Bebeklerimiz ve Biz

yok be ekinim çok şükür bende çıkmadıalkisalkisalkis
test aldırdım eşime, yaptım az önce negatif çıktı
akşam kutlama yapıcaz sanırım
ay canım ya neyse ki istediğiniz gibi olmuş
hayırlısı canım

[/B]

ciddimisin canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnn
çok sevindimmm
bende istiyommmmmmmmmm bebişşşşşşşşşşşş
ama eşim istemiyorrrr kaydirigubbakcemile3
benimde istemiyo aynen emsin daha diyo
yani beni bir inek gibi görüyo yaa
normal süt bile içirdiğimde kızıyo sen buna memeyi unutturmaa çalışıyosun diyo
piskopat ya
her seferinde kızıyorum ben annesiyim senden ii bilirim emzirmicek olsam 13 aydır emzirmem diyorum
yani adam beni ne olarak görüyosa
gıcık işte yaaa

galiba bende......:a015:senağlamasenağlamasenağlama..
zehra oturur berbaer ağlarız...
senin 15 gün geçmiş ya benim
1 ay geçti..
test yaptım negatif çıktı..
sabah kan testi yaptırcamm
aaa elifcim gerçekten mi ya
benim de bir ara14 gün geçmişti her 3 güne bir test yaptım bişe yok en son doktora gittim
yumurtalarım patlamış ama rahmin arkasında birikmiş dedi emzirmen bitsin ilaçla tedvai yapalım dedi
ama çok şükür düzene girdi artık
bir kaç günlük kaymalar oluyor ama oda normal
genç kızken her ay aynı günde olurdum ya

canım o yöntem çok sakıncalı ve koruyuculugu yok
yani keşke başka yöntemler deneseniz eğer istemiyosan
ha 4 ay önce ha 4 ay sonra ama de mikaydirigubbakcemile3

slmlar kıalaar ben geldim yine uzun süre yoktum. geldim baktımki yeni bebekler konuşuluyor ben çok tembelim galiba takdir ettim valla sizleri:))dream soytarı nimet kadis mavili jege ekin anneyim ben ts ve tanımadım herkese günaydınlar güzel birgün olsun hepimize.

günaydın kızlarrr

nimom betül değil cnm, nefinnn , bizim ki nefinn di
kayboldu gitti betül, işe girmişti, uğramıyo artık senesi olucak nerdeyse

gözadın dilekleriniz için hepinize thanksss ve muckksss

sıra elifim de bakalım o nasıl haberlerle gelicek

günaydınlarrr

zehracım herşeyin gönlüe göre olmasına sevindim canımmmm hayırlısı olsun

elifinde hayırlı haberlerini alırız inş. düşündüğü gibi olsun herşeyyy

nefinnn anam hoşgeldün nerdeysin sennnnnnnn kuzun nasılll bakem seninki kızdı dimiiiiii

hoşbulduk kadisçim he canım benimde zeynebim var babaanneyle birlikteler işte.bu sıralar biraz rahatsız uykusuzum çok sizde ne var ne yok

hoşbulduk kadisçim he canım benimde zeynebim var babaanneyle birlikteler işte.bu sıralar biraz rahatsız uykusuzum çok sizde ne var ne yok

iyi canım ne olsun bizde aynı benimkide kızdı zaten biliyorsun bayağı zamandır yoktun nerlerdeydin şuan çalışıyormusun nasıl kuzun ne kadarlık oldu şuan

günaydın kızlarrrrrrr
güzel bir gün diliyorum hepinizeee

mavilim hayırlısı olsun canım.
habersiz bırakma biziii

nefincim hoşgeldin canımm nerelerdesinn bakimmm

çalışmaya başladım canım devlete atamam oldu geçen sene sınavlara çalışmak için uzun süre ara verdim akabinde ailemin yanına çok sık gittim geldim atamam oldu taşındım falan derken hayatımda kendimde yeni düzene girdik ..arada geldim pek muahbbete dahil olamadım açıkçası haliyle yeni arkadaşlar var beni tanıyan eden yok:)bir süre böyle geçti yani. almazmısınız beni yine aranıza:çok üzgünüm:

olurmu kız betüüüüüüüüüüüüüüüüüüülll
canım nerde çalışıyorsun şimdi. çok sveindim. çok iyi yapmışsın . düzenli bir hayat ve iş. babaanne bakıyor yani zeynebimizeee
keyfin nasıl??
funda ile görüşüyormusun?
ben doğumdan sonra hiç görüşemedim.
biizmde kaynoş bakıyor

ayyyy canım benim özledim valla senii.. doğumdan sonra gelen ilk ziyaretçimdin sen benim. 15 gün arayla doğdular yaaa. zeynep kocaman olmuştur şimdiiiii

elifcim , ooo sen ayrıntılı yaptırdın yanii
benim bi hastane var, gidiyorum tak kan alıyorlar tak bakıyorlar ve her seferinde de pozitif diyorlar. 10 dakkamızı almıyor.

ayy canım niye alamayalım kk güzel anneleri herkesi bağrına basar bilmiyormusun ŞenizŞeniz öperim seni nanaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…