Bebeklerimiz ve Biz

canım benimm iyi dileklerin için çok saoll
amin diyorum bende.evet canım ufk bir kutlama yaptık
zati burda kimsem yok çokk yanlızım hemde çokkkksenağlama

saoll arkadaşım çokk teşekkür ederimm
ablası naz bebek almış anında yoldu bıraktı bebeği
güle güle kullansın ebrar oyubncağınıı

naz tekrar doğum günün kutlu olsun
çok saol canım ya çokk duygulandımm
gel öpeyimm senii canımmmŞeniz
Nazın dogum gunu kutlu olsun daha nıce mutlu yıllara cnm

saoll sibelcimm inşallah aminnnnnnnnnnnnn

selam kızlar berkanım su çiçeği çıkardı, dün üstünü değiştirirken farkettim, hemen dr.a gittik, losyon ve şurup verdi

bugun oğlumun heryerini kapladı, küçük baloncuklar, anne kaşınıyor dedikçe içim yanıyor

umaım ardaya geçmez

hülyacım kardeşimle benim aramda tam 11 ay var
biz tüm bulaşıcı hastalıklarımızı hep ayna anda geçirirdik cnmm
sibelin dediği gibi ne kadar erken yaşta çıkarırlarsa o kadar kolay atlatıyolar
emir de olmadı henüz, aşı yaptıermıştık
zeynebe su çiçeği vurdurmadım

ekincim dünyalar güzeli, maviş gözlü nazımızın doğum gününü kutluyor, nice mutlu senelere diyorum
rabbim sağlık, sıhhat versin, hayırlı evlat olmasını nasip etsin gülüm benimmmmmmmmm

Kolay Gelsin Canımmmm Arada uğra Özletme Kendini

hülyacım geçmiş olsun canım acil şifalar inş. ardaya bulaşmadan çacucak atlatır canım:teselli:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus.../280154-istanbul-rekor-2-anadolu-bulusdu.html

kızlar fethi paşa korusunda k k buluşmasına katıldık nilücümle
çok özlemişim onu görünce anladım:1hug:
hele asyaya bayıldım:asigim:
o kadar güzel olmuş ki size kelimelerle anlatamam

buluşmaya giderken zeynep koltuğunda uyuyakalmıştı, babası bekledi arabada ben katıldım buluşmaya
uyanınca getirdi yanımıza , doğal olarak tüm huysuzluğu üstündeydi uykusunu tam olarak alamadığı içinkafamçokkarıştı
asyayı görmeliydiniz zeynebin elinde ne varsa isytiyo
benim cadıda asla vermez hiç bişeyini kaçırıyo sürekli
asya zeynebin kolyesini çekiştirdi, zeynepte vermeyince asya bi yapıştırdı patt deyi görmeliydiniz:mymeka:

süperdi ya buluşma:lepi:

ıyi geceler şekerler
Herkes iyidir inşallah
Cumartesi gecesi asker eğlencemiz vardı kuzumu ananesine bıraktık oraya gittik. dönüştede aldık
Pazar günü cumadan beri geçmeyen başağrım uyandırdı beni ne içtiysem geçmedi
Acilde aldık soluğu,kan tahlilinde mikrop çıktı 3 tane ilaç aldım 2 tanede iğne vurdumduk,iğnelerden sonra gözlerim açıldı böyle bir ağrı şekli yoktu.Şimdi daha iyiyim çok şükür, akşam üzeride dragos sahile indik.
duş al,film izle derken bu saat oldu.
Herkese sewgiler.

günaydın herkese mutlu haftalar
yelizciim çok geçmiş olsun neden oluyormuş peki nasıl bir mikrop bişiyden mi geçiyormuş

ekıncım canım nazımızın dogum gunu kutlu olsun nıce yenı yaslara tatlımmmm

ardaya canım gecerse korkma kucuk yasta cıkarmak daha ıyı ve daha kolaymısss acıl sıfalar tatlımmm

zehracım ohhh ne guzel cıkmıs fotolarr bebıslerde o kadar guzeller

opuyorum sekerler sızlerıııı

bende dısıme dolgu yaptırmaya gıdıcem esımle ama cok korkuyorummm nasıl yaptırıcammm bılmıyorumm gıtmemek ıcın dırendım ama olmadııııııııı n(((

kızzlar dun gezımız super gectıııııııı harıkaydıııı cok eglendıkkkk

kızlar günaydın
nasılısınz
sizleri çok çok ösledim ama
malesef
çk yoğunum ya
bana çok dua edin olur mu öpüyorum sizleriii

günaydın güzel bir hafta diliyorumm herkese. önceki sayfaları daha okumadım ama sanırım yelizim rahatsızlanmış, geçmiş olsun canım.

nazımın da doğumgünüymüş allah mutluluk huzur, sağlık neşe dolu bir ömür nasip etsin naza, güzel boncuk hep gülsün.

Yelizcim çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyimisin bari

bende cuma kaşmaı fatihi dolaştım kuzenimin doğumgününe giyecek bişeyler bakmak için, ama bulamadım çok şıkırdaktı, cumartesi sabha kalktık kuzumu görmeye gittik. babaya küsmüş hiç yüz vermedi baştan, bana anne diye sarıldı özlemş kuzum. sarıldık koklaştık iki gün, beraber yattık, bana srılıp uyudu bütün gece sarılıp sarılıp kollarımı okuyoo anne anne diyo annem aşkım diyorum, askıı diyoo , aşkım diyo yani.pazar günü gideceğimizi anladı bu sefer bi ralışı var bi öpüşü var durmadan bir babayı bi beni. ağlıycaktı, arabay bindiirp oyaladık, annecim ben gelicem snei çok sveiyorum tamamı dedim. kıyameti koparacaktı koparamadı yavrum ne olduğunu anlamdan biz arabadan inmiş otobüs beklemeye başlamıştık onlarda gitmişti bile.

cepleirmi karıştırıp bozuk paraları alıp(allahtan ağzına alma huyu yok ama temkinliyiz) para para diyip babaya veriyor mama mama diyor,para verip amma alcakmışız. neyse bizde buzdolabına paraları verip buzdolabından dondurma satın alıyoruzz :)))

pazar günü atladık otobüse fatihte sultan sarıncında arkadaşın nişanı vardı oraya gittik kız arkadaşlarla, eşim eve geçti. neyse saat 9 a kadar nişanda kaldık. bir arkadaşım üzerine çok hoş bi atkım giymişti. nerden aldın falan derken çok uygun fiyatla adil ışıktan almış, aaaa falan derken bir anda atladık arabaya doğru mağazaya gitik kapanışa yarım saat vardı, arkadaşlar bri sürü bişey bulup bulup bana getirdiler bende denedim, bi atne bluz beğenmiştim, anam bedenler hep xs yada s yok bılamıyorum bişey, şişko göbeğimi kapatacak bişey yok, satış elemanı siz ebu elbise olur dedi bi baktım çiçekli böcüklü bi elbise bi elbiseye baktım bi kendime yok canım daha neler dedim, bedende m . olmaz ki hem bu hem bana yakışmaz falan diyorum arkadaşlarda nimet bi dene ne olurki dedi. bi görelim en azından hadi deidm kırmıyım giymemle anaaaaaaaaa demem bir oldu, alıyorummmm dedim . bana çiçekli böcüklü bişeyin yakışacağı hiç aklıma gelmezdi pembe desenli uzun bir elbise, ne çok abiye nede çok salaş çok beğendim, kasadakiler kapatacak hanfendialıtyorsunuz değil mid edi alıyorum diyip bi kaçışımız vardı son dakka yanii.... oh elbise işide halloldu. bide kızıma şöle şirn bişey bulsam çok güzel olcak, nerde vardır aaa dostlar, öle gelinlik tarzı bişey istemiyorum. uzun fıstığıma gidecek sade bir elbis eperiler gibi olsun istiyorum, fikir verin bakemm baaaaaaaaaaa

zehracom çok güzelve sıcak bir buluşma olmuş maşşah KK :enbuyukkk:

ASYA VE ZEYNO ÇOK TATLILAR MAŞALLAH ZEYNEBİN BAKIŞLARI ÇOK SERT AMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…