anammmmmm biraz çalışalım dedikkk kaç sayfa olmuş beaaa bu neee beeeeeeeeeee, normalde gider gelirim 2 mesaj olur. coşmunuz beeeeeeeeeeeee
oku oku caaanım çıktı.
neysee devamı diliyorum efendim. hep böleeee coşun ayolll aaaaaaaaaaaa
başsağlığı dileyen herkeslere teşekkür ediyorum efendim..
kötü bir olaylada gerçekleşsede kuzuyla bol bolll evin altını üstüne getirirp, gittiğimiz yerleri talan edip, hayvancıklara eziyet edip güzel bir haftasonu geçridk
butlarından kanatlarındann her yerinden yerinize itanayla ısırlır efendim.yakında yerinde duramayan yaramaz veletlerleeee nasıl başedilir diye bri kitap çıkartırsam şaşırmayın kitap tek cümle olur herhal, bırakın dağınık kalsın anacığım, sadece gözünüz üstünde olsun.
ben bıraktım düzen kelimesi benim sözlüğümde yer almıyor artık.
ayşegülüm hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin kimseye yüznüzü eğdirmesin, sağlıkla oturun.
ksocum çok geçmiş olsun yelizin de eklediği gibi genetik sanırım, inşallah bir çzöüm yolu bulunbur allah şifa versin
kadişcimm anam ana kız pek bii güzel olmuşunuz, allah kardeşinin ve eşinin mutluluğunu daim etsin. allah hep böyle güzel günleri görmeyi nasip etsin.
elifcim, ankarada ruze, istanbuldada nilden bu hayvancıkların çekecekleri var anlaşılan bacımmm,ruzemm de tam bir canavar allah korusun vallahi nasıl başedcez biz bunlarlaaaa
dünürüm napıyon nan bacıııııııııııııııııııııııııııııııııııı, keyfün yerindeee bakıyorum.
betülcüm, bak sen konteseeee, olsunn otursunnn en azından kafa göz yarmazz, bizimki geçenlerde kafayı yarmış ağlamadığı için farketmedik haliyleee. gece uyuturken saçını okşarken farkettik hala izi var geçmedi düşün yani.
yelizcüm bebeümm anam deno foto çekimkerimi yapıldı bak merak ettim görmek istiyom bir an önce çıksınnnnnnn doğumgünü olayıda var yaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeynepcimmm anammmm sen napıyon eyümüsünn bebeğün nasılll???
sibel kız ne doktoru deyiver hele merak ettimmm
aynurcum bacım, he yaaa canım bi sıkıldıki sormaa, içim içimi yedi. renkten renge girdim anlaşıldı ama bişey diyemedim. ne dicen kendi anan olunca yalnız olsan bağrınırsında onların yanında olmadı çıakramadım acısını vesselam sabah kardeşim arıyor abla ben haziranda gelcem 15 gün bakarım tamam mı deyip gönül almaya çalışıyo amaaa, bendee ne diyemm, herkesin kendi derdi işte. sabır taşına döncem yakındaaa.yakışıklı oğluşlar nasıll
dünürrrrrrrrr anam benim duygusal damadım ne yapıyoo kıııııı. baaaa bakkkk. damaadıma azcık ilgi gösterin. duygusalll damadım benim beee. içli içliii, o mektubu var ya az ağlatmadı beni.. anammmm. pek bi seviyom ben bu damamdımııııı