- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.101
bende cuma kaşmaı fatihi dolaştım kuzenimin doğumgününe giyecek bişeyler bakmak için, ama bulamadım çok şıkırdaktı, cumartesi sabha kalktık kuzumu görmeye gittik. babaya küsmüş hiç yüz vermedi baştan, bana anne diye sarıldı özlemş kuzum. sarıldık koklaştık iki gün, beraber yattık, bana srılıp uyudu bütün gece sarılıp sarılıp kollarımı okuyoo anne anne diyo annem aşkım diyorum, askıı diyoo , aşkım diyo yani.pazar günü gideceğimizi anladı bu sefer bi ralışı var bi öpüşü var durmadan bir babayı bi beni. ağlıycaktı, arabay bindiirp oyaladık, annecim ben gelicem snei çok sveiyorum tamamı dedim. kıyameti koparacaktı koparamadı yavrum ne olduğunu anlamdan biz arabadan inmiş otobüs beklemeye başlamıştık onlarda gitmişti bile.
cepleirmi karıştırıp bozuk paraları alıp(allahtan ağzına alma huyu yok ama temkinliyiz) para para diyip babaya veriyor mama mama diyor,para verip amma alcakmışız. neyse bizde buzdolabına paraları verip buzdolabından dondurma satın alıyoruzz :)))
pazar günü atladık otobüse fatihte sultan sarıncında arkadaşın nişanı vardı oraya gittik kız arkadaşlarla, eşim eve geçti. neyse saat 9 a kadar nişanda kaldık. bir arkadaşım üzerine çok hoş bi atkım giymişti. nerden aldın falan derken çok uygun fiyatla adil ışıktan almış, aaaa falan derken bir anda atladık arabaya doğru mağazaya gitik kapanışa yarım saat vardı, arkadaşlar bri sürü bişey bulup bulup bana getirdiler bende denedim, bi atne bluz beğenmiştim, anam bedenler hep xs yada s yok bılamıyorum bişey, şişko göbeğimi kapatacak bişey yok, satış elemanı siz ebu elbise olur dedi bi baktım çiçekli böcüklü bi elbise bi elbiseye baktım bi kendime yok canım daha neler dedim, bedende m . olmaz ki hem bu hem bana yakışmaz falan diyorum arkadaşlarda nimet bi dene ne olurki dedi. bi görelim en azından hadi deidm kırmıyım giymemle anaaaaaaaaa demem bir oldu, alıyorummmm dedim . bana çiçekli böcüklü bişeyin yakışacağı hiç aklıma gelmezdi pembe desenli uzun bir elbise, ne çok abiye nede çok salaş çok beğendim, kasadakiler kapatacak hanfendialıtyorsunuz değil mid edi alıyorum diyip bi kaçışımız vardı son dakka yanii.... oh elbise işide halloldu. bide kızıma şöle şirn bişey bulsam çok güzel olcak, nerde vardır aaa dostlar, öle gelinlik tarzı bişey istemiyorum. uzun fıstığıma gidecek sade bir elbis eperiler gibi olsun istiyorum, fikir verin bakemm baaaaaaaaaaa
Günaydın nimocum nasılsın canım hafta sonu kuzunla bol bol vakit geçirmişsin ne güzell kıyamam nile demek gözleri doldu ayrılırken olsun zaten az kaldı şükür haziran başında geliceklerdi dimi bol bol hasret giderirsin canım
elbisende hayırlı olsun güzel günlerde giy canım
günaydınlar şindi bakabildim eve de tlf bağlanmadı internet yok henüz.geçmişi çok okuyamadım ama yelizcim geçmiş olsun ekin bazın geçmişdoğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah.nimet ne güzze görmüşün kuzunu herhafta gidiyormusunuz?
zehra resimlere baktım çok güzeller zeynep de ne kadar büyümüş.maşallah.
ya benim kızda tam tersi elinde ne varsa herkese veriyor verdikten sonrada cici abba cici abi die karşısındakini seviyor.bende istiyorum ki aradabir elindekinin kıymetini bilsin olmuyor ama sinir oluyorum(ne dersiniz bu duruma???????
canımcım iyiyim yaa saolasın, sende de yorgunluk vardır . malum hazırlıklar, yezdam nasıl? inşallh keseceksin canım, birazcık sabır hiç birşey kolay olmuyor maalesefff
haziranda düğün için gelecekelr 2 hafat falan kalırlar herhalde sonra gene tekirdağ bakalım temmuzda kardeşim okulu bitirp gelcek, belki bir iki haftada onlar bakar, öyle böyle idare edicez artık
her hafta gidiyorum canım, çok özlüyoruz babasıyla, her hafat bri sürü foto video çekip saklıyoruz her akşam rutin bütün videolarını izliyoruz. dün akşam ben erken yatmıştım eşimde pcde oyun oynuyordu gece bi anne anne sesiyle uyandım ödüm kopmuş, meğersem eşim yanımda kızn videosunu izliyormuş. hasretiz işte kuzuya haftasonunu dört gözle çekiyoruz.
betülcüm çocuktan çocuğa değişiyor, benimkide önce vermem benim der sonra dayanamaz paylaşır ne varsa, elliyle yediri herkese, bence boşver sinriolma daha bilincinde değiller hiçbirşeyin.
yelizcim sinüzit yapar hakkatenn çok geçmiş olsun. bende sevme ilaçları, inaşllah migren tarzı bişey değildir..
Aman Allah korusun kızlar yaaa migren felan olmasın.birde bir bölge değil alnımdan enseme kadar olan bütün kısım ağrıyor. gözlerimi açamıyordum.şimdi ilaçlarla iyiyim.
Veriyim kadiscim keçiboynuzu bulabilirmisin bilmiyorum ben stok yapmıştım.
3-4 tane çekiboynuzu kırıp 2 su bardağı su ile 10 dk kaynatıp içiriyorsun.
günaydınlar şindi bakabildim eve de tlf bağlanmadı internet yok henüz.geçmişi çok okuyamadım ama yelizcim geçmiş olsun ekin bazın geçmişdoğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah.nimet ne güzze görmüşün kuzunu herhafta gidiyormusunuz?
zehra resimlere baktım çok güzeller zeynep de ne kadar büyümüş.maşallah.
ya benim kızda tam tersi elinde ne varsa herkese veriyor verdikten sonrada cici abba cici abi die karşısındakini seviyor.bende istiyorum ki aradabir elindekinin kıymetini bilsin olmuyor ama sinir oluyorum(ne dersiniz bu duruma???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?