Bebeklerimiz ve Biz

benden de herkese merhabaaaa....
1 ay once alinan cep telefonum anneler gunu hediye olarak werilmisti zaten o yuzden cicegimiz aldim kizimin elinden:)

yelizcim boyadigim aynalarimi merak etmisti
iste fotosu şekercim

kızlar ya
Twist Shape almayı düşünüyorum 45 lira netten baktım şimdi
sizce uygun mu fiyat olarak
ve de işe yarar mı sizce karnım davul davulll

Hediye mevzuu sanırım, Eşim bantolon ve convers aldı ve çok güzel bir konuşmayla bana teşekkür etti, kızım çiçek , kardeşim çok şık tek incisi olan bir kolye duş jeli çamur maskesi ve dudak nemlendiricisi aldı. Annemde 2 tane masa örtüsü dikmiş beyaz ve mor.

dün ben çok duygusal anlar yaşadım, kızımla annele, üç nesil bir arada bütün gün ağlamaklıydı gözlerim.
Tabi mutluluk gözyaşlarıydı onlar.

ab shaper var mekik aleti bunu kullanan var mı acaba ya
sorun karnım aslında benim

oo soytarıcım şanslısın ne güzel
bana da güzel bir konuşma yapsa buna da razıydım ama nirdeeeeee
ama dün gece bir karar aldım yani değiştirmeye çalışmak yok
bişeler istemek yok
bu adamı ve ailesini böle kabul edecem
ve ben hep iyilik yapacam yaptığım iyilikten dolayıda mutsuz değil mutlu olcammmm
yani sadece Allah rızası için yapacam
bugün olmasa bile eminim bir gün mutlaka ....

gerçi eşim pek anlamaz ben somurtmadıktan ona surat asmadıktan sonra kırıldığımı
ya aman kırılmıcam artık de mi zatiiiiii

:)

tesekkur yelizcim
ewimin genel konsepti kırmızı ondan kırmızıya yoneliyorum bende
oturma odam kırmızı
saolunumun halısı we aksesuarlar kırmızı
gibi gibi

Oooo tenzilecim çok süper çıkmışsın canımcım, Ağzınızın tadı hiç bozulmasın.
sen kilomu aldın azcık yanaklar dolgun görünüyor.

bende ayni seyi dusundum bi fotoda ama aksine yediklerime daikkat ettigimden bu yana 2 kilo werdim
56 kiloyum su an

Selam kızlar...
Kuzuyu uyuttum işlere koyulmadan bir bakayım dedim.
Herkes cicilerini güle güle kullansın. Kocişim banada çok şık bir elbise almış tam mevsimlik tiril tiril birşey....
Tenzilecim aynalar çok şık durmuş... Resimlerde süper. Eğlencenin dibine vurmuşsunuz gibi görünüyor. Rabbim bozmasın ağzınızın tadını...
Yelizcim aynı mutluluk göz yaşları bizdede vardı. Ablam, kardeşim, eşleri çocuklar kocaman bir aile çocuklar annemin babamın etrafında pervane biri sırtlarında diğeri bacaklara sarılmış. Ahhh dedim bundan güzel bir mutluluk olabilirmi??? Rabbim cümlemize sağlıklı ömürler versinde daha böyle nice günler görelim inşallah....

amin sewilcim
hiçbirmizin agız tadı bosulmasin insallah

ben kuzuyu erken uyutmuştum uyandi
kaçıyorum
herkese mutlu gunler
akşam görüşmek üzere...gece kuşlari ile:)))

Ewet evet aynen bir foto öyle çıkmış,sanırım duruşdan oda
bir daha teprik o halde o giden 2 kilo içinnn

birde ben verebilsen o iki kiloyu,ama sanırım istemiyorum, yada o havamda değilim. ıstedikden sonra
başarmamak biraz zor.

Sevilim sende iyi günlerde kullan hayatım elbiseni,
Yaa işte o anlar yokmu, bence hayatımızdaki en önemli gün Anneler günü.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Güle güle tenzile, ben akşama gelirmiyim bilmiyorum dün eşimle kıyafetleri değiştirdik yazlık kışlık.
Bu akşamda fortmantoyu aynı şekilde işim erken biterse gelirim muhabbete.

Bende gidip azcık iş yapayım. Hiçde canım istemiyor ama...
Bir sersemlik bir uyuşukluk var üstümde ev bana bakıyor ben eve
Biraz dağınıklık toplayıp bir iki kap yemek yapsam yeter bugün. O gücü bile bulamıyorum ama hadi hayırlısı artık.
Akşamada eltimin oğlunun doğum günü var oraya gideceğiz. İrem uyanınca hediye bakmaya çıkacağız.
Akşama görüşürüz şekerler....

allah kahretsın böyle bılınçsız drları dıcek hıçbışı bulamıyorum onlara 15 gun önce efenın gözu capaklandı dr göturdum bışı yok gecer dedı damla verdı burnuda akmaya basladı tekrar göturdum pedudus ve öksuruk şurubu verdı bışı yok abartıyorsun dedı benı yolladı 3 . ye bıdaha gıttım çunku efe oksurukten boguluyor annesı gıcık olmuş oglun pğedudusuda artık yarım ölcek ver bışı yok dedı aradan kaç gun gectı efe çok kötu oldu dun bı baktım hafıf hırıldı var çocuk oksurmekten uyuyamıyor bugun esımle gıttık dra vbaktı ettı 1 tane ıgne 3 gun hava makınasına baglancak sabahtan berı baglanıyor yenı geldık cıger fılmı çekıldı temız çıktı onlem almak ıçın bır tane ıgne vurdu bronşit astım olmaması ıçın eee kaskafalı dr hıçmı anlamıyon bu çocugun böyle olcagını ben bıle anbladım teshış koydum gebertesım gelıyor o dr çok sınırlıyım moralım bozukkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…