Bebeklerimiz ve Biz

benden de iyilik cnm
ne biliyim bugün elim kolum kalkmadı fazla
süpürdüm, silmedim bile yerleri
regl oldum ya onun sıkıntısı var herhall

yürüş yapman da senin için bi terapi gibi gelir
keşke bende yapabilsem ama emirle zeynebi bırakabileceğim kimsem yok çevremde

ıyi geceler hatunlar
Yaprak dökümünü izledim reklam arasında duşumuda aldım yatmadan sizlere bir bakayım dedim.

sibelcim o süt olayı bende 2-3 ay öncesinde kadar 1-2 damla kadar vardı.ki deniz 10 aylıktı bıraktığında.

hekese iyi geceler kaç gündür uğrayamaım pazartesi misafirim vardı salıda selçuk,kuşadası,efes turu yaptık ama efese giremedik giriş biletlerini 20 lira yapmışlar arkadaşlarda olunca bayaa tutar diye giremedik bugün boşgünümdü oysa ama yine öğleden sonra toplantıyla geçti ebrarı bırakıcak kimsede olmadığı için oda yanımdaydı kuzu perişan oldu öğlen 12:30dan 18:30 kadar hepsi toplantı değildi çoğunluğu müdür beyi beklemekle geçti
ebrar bayaa kelimeleri çıkarıyor artık kuşadasından dönüşte denis(deniz),denis,diye geldi

Günaydınn güzel bir gün olsun hepinizee

dünden beri regl ağrısıla kıvranıyorum kızlarrr halada ağrım varrr
biryandan olmama sevindim düğüne kadar azalma oluyor ya düğünde olsaydım çok kötü olurum .

benim kuzuda öklsürük var hala keçiboynuzunu kaynatıp süzdüm kuzuya verdim ama uykuda olduğu için almadı dolaba koydum biberonla anneme verdim bugün kaşıkla verirsin dedim bugün

hiç durmuyoır sürekli dışarı istiyor bizimki bende gözlük almayı düşünüyorum kuzuya ama iyi birşey olsun istiyorum benimki seviyor gözlük takmayııı hoşuna gidiyor zillinin iyi bir marka önerebilecek varmı

kuzuma yengesi gelinlik almış mor renk eee benimde elbisem mor olduğuna göre anne kıs birbirimizi tamamlıyoruz düğünde biraz uzun geldii dün gelinlikçiye verdim alttan kestircem inş. fotolarda görürsünüz

evelsi gün yeni açılan neomarin avm gidip teknsadan foto mak aldık düğün için kodak marka fiyatı iyiydi kızalr 50 tane fotoğrafı hd kalitesinde basıyorlar hediye olarak

kuzumun doğru dürüst resmi yok iyi oldu bu hediye odasına asarım artık.

yezda artık kelimeleri ağzından atıyor (maşallah) kuzuma

biliyom yaaa çabukk ordaa gidelim kalk aç daha birçk kelimeyi söktü başladı cadımmm

ağzın nerde diyorum ağzı diyorrr maşallah hepsine kuzuların artık sökecekler konuşmayı

Son düzenleme:
günaydınlar ..
bugüğn kuzu ağladı çok arkamdan
kadis düğün ne zamandı canım

ayyy kıyamam zeynebe betülcüm bazen yezdada ağlıyor bazede el sallıyor arkamdan hergünki ruh hali değişik oluyorrr yavrum benim kim bakıyor betülcüm kuzuna

bu hafta sonu canım düğün cumartesi kına pazar düğün erkek kardeşim evleniyorr
bayağı heyecan varrrrr son günler haızrlıklar tamn gaz devam ediyorrr-tatlicadiarzu-
çok yorulduk tabiki ama allahım hayrılı işten ayırmasın

bu haftasonu da hem yorucu hem epey eğlenceli geçecek yani sizin.Allah hayırlı etsin canım.bizimde öle ruh haline göre değişiyor valla tepkisi.kayınvalidenin yakınına taşındık her sabah götürüyoruz canım.senin annen bakıyor galiba

evet betülcüm öle olucak allah razı olsun canım sağolll evet anne annesi bakıyor olsun babaannesde anneannede iyi bakar

kızlar gunaydınnn nasılsınz 3 gundur evle ugrasıyorumm halıları yıkattım temızlık bayan geldı evı temızledıı sımdı yaz temızlıgım bıttııııı :)))

bu arada arda hastalandı bogazlarından antıbıyotık kullanıyoruzzz analı ogullu benım de bogazlar fena yutku nurken cokl acıyoooo

kızlar jandarmanın gezısı vardı ona gıtmıstım cocuk goturmek yasaktı oglumada mecburen babası baktı sabah 8 de gıttım aksam 10 geldımm ama mahvaldum ya ne zormus hıc ayrılmamaıstım bu kadar sure oglumdan yuce rabbım ayırmasın

eve geldım hemen sarıldımm ama bızımkı kusmus pas vermedı bana sonra gıdecegım dıye kucagımdan ınmedı sıpammm bu sene calısmaya baslıcaktım baslayamam cok kotu oldummm ya

kızlar bu arada tulayla konustumm kendını toplamıss toplaması gerekıyo zaten hamıleymıs 1 ay sonra oglusunu kucagına alacakmıss cok sevındım

kızlar bu arada tulayla konustumm kendını toplamıss toplaması gerekıyo zaten hamıleymıs 1 ay sonra oglusunu kucagına alacakmıss cok sevındım

esmacım nasılsın evet bende sureklı konuşuyorum adınıda çınar efe koycak oda yanlız dogumu bır ay sonra degıl cnm agustosun ılk haftası

bılmıyorum hayatım msj gondermıs bana 1 ay sonra oglusuma kavusuyorum dıye cok sevındım bende

sen nasılsınn tatlımmm bugun tayınler acıklandı en sevdıgım arkadasımla ayrılıyoruz ama bızım geldıgımız yere gıdıyolkar vana ona sevındım en azından gıdebılecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…