- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.501
Sibelcim doğru ilaç vermeleri çok önemli,ama göğse inmeside an meselesi. bugün inmemiş olabilir ama yarın bakmışlarki inmiş denizde biliyorum çünki ben hırıltı yüzünden 2 gece haftanede yattı evdede 5 gün kadar makineyle ilaç verdik.
size ne verdi bilmiyorum ama biz Ventolin ve polimikort kullanmıştık.üzülme hemen geçer hırıltısı.
çok geçmiş olsun.
selam 2 gündür bende uğrayamadım
anneler gününü çok kötü bişekilde geçirdim
dün öğleden sonra ebrarın üzerine sıcak su döküldü tezgahın üzerindeydi çekmesi ve çığlık atması bir oldu yavrumun nasıl banyoya attım bilmiyorum soğuk suyla ve benim ağlamamla iyice panikledi
sol tarafı kıpkırmızı olmuştu özel hastane acilden ilk müdahaleyi yaptılar sonra çocuk hastanesine götürdük 1. derece yanık önemli bişeyi yok dedi ama benim ömrümden ömür gitti kol altına doğru tırnak büyüklüğünde bir iz var şimdilik krem sürüyoruz
gitmişken öksürüğede baktıralım dedik öksürük için bişeyi yok ama kalbinde üfürüm var dedi bugünde film eko derken ordan oraya helak olduk neyseki sonuçlar iyi masum üfürüm denen türü korkulcak bişeyi yok
öksürüğü içinde başka doktora gittik ciğerleri temiz peditus kullanıcaz doktorda antibiyotik vermek istemedi ileri derece bişeyi yok dedi ailecek çok yorulduk 2 gündür
baba kız yatıyorlar bende kendime çay yaptım dinleneceğim biraz
kendime nasıl kızıyorum o kadar dikkate ve özene rağmen olacağında oluyor demekki
sibel sizede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?