Bebeklerimiz ve Biz

bizde dün eşim, ikizi ve dayılarının doğum günlerini kutladık..
çok yoruldum ama herşey çok güzeldi..ikramlarımız da çok beyenildi.. :)

Son düzenleme:

tamam canım birtatlı kaşığı yeter dimi yelizcim teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin için

kadis ve nimet sağolun canlarım ben bazen fazla abartıyorum olayları sanırım sağolun tekrar

Cnm abartılcak bişi yok yaa..
Albina'da herşeyini paylaşır..
( bazen bende kzıyorum. çünkü Albina oyuncaklarına hiç zarar vermez. vurrma kırma huyu yoktur ama bir misafir geldimi bir oyuncak mutlaka çöpe gidiyor..
Dün bile gelen misafilrerden 2 tane 6-7 yaşlarında çocuk vardı. kızımın kitabını yırtmışlar..
Allah'tan düzgün yırtmışlarda bantladım..
Albina sadece oyuncaklarını değil kendinin olan birşey istendiği zaman hemen verir..
mesela abim her gelişinde dayıcım bu tokaları bana verirmisin der.. hemen çıkarırı verir..
Ama bunu birazda sevdiği kişilere yapıyor..
çünkü kaynımın kızıyla pek anlaşamıyorlar..
kavga etiklerinde hiçbir oyuncağını vermiyor..

Paylaşmak güzeldir cnm takma kafana

Selam canlarım...
Kaç gündür uğrayamadım. Cumartesi günü yazlık kışlık değişimi yaptım. Hemde ne yapma bazanın altını kaldırdım hurçların içini bir boşalttımki herşey küf olmuş leş gibi kokuyor. Düşünün çift kişilik bir bazanın altı silme dolu ve hepsi küf... Sinirimden resmen saatlerce ağladım. Hepsi tek tek yıkandı kaç makine oldu sayamadım dahada 3-4 makine var. Ütüleri hiç saymıyorum öylece yerleştirdim ihtiyaç oldukça ütülerim. Evim 3. kat heryerden güneş alıyor her hafta birgün mutlaka kapağını açıp havalandırırım ama neden oldu hala anlayamadım. Alt katda yatak odamın altında hiçbirşey yyanmıyor ondandır diye düşünüyorum. Dünde herşeyi bitirdim eşimde izinliydi biraz çıkıp hava alalım dedim irem gezer bende biraz alışveriş yaparım diye ama ne mümkün sevgili kayınvalidemler arabayı alıp gezmeye gitmişler. Sinirden yine oturup saatlerce ağladım. Eşime söylendim saatlerce ama neye yarar benim ailem düşüncesiz ne yapayım dedi çıktı işin içinden((
ışte benden böyle sinir harbiyle geçti hafta sonum. Ama bugün daha iyiyim kuzumu çiçek aşısına götürdüm herşeyi çok iyi 13 kilo boyuda 87 cm. sağlığıda yerinde şükürler olsun.
Gerilere pek bakamadım Yelizim hastaymış çok geçmiş olsun. ınşallah biran önce toparlanırsın şekercim.
Sarı papatya Naz Hanım nice nice mutlu yıllara sağlıkla.... Rabbim ömrünüde yüzün gibi güzel eyler inşallah....
Kadişimin yezdasıda hasta sanırsam öksürüğe keçi boynuzu birebir. ırem hafif öksürdüğünde kaynatığ portakal suyu ile veriyorum bıçak gibi kesiyor. ınşallah düğüne kadar iyi olur.
Unuttuğum varsa affola hepiciğinizi kocaman öpüyorum.
Bu arada Zehracım resimler süper, hatunlar süper ama en süpppper zeyno ile asya:))
Ne güzel eğlenmişsiniz öyle Allah ağzınızın tadını bozmasın. Darısı bizim topiğin başına. Bizde bir toplaşa bilseydik....

Sağol zeynebim teşekkürler

sen nasılsın albina hanım nasıl canımmm ne güzel maşallah albinaya bak negüzel paylaşmcı olması güzel

sağolasın cnmm
dün baya bi yorulmuşum. cnm bugün hiçbişi yapmak istemiyor....
kuzuda iyi uyuyor şuan..
çok şükür herşey yolunda...

canım sağol sanada kolay gelsin kötü olmuş yaa rutubetlenmesi artık ihtiyaç oldukça ütülersin maşallah ireme kilosuda boyuda çok güzel

sevilcim..
çok kötü olmuş cnm yaa kolay gelsin ..
çıktımı peki küf lekeleri..

benimde lohusalık dönemimde nasıl olduysa bornozum da küflenmişti..
defalarca yıkamama rağmen çıkmadı leke.. çok belli olmasada hala var...

Merhaba kızlar

Herkese iyi haftalar diliyorum, zehra'nın da yazdığı gibi haftasonu kk. fethipaşa buluşmasına uğradım. Çok kalamadım ama yinede zehra'yı ve zeynep'i görmek çok güzeldi. ınşallah daha rahat vakitlerde uzun uzun görüşürüz. Tabi sizlerde olsanız çook daha güzel olur, umarım kalabalık bir toplantı düzenleriz.

Son düzenleme:
Kadiscim ben hani küçük mama kavonozları varya ona bal koydum yarım limon sıktım 2 tatlı kaşığıda tarçın döktüm
eğer öksürüğü vs olursa ondan bir çay kaşığı kadar veriyorum.
Eğer sen bir tatlı kaşığı bala yapacaksan üç-dört damla limon bir fiskede tarçın yapabilirsin.

Son düzenleme:
Sevilcim çok hassasmışsın haftasonu ondan bu kadar duygusal bakmışsın olaylara.
Böyle şeyler için üzme kendini canım herşeyin bir çözümü vardır.Nasıl olsa evdesin yavaş yavaş kasmadan halledersin.
ıreme ve sana öpücükler.

Selam Ms.eda gördük gördük resimleri :)
Yine gülcemalini saklamışsın :):):)
Ama ben gördüm polenezköy resimlerinden hemde çok net

Nasılsınız ?

canım sağol sanada kolay gelsin kötü olmuş yaa rutubetlenmesi artık ihtiyaç oldukça ütülersin maşallah ireme kilosuda boyuda çok güzel

Öyle yapıcam zaten şekercim başka türlü kalkamam altından zaten...

Çıktı çok şükür zeynepcim hiçbirinde leke kalmadı. Bende çok korkmuştum leke kalacak diye...
Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun hepbirlikte sağlıklı mutlu nice nice yıllara....

Selam Ms.eda gördük gördük resimleri :)
Yine gülcemalini saklamışsın :):):)
Ama ben gördüm polenezköy resimlerinden hemde çok net

Nasılsınız ?

Aaa aşkolsun neden saklayayım, o kadar dedim benim fotoğrafımı çekmediler.Demek gördün beni çokta paspalım orada sen onları unut. Sen beni bolbol gördün zaten, ben seni yolda görsem tanırım sen beni tanır mısın?

Biz iyiyiz şükürler olsun kk. buluşmasından sonra bostancı sahilinde keyif yaptık, serin serin uyudu Asya. Sonrada eve dönerken çok mızmızlandığı için caddede yürüdük biraz hiiç sesi çıkmadı eşime yoksa cadde kızımı olacak dedim. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor, siz gittiğiniz mi Polonezköy'e.

Dediğin gibi şekercim herşey üst üste geldi. Birden ev öyle kalk gidelim haline gelince kopu vermişim.
Hallederim Allahın izniyle...
Bugün çok daha iyiyim. Akşam üstüde ablamın evinde boya işleri olduğu için çocukları bana kalmaya gelecek dahada bir mutlu ve huzurluyum. Şimdi yemek yapıyorum onlara pür neşe... İrem bayılacak bu duruma abileriyle çok iyi anlaşıyor. Onlarda prenses gibi kızımı el üstünde tutuyorlar.
Senin ağrın nasıl biraz hafifledimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…