi geceler...

herkese günaydın ..
güzel bir hafta diliyorum kızlar hepinize...

hepimizin anneler günü tekrar kutlu olsun...
allahım evlatlarımızla nice sağlıklı anneler günü göstersin inşallah...

Günaydın cancanlar...
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol güneşli bir hafta diliyorum.
Dün bir fırsat bulup uğrayamadım. Dün yerine bugün tün anneciklerin anneler gününü kutluyorum. Rabbim anne olmak isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmaz inşallah... Bu güzel duyguyu yaşattığı için Yüce Allahıma binlerce kere şükürler olsun...

gunaydın sekerrrlerr nasılsınız dun gıremedım eve 12 30 da geldımm hemendus alıp yattımmm

dun cok guzel gectı esım sabah kahvaltı hazırlamıstıı yatagıma kadar geldıı tabı yatakta yermıyım dokulu mokulurrr sonra masaya gectık

dedımkkı bugun anneler gunu askere soyle herkeze telefon etsın bolukce pıknıge gıdelım tamam dedı herkez esı cocuklarıyla pıknıfge geldılerr super gectiçok eglendık cocuklar gıbı top oynadık ıp atladık yakartopu oynadıkk bu arada tabı bız bısey yapmıyoruz herseyı beyler yapıyo salatası masanın hazırlanması falann :)))) cok guzeldı hepsıne tsk edıyorum basta esım olmak uzereeee

aksam 7 gıbı geldık dus aldık acele esım hemen askerı cagırdı fon cekmesı ıcın geldı 10 dk nbıle surmedıı cektı aksama esım yer ayırtmıs yemege gıttık ardayıda ablama bıraktık gıderken yemegımızı yedık cok romantıktı sankı flort zamanımızmıs gıbı olduu hedıyemı verdı cıcegın ıcındee guzel bı yuzuk almıs dunu tekrar yasamak ıstıyorummmm

canım esıme tekrar tekrar tsk ederım

selam kızlar hepinize güzel bir hafta dliyorum...
Esmacım çok güzel geçmiş günün maaşallah her gününüz dünkü tadında sürsün inşallah,

hepinizin tekrardan kutlarım arkadaşlar anneler gününüzü Allahım yavrularımızdan ayırmasın bizi

kızlar iş yoğun
gelemiyorum ben ya
ne hediye geldi bakalım sizlere
aslınad bunu sormamam lazım
çünkü bana yine çiçek geldi
sinirden çatlıcam yaa
oysaki geçen hafta eşime sürekli evde ne kadar çiçek var biunları hep kaldırcam dedim

yine de anlamamış yaaaaa

kadis ne güzel çiçek gelmiş sana...
adama elli kere çiçek istediğimi söyledim yine almadı....
fuardan kendi paramla aldığım küpelerim var eşimin aldığı hiç bişi yok..geçen sene de yoktu..

ama onun dışında görümcem bile hediye aldı..annem,teyzem,ablam,kardeşim hatta annemin komşusu bile almıştı ama benim herif ühühühüüüüüüüüüüüüü

aman canım napcan işte bazıları böyle
bende surat asıyorum peşimde dönüyo daha çok döner :)

oğluşum çok şeker ya
öğle arası sepeti başımda taşıyıp simitci diye bağırdım sepet düştükçe bir gülüyo kiii
çok yoruldu gülmekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…