Bebeklerimiz ve Biz

dünürüm maşallah damadıma kısss afferin erkenden başlamış wc eğitimine zorlanmıycan ne güzelll

zehracım senle benim kaderim aynı canım bizim cadılar ne bezi bırakır ne memeyiiii yandık biz-tatlicadiarzu-

hele meme hiçmi hiç niyeti yokkk daha her ortamda açççç diye bağırıyor zilli

fatmada kesti memeden bir ikimiz kaldık ben zaten düğünün geçmesini bekliyordum annem biraz yorgunluğunu atsın bir çare düşünceğiz kaydirigubbakcemile2

offf nimo seni okadar iyi anlıyorum kiiiiii bazen diyorum kendi kendime bu sıkıntılar yüzünden kendimi deliliğe vuruyorum... konu kendi ailen olunca daha bir zoruna gidiyor insanın diğerine hadi el diyorsun... boşver canım ne yapalım atsan tılmaz satsan satılmaz.... iyi canım kuzularımda çok şükür çok iyiler... ellerinden öperler teyzesi:ecrin_bebek:

Kızlar yezda bu aralar çok iştahsız yaa ne yapıcam bennn iştah şurubumu alsam ne yapsam doktora götürmedende almak istemiyorum aslında gayet güzeldi yemesi havaladanmıdır nedir anlamadın

Kızlar yezda bu aralar çok iştahsız yaa ne yapıcam bennn iştah şurubumu alsam ne yapsam doktora götürmedende almak istemiyorum aslında gayet güzeldi yemesi havaladanmıdır nedir anlamadın

kadişim yemeyen, iştahsız çocukla uğraşmak çok zor cnmm ya allah yardımcınız olsun
umarım mevsimdendir de bir an önce açılır iştahıı

Kadiscim geçiciyse ilaç felan kullanma bence, sabahları aç karna bir tatlı kaşığı pekmez ver
bi kaç güne kalmaz düzelir iştahı.

kadişim yemeyen, iştahsız çocukla uğraşmak çok zor cnmm ya allah yardımcınız olsun
umarım mevsimdendir de bir an önce açılır iştahıı

Aslında yemek yiyor yani yemesi güzeldi ama dediğin gibi inş. mevsimdendir. inş. düzelirde yemeye başlar

Kadiscim geçiciyse ilaç felan kullanma bence, sabahları aç karna bir tatlı kaşığı pekmez ver
bi kaç güne kalmaz düzelir iştahı.

yelizcim yezda zaten zayıf bir çocuk gerçi ben çokta sorun etmiyorum sağlıklı olsunda ne bileyim işte böle olunca kafama takıldı. geçici bir dönem olur inş. kansızlık var ama kan testi yaptırmıştık çünkü minadex vermişti doktor bir işe yaramadı oda hiç. genetik olsa gerek anne zayıf baba zayıf hasta olmasından korkuyorum

pekmezi veriyorduz kahvaltısınıda katıyor annem bitmişti alayım keçiboynuzu harnup almıştım

herkese selamlar
iyi akşamlar
bugun bende bahar temizligi wardi,yardimci ablamiz we ben akşam 8e kadar ugrastik..oncesinde baza alti we kiler temizligimi butun yataklarin alt ust edildigini saymassam bi gunde hallettik temizlik isini,
dolayısı ile bugun ugrayamadim
umarim herkes icin hersey yolunda gitmiştir....
drnde gece hiç uyumadi nerdeyse diş mi geliyor anlamadim
o yuzden acaip uykum war hemen yatiyorum
iyi geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…