Bebeklerimiz ve Biz

drydenisim prensesinin doğumgünü kutlu olsun. allah mutlu sağlıklı huzurlu, başarı, para dolu, aşk dolu birr hayat nasip etsin yavrunaaaa

drydeniss kuzucuğunun ilk yaşı kutlu olsun cnm..rabbim sağlıklı nice güzel yaşlar göstersin inşallah

teşekkür ederim kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz içina.s.a.s.a.s.

bu arada uyurken damlatırsan daha rahat olur
benimkidene kullanmıştık uyurken damlatıyordum. hafif göz kapağını aralayıp damlatıveriyordum...

herkese günaydınlar kızlar. umarım keyifler yerindedir...
bende kızımı doğum günün cumartesi yapcam. annemelr sehirdışndan geleceklerde..
temizlik yapmam lazım yaaaa kahretsin... nefret ediyorum şu ev işinden...

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinizeeeeeee
bugün üstümde bir ağırlık var elim kolum kalkmıyor
pc başındayım ama zor yazıyorum yatmak istiyom

ekıncım canım nasılsınn havadandır belkı buradada bı acıyo bı kapıyoo

nazımız nasılll

sibel test yaptın mı bi daha
tülay doğuracak he ne güzel darısı benim abimlerin başına yiğenimin üzerine çok olmadı ama inşallah en yakın zamanda bir çocukları sağlıkla olur

sağol canım bu arada denonun doğum gününe bişey kalmamış hadi bakalım allah hayırlı yaşlar getirsin güzel denize maşallah karakaş karagöz annesine benziyor

Evet cnm bişey kalmadı ayın 30 unda tamda cumartesiye denk geliyor :)
Amin canım cümlemizinkine.
Teşekkür ederiz canım önce babaya benziyordu, sonradan bana döndü.
İşin garibi bende çok benzetiyorum kendime kaş ve göz yapısını saçlarını dudaklarını.

Kuşum bir şarkılar söylüyor bana akşamları oyuncak gitarını alıyor eline,
benim annem güzel annemi, mini mini bir kuş u, birgün birgün bir çocuk u, bebeğe bakar anneyi, hepsini sıradan söylüyoruz. :) o söylemeyi seviyor bense onu dinlemeyi :):):):)))

yeliz doğumunu hatırlıyorum da 2 yıl olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularımız.mutlu yaşlar yavruna

MAŞALLAH

Canım denoyaaaa yerim ben onun şarkı söyeleyen dillerini

allahım benim cadıda öle olucakmı aceppp sabahları bizim ev hava alanına çok yakın olmasada kurtköy uçak geçiyorya korkudan gelip bacaklarıma yapışıyor bazende boynuma sarılıp yüzümü öpüyor henüz şarkı sölemiyor ama uzun cümleler kurmaya başlıyor cimcimee

birde hareketli müzik olmasın hemen oturduğu yerden kalkıyor oynamaya bşlıyor birde popo kıvırıyorki görsen eline mendil versen oynuycak ben düğünde ve kınada nasıl tutucam bu kızı bilmiyorum yelizzzzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…