- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.081
canım benimm iyi dileklerin için çok saollgünaydın canımmmm sanada
nazımızın doğum günü kutlu olsunnn allah daha nice yaşlar nasip etsinnnnnn annesiyele
babasıyla ve ablasıyla bir ömür uzun yıllar yaşasın
olur ekincim ne olcak yeterki çocuk sevinsin imkanın olsa daha iyisini yapardın ben eminim canım arkadaşım öpüyorum kuzularını ve seni Şeniz
saoll arkadaşım çokk teşekkür ederimmbizdende günaydın
naza kocaman öpücükler iyiki doğdun NAZZZZZZZZ
bizde öğrencile buluştuk dışarda kahvaltı yaptım koca adam olmuş ebrarada büyük kocaman bir civ civ almış kuzu nasıl mutlu oldu
çok saol canım ya çokk duygulandımm
naz tekrar doğum günün kutlu olsun
Nazın dogum gunu kutlu olsun daha nıce mutlu yıllara cnm
selam kızlar berkanım su çiçeği çıkardı, dün üstünü değiştirirken farkettim, hemen dr.a gittik, losyon ve şurup verdi
bugun oğlumun heryerini kapladı, küçük baloncuklar, anne kaşınıyor dedikçe içim yanıyor
umaım ardaya geçmez
Kolay Gelsin Canımmmm Arada uğra Özletme Kendiniiyi geceler kızlar sorup sual eden herkesi kocamannnnn öpüyorum..bende sizleri özledim ama gel gelelim bu ara hem işim çok hemde ne bileyim işte hiç havamda değil öyle sebebi felan yok ama nebileyim işte ya boşverin gitsin...
birde beni yanlış anladınız ne misafiri anacım bunlar kalıcı alt katımda oturuyorlar konyada kaynımın yanındaydılar iki aydır geldiler ve mutfak ta tadilete başladılar komple fayanslar mutfak dolapları felan değişti... ehh tadilat gören mutfak olunca yemek içmek konusunda üstüme kaldılar nalayacağınız ne yapalım boynumuzun borcu... işte onların tadilat biten kadar bana pek rahat yok.... sonrasında bende normale dönerim herhalde galiba beni bahar çarptı isyanlardayım tek düze hayatıma
hadin sağlıcakla kalın görüşeceğiz ennn kısa zamanda sositosositolaelaelaelaelae
hülyacım geçmiş olsun canım acil şifalar inş. ardaya bulaşmadan çacucak atlatır canım:teselli:selam kızlar berkanım su çiçeği çıkardı, dün üstünü değiştirirken farkettim, hemen dr.a gittik, losyon ve şurup verdi
bugun oğlumun heryerini kapladı, küçük baloncuklar, anne kaşınıyor dedikçe içim yanıyor
umaım ardaya geçmez
İyi geceler şekerler
Herkes iyidir inşallah
Cumartesi gecesi asker eğlencemiz vardı kuzumu ananesine bıraktık oraya gittik. dönüştede aldık
Pazar günü cumadan beri geçmeyen başağrım uyandırdı beni ne içtiysem geçmedi
Acilde aldık soluğu,kan tahlilinde mikrop çıktı 3 tane ilaç aldım 2 tanede iğne vurdumduk,iğnelerden sonra gözlerim açıldı böyle bir ağrı şekli yoktu.Şimdi daha iyiyim çok şükür, akşam üzeride dragos sahile indik.
duş al,film izle derken bu saat oldu.
Herkese sewgiler.
İyi geceler şekerler
Herkes iyidir inşallah
Cumartesi gecesi asker eğlencemiz vardı kuzumu ananesine bıraktık oraya gittik. dönüştede aldık
Pazar günü cumadan beri geçmeyen başağrım uyandırdı beni ne içtiysem geçmedi
Acilde aldık soluğu,kan tahlilinde mikrop çıktı 3 tane ilaç aldım 2 tanede iğne vurdumduk,iğnelerden sonra gözlerim açıldı böyle bir ağrı şekli yoktu.Şimdi daha iyiyim çok şükür, akşam üzeride dragos sahile indik.
duş al,film izle derken bu saat oldu.
Herkese sewgiler.
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus.../280154-istanbul-rekor-2-anadolu-bulusdu.html
kızlar fethi paşa korusunda k k buluşmasına katıldık nilücümle
çok özlemişim onu görünce anladım:1hug:
hele asyaya bayıldım:asigim:
o kadar güzel olmuş ki size kelimelerle anlatamam
buluşmaya giderken zeynep koltuğunda uyuyakalmıştı, babası bekledi arabada ben katıldım buluşmaya
uyanınca getirdi yanımıza , doğal olarak tüm huysuzluğu üstündeydi uykusunu tam olarak alamadığı içinkafamçokkarıştı
asyayı görmeliydiniz zeynebin elinde ne varsa isytiyo
benim cadıda asla vermez hiç bişeyini kaçırıyo sürekli
asya zeynebin kolyesini çekiştirdi, zeynepte vermeyince asya bi yapıştırdı patt deyi görmeliydiniz:mymeka:
süperdi ya buluşma:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?