Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın nimocum nasılsın canım hafta sonu kuzunla bol bol vakit geçirmişsin ne güzell kıyamam nile demek gözleri doldu ayrılırken olsun zaten az kaldı şükür haziran başında geliceklerdi dimi bol bol hasret giderirsin canım
elbisende hayırlı olsun güzel günlerde giy canım

günaydınlar şindi bakabildim eve de tlf bağlanmadı internet yok henüz.geçmişi çok okuyamadım ama yelizcim geçmiş olsun ekin bazın geçmişdoğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah.nimet ne güzze görmüşün kuzunu herhafta gidiyormusunuz?
zehra resimlere baktım çok güzeller zeynep de ne kadar büyümüş.maşallah.
ya benim kızda tam tersi elinde ne varsa herkese veriyor verdikten sonrada cici abba cici abi die karşısındakini seviyor.bende istiyorum ki aradabir elindekinin kıymetini bilsin olmuyor ama sinir oluyorum(ne dersiniz bu duruma???????

hzılı yazayım deken harfler birbirne girmiş kusura bakmayın kızlar.kadisçim sanada günaydın.sen görünüyorsun sadece online:))

Günaydın kızlar güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Sabah yine baş ağrısıyla kalktım.Hemen ilaçları aldım.Daha iyiyim. Sünizit olabilir dedi, geniz akıntısı yok ama verdiği ilaçlar sünüzitle alakalı.
Bakalım ilaçlar bitince halen devam ederse Araştırma hastanesine gidicem.Öyle böyle bir ağrı değil benki ağrı kesici bile içmeyi sevmem içmediğim ilaç kalmadı geçsin diye.Hem baş ağrısı hem mide bulantısı beni tedirgin etti.Bakalım.

Yelizcim devam ederse mutlaka git sinüzitte olabilir ama mide bulantısıda varrr allah korusun migren falan olurda tedbirini al bacımmm havalardanda olabilir belki geçmezse mutlaka görün

benim kuzu öksürüp duruyor bu arada yaa ne yapıcam ben ventolin veriyorum ama inş. geçer

yeliz keçiboynuzunu nasıl veriyordun bir zahmet olucak ama birçok kez yazdın ama aklımda tutamadım canım

dün bütün gün ev temziliği ile uğraştım cam halı kapı sil süpür toz banyo wc vs çamaşır derken pestilim çıktı birtek ütüm kaldı ev paklandı içim rahat şimdi ama bayağı yoruldum havadanmıdır yorgunluktanmı hiç çalışasım yok.

canımcım iyiyim yaa saolasın, sende de yorgunluk vardır . malum hazırlıklar, yezdam nasıl? inşallh keseceksin canım, birazcık sabır hiç birşey kolay olmuyor maalesefff

haziranda düğün için gelecekelr 2 hafat falan kalırlar herhalde sonra gene tekirdağ bakalım temmuzda kardeşim okulu bitirp gelcek, belki bir iki haftada onlar bakar, öyle böyle idare edicez artık

her hafta gidiyorum canım, çok özlüyoruz babasıyla, her hafat bri sürü foto video çekip saklıyoruz her akşam rutin bütün videolarını izliyoruz. dün akşam ben erken yatmıştım eşimde pcde oyun oynuyordu gece bi anne anne sesiyle uyandım ödüm kopmuş, meğersem eşim yanımda kızn videosunu izliyormuş. hasretiz işte kuzuya haftasonunu dört gözle çekiyoruz.

betülcüm çocuktan çocuğa değişiyor, benimkide önce vermem benim der sonra dayanamaz paylaşır ne varsa, elliyle yediri herkese, bence boşver sinriolma daha bilincinde değiller hiçbirşeyin.

yelizcim sinüzit yapar hakkatenn çok geçmiş olsun. bende sevme ilaçları, inaşllah migren tarzı bişey değildir..

Aman Allah korusun kızlar yaaa migren felan olmasın. birde bir bölge değil alnımdan enseme kadar olan bütün kısım ağrıyor. gözlerimi açamıyordum.şimdi ilaçlarla iyiyim.

Veriyim kadiscim keçiboynuzu bulabilirmisin bilmiyorum ben stok yapmıştım.
3-4 tane çekiboynuzu kırıp 2 su bardağı su ile 10 dk kaynatıp içiriyorsun.

aynen öle bacım yorgunluk çokk hem anneme hem kendime felaketin bittim vallahi bana iyi tatil gerek ama nerdeeeeeee

yezdada öksürük dışında iyi canım

inş. canım değildir yaaaa iyi düşünelim iyi olsun . benim bildiğim migrende başın tek tarafı ağırır yanlışmı biliyorum acaba

teşekkürler inş. vardır kuruyemişte veya aktarda acı falan değil dimi canım birde limonmu sıkıyordun balla beraber doğrumu acep bölemiydi

Betülcüm senin kuzu demekki paylaşmayı seviyor daha güzel işte kardeşi falan olduğunda iyi olur kıskanmadan paylaşabilir bu şimdilik böle oabilir ama büyüdüğünde neyi vermesi neyi vermemesi gerektiğini öğrenecektir. bilinçli olur merak etme canım

selamlar kızlar..
herkeze güzel bir hafta diliyorum..
çokom kuzuna çok geçmiş olsun. acilşifalar cnm..
Yeliz cim sana çok geömiş olsun cnm..
Git tabi cnm dr. ihmal etme. belki başka bişi tetikliyordur...
Ve dreamcım buluşma fotolarına baktım valla özendim yaa..
çok güzel bir buluşma olsun. Allah daim etsin..

Bence abartılacak bir durum yok betül,ne güzel paylaşmayı biliyor.Deniz önce vermek istemiyor ama sonradan veriyor.

Kadis cim tadı acı değil ama deniz sade içemediği için 3/1 kadarını meyve suyu koyuyorum ben.
Limonlu tarçınlı bal karışımınıda yapıp gıcık anında verebilirsin cnm.Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…