- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.521
geçmiş olsun hemşom yaaa. çok üzüldüm, canı yanmıştır kuzunun.. tez zamanda iyileşirde hiç izi kalmaz yanığın umarım. üfürüm olayı içinde geçmiş olsun birşey çıkamadığına sevindim...selam 2 gündür bende uğrayamadım
anneler gününü çok kötü bişekilde geçirdim
dün öğleden sonra ebrarın üzerine sıcak su döküldü tezgahın üzerindeydi çekmesi ve çığlık atması bir oldu yavrumun nasıl banyoya attım bilmiyorum soğuk suyla ve benim ağlamamla iyice panikledi
sol tarafı kıpkırmızı olmuştu özel hastane acilden ilk müdahaleyi yaptılar sonra çocuk hastanesine götürdük 1. derece yanık önemli bişeyi yok dedi ama benim ömrümden ömür gitti kol altına doğru tırnak büyüklüğünde bir iz var şimdilik krem sürüyoruz
gitmişken öksürüğede baktıralım dedik öksürük için bişeyi yok ama kalbinde üfürüm var dedi bugünde film eko derken ordan oraya helak olduk neyseki sonuçlar iyi masum üfürüm denen türü korkulcak bişeyi yok
öksürüğü içinde başka doktora gittik ciğerleri temiz peditus kullanıcaz doktorda antibiyotik vermek istemedi ileri derece bişeyi yok dedi ailecek çok yorulduk 2 gündür
baba kız yatıyorlar bende kendime çay yaptım dinleneceğim biraz
kendime nasıl kızıyorum o kadar dikkate ve özene rağmen olacağında oluyor demekki
sibel sizede geçmiş olsun
canım ya kıyamam kuzuna. benimkide öksürük burun akıntısı balgam arad ahırıltı. 4 aylıktan beri yavrum çekiyor. babası inatla dr değiştirmiyor uyuz ediyor beni..allah kahretsın böyle bılınçsız drları dıcek hıçbışı bulamıyorum onlara 15 gun önce efenın gözu capaklandı dr göturdum bışı yok gecer dedı damla verdı burnuda akmaya basladı tekrar göturdum pedudus ve öksuruk şurubu verdı bışı yok abartıyorsun dedı benı yolladı 3 . ye bıdaha gıttım çunku efe oksurukten boguluyor annesı gıcık olmuş oglun pğedudusuda artık yarım ölcek ver bışı yok dedı aradan kaç gun gectı efe çok kötu oldu dun bı baktım hafıf hırıldı var çocuk oksurmekten uyuyamıyor bugun esımle gıttık dra vbaktı ettı 1 tane ıgne 3 gun hava makınasına baglancak sabahtan berı baglanıyor yenı geldık cıger fılmı çekıldı temız çıktı onlem almak ıçın bır tane ıgne vurdu bronşit astım olmaması ıçın eee kaskafalı dr hıçmı anlamıyon bu çocugun böyle olcagını ben bıle anbladım teshış koydum gebertesım gelıyor o dr çok sınırlıyım moralım bozukkkkkkkk
ne güzel bende 2005 de almıştım ehyieti bekiyor öyle. halabekliyor. en son dönerdeki refüje çıkınca vazgeçtim araba sevdamdan.. delikafaduldenkızlar ctesiden beri araba kullanıyorum yani öğreniyorum kocişle
çok i gidiyorum
1 hafta da vites leri tam öğrenir ve kullanabilirim ama şehir içi çok zor ya
şehir içi sürmek içinde ders alcam özelden güvenim geliyo
2005 te almışım ehliyet öö le cüzdan bekliyoooo
kızlar selammmmm
evdeyimmm
başıma gelenleri bir bilsenizzzzzzzzzzzz
cumartesi kızımı görmeye gittik malumunuzzzz
efendim cumartesi önce kızla yürüyüşe çıktık sahile gidicezz, neyse ufak bir su birikintisi vardı hadi kızı kucağıma alayımda çamur olmasın dedim. almamla adım atmamla yerde bulmam bir oldu. ben yerde kız kucağımdaydı onunda yarısı yerde, her yerimiz çamur, kıza bişey oldu diye çok korktum, yavrum korkudan nasıl ağlıyor babada hemen müdahale etti, yavrum gene anne anne diye ağlıya ağlıya kucağıma geldi, böle 3 müz çamur içinde döndük neyse o akşam reglimdi, çarşaları batırmışımmm, rezil oldum sonraa dün akşam eve döndük 12 miydi neydi yattık, benim düşmedne kaynaklı boynum falan tutulmuştu ölü gibi uyuyorummm birde bi ses duydum fooş diye ne olduğunu anlayamadan eşime kalk bu ne sesi dedim, adımımızı atmamızla evin artı bir havuz olduğunun farkına vardık. evi su bastııııııııııı, gecenin 3 ü iki uyku mamuru ne olduğumuzu şaşırdık, bi yandan suyu boşaltmaya çalışıyoruz, yerde 1 karış su 140 m2 ev, o sırada alt komşu geldi uyandınızmı diye onlarada inmişmi suu, allahım sabaha kadarr suyu boşaltcaz diye uğraştık, bulaşık makinasının borusu patlamış, çalışır durumda da değildi, nasıl oldu anlamadık, şmdi heryer heryerdeee, mobilyalarr hep şişti, laminantların altı suu, of offf, gece 3 en beri halimize gülüyoruzz, bakalım bi ton masraf çıktı, alt komşu daha gelmedi napcazzzzzzzz
selam 2 gündür bende uğrayamadım
anneler gününü çok kötü bişekilde geçirdim
dün öğleden sonra ebrarın üzerine sıcak su döküldü tezgahın üzerindeydi çekmesi ve çığlık atması bir oldu yavrumun nasıl banyoya attım bilmiyorum soğuk suyla ve benim ağlamamla iyice panikledi
sol tarafı kıpkırmızı olmuştu özel hastane acilden ilk müdahaleyi yaptılar sonra çocuk hastanesine götürdük 1. derece yanık önemli bişeyi yok dedi ama benim ömrümden ömür gitti kol altına doğru tırnak büyüklüğünde bir iz var şimdilik krem sürüyoruz
gitmişken öksürüğede baktıralım dedik öksürük için bişeyi yok ama kalbinde üfürüm var dedi bugünde film eko derken ordan oraya helak olduk neyseki sonuçlar iyi masum üfürüm denen türü korkulcak bişeyi yok
öksürüğü içinde başka doktora gittik ciğerleri temiz peditus kullanıcaz doktorda antibiyotik vermek istemedi ileri derece bişeyi yok dedi ailecek çok yorulduk 2 gündür
baba kız yatıyorlar bende kendime çay yaptım dinleneceğim biraz
kendime nasıl kızıyorum o kadar dikkate ve özene rağmen olacağında oluyor demekki
sibel sizede geçmiş olsun
kızlar selammmmm
evdeyimmm
başıma gelenleri bir bilsenizzzzzzzzzzzz
cumartesi kızımı görmeye gittik malumunuzzzz
efendim cumartesi önce kızla yürüyüşe çıktık sahile gidicezz, neyse ufak bir su birikintisi vardı hadi kızı kucağıma alayımda çamur olmasın dedim. almamla adım atmamla yerde bulmam bir oldu. ben yerde kız kucağımdaydı onunda yarısı yerde, her yerimiz çamur, kıza bişey oldu diye çok korktum, yavrum korkudan nasıl ağlıyor babada hemen müdahale etti, yavrum gene anne anne diye ağlıya ağlıya kucağıma geldi, böle 3 müz çamur içinde döndük neyse o akşam reglimdi, çarşaları batırmışımmm, rezil oldum sonraa dün akşam eve döndük 12 miydi neydi yattık, benim düşmedne kaynaklı boynum falan tutulmuştu ölü gibi uyuyorummm birde bi ses duydum fooş diye ne olduğunu anlayamadan eşime kalk bu ne sesi dedim, adımımızı atmamızla evin artı bir havuz olduğunun farkına vardık. evi su bastııııııııııı, gecenin 3 ü iki uyku mamuru ne olduğumuzu şaşırdık, bi yandan suyu boşaltmaya çalışıyoruz, yerde 1 karış su 140 m2 ev, o sırada alt komşu geldi uyandınızmı diye onlarada inmişmi suu, allahım sabaha kadarr suyu boşaltcaz diye uğraştık, bulaşık makinasının borusu patlamış, çalışır durumda da değildi, nasıl oldu anlamadık, şmdi heryer heryerdeee, mobilyalarr hep şişti, laminantların altı suu, of offf, gece 3 en beri halimize gülüyoruzz, bakalım bi ton masraf çıktı, alt komşu daha gelmedi napcazzzzzzzz
allah kahretsın böyle bılınçsız drları dıcek hıçbışı bulamıyorum onlara 15 gun önce efenın gözu capaklandı dr göturdum bışı yok gecer dedı damla verdı burnuda akmaya basladı tekrar göturdum pedudus ve öksuruk şurubu verdı bışı yok abartıyorsun dedı benı yolladı 3 . ye bıdaha gıttım çunku efe oksurukten boguluyor annesı gıcık olmuş oglun pğedudusuda artık yarım ölcek ver bışı yok dedı aradan kaç gun gectı efe çok kötu oldu dun bı baktım hafıf hırıldı var çocuk oksurmekten uyuyamıyor bugun esımle gıttık dra vbaktı ettı 1 tane ıgne 3 gun hava makınasına baglancak sabahtan berı baglanıyor yenı geldık cıger fılmı çekıldı temız çıktı onlem almak ıçın bır tane ıgne vurdu bronşit astım olmaması ıçın eee kaskafalı dr hıçmı anlamıyon bu çocugun böyle olcagını ben bıle anbladım teshış koydum gebertesım gelıyor o dr çok sınırlıyım moralım bozukkkkkkkk
zeynep teşekkürler canım albina nasıl
iyi geceler kızlar
bu aralar çok yoğundum bakamadım topiğe
nasılsınız iyimisiniz, bebişler nasıl, keyifler yerindedir umarım
ne giydine resim ekledim, bakmak isterseniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?