Bebeklerimiz ve Biz

yok canım benim sütüm çok azalmıştı ancak 16 aylık olana kadar emzirebildim.aslında yine emzireyim diordum çok ağır bir gribe tutuldum kızım babaannede kaldı 2 gece.o zman bendeki süt iyice çekildi.
o dönem biraz zor oldu ama sizinkiler gibi değildir zaten bende süt yoktu.

Eyvahhhhh şimdide emziğemi sardı:)))))

bir bıraktırırken birine alışcak ne diyim inş. onuda unutur çabucak

zaten bu babaların yüzünden böle olduuu onlar hiç dayanamıyorlarrr bizide vazgeçiriyorlarr

maşallah zehra demek sütün taşıyor benimki çerezlik olmuş kız sanki atıştırmalık bişey yiyor cadıı emiyor oynuyor doymak için değil sanki zevk olsun diye emiyor aman aman bir süt yok yanii bende kaydirigubbakcemile3

yeliz senin cadıda oynamak için kullanıyor demekki kaydirigubbakcemile3

zehra nasıl yaptın birdaha anlatsana pamuğumu yapıştırdın bantla tam dürüst anlatta bende yapayım yada ayakkabı boyası sürücem yapıcak bişey yokk :))))

cnm boya falan sürme
çünkü dakka başı aç kapa yapılıyo
boya üstünüde mahveder
pmuğu bantla yapıştırıyorum göğsüme hepsi o kadar cnm zor bişey değil ki

şimdide özümün dediğini yapıcam taş oldu göğüslerim sütten
damarlarım patlıyazak sankimm
sabun sür dedi deneyeyim bakayım

kıs şaka yaptımmm sürermiyimmmm yaa zehranın dediği gibi yapıcam yada vermiycem artıkın ağlasada açınca görücek bişey yapıcam yinede en akıllısı bant falan yapıştırmak tüy kıl tüy falan bişeymi yapıştırsam

he valla soytarım sorma cidden çok sütüm oluyo

hoşgeldin cnma.s.
valla ben kendi adıma söyleyeyim sıkıntılıyım
kızımı sütten kesmeye çalışıyorum

hoşbulduk cnm ya okudum
ama cnm ya hanı hiç vermsen belkı istemez bence böyle yöntemler onları sökmez
zamane çocuklar bunlar :roflol::roflol:
hanı diyorum direk kes cnm ben öyle yapmiştim sadece 2 gün çok ağladı oda gece
sonra zaten kendı istemedi.

bak soytar çok dogru diyo bende öyle demiştim benimki dr dan korktuğu için dr uf ettı diye zaten dediğim gibi korkudan istemedi yavrum.

nann ne bilim bennnn boydan ucunu kapatacak şekilde yani biraz o yandna bu yandan uzunca bırakimmi dedim bandııkaydirigubbakcemile3

tamam deniycem hadi bakalım kim tutar beni be bu gazlaaaaaa anlamıyor anam uftan falan benim cadıııı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…