Bebeklerimiz ve Biz

sizlere iyi sohbetler kahve içeceğim krema bitmediyse

Berra ya geçmiş olsun tatlım..
Acil şifalar..

dün bir arkadaşım geldi kahve içmeye..
yakın zamanda kum dökmüş..
dr.u nescafeninde içinde bulunduğu bir çok şeyi yasaklamış..
yani nescafenin fazlası kum yapıyormuşş..
çok şaşırdım paylaşmak istedim..
benim gibi tiryakisiysen, aklında bulunsun cnm..

Bende ilk defa duyuyorum Zeynep, ben günde bir nes,bir türk kahvesi içiyorum.
Daha çok fazlasının selülit yaptığını biliyorum hepimiz gibi.
Aklımızda bulunsun çok içenleri uyayırırız.

iyi olmuş o halde semihacim
insallah haftaya bi aksilik olmas
kaçıyorum ben kızlar kuzum uyandi
herkese opucukler

selam kızlarrr, okuldan geldim çokk yorgunum, çokta uykum var, ama uyumak ne mümkün, akşam yemeğine bir öğrencime davetliyim, en azından o saate kadar dinlebilirim

zehra zeynebim emziğe mi başladı, demek sonradan da alışabiliyorlar ha, arda ağzına almıyor, emzik yerine beni kullanıyor zati

monpetitcim çok geçmiş olsun tatlım, diş çıkarırken hastalık daha bir ağır seyrediyor

nescafeden konuşmuşsunuz, belki biliyosunuzdur ben küçük bir tarif vereyim, capucino gibi oluyor
fincana kahve ve şekeri koyduktan sonra, iki çay kaşığı kadar su ekleyin, bir süre çırpın, rengi krem oluyo harika bir kıvamı oluyor, sonra yavaş yavaş sıcak suyu ekleyin, bir köpüyor ki, harika, tadı da çok güzel oluyor, okulda öğle araları az çırpmıyorduk, şimdi daha çok türk kahvesi içiyoruz, arzum telvenin kahvesi harika oluyor...

Selam çokoom,
Hımmmmm bak gördünmü canım çekti,yapayım bari verdiğin tarifden :):):):)))

hemen yap tatlım, suyu az koy ama iki çay kaşığı yeter, iyice çırp, renk değiştirene kadar,
bunu bulgaristan doğumlu bir öğretmen arkadaştan öğrendim
bir ara hepimiz elimde fincan kahve çırpıyorduk

hülyacım ilk kez dün verdim emzik, malum sütten kesince akşam uyutmak için emzik denedik aldı valla
sen nasılsın cnmm, arda emiyo demi halenn
bu arada o tarifi bende yapıyodum eskidennnn

şekerin etkisi olabilir, şekersiz hiç denemedim, suyu ne kadar koydun iki çay kaşığından fazla olmamalı, yoksa köpürmüyor canım

Bence kesin şeker. kek tarifini düşünürsek köpürten şeker ve yumurta akı değilmi?
Suyuda senin dediğin gibi yaptım neyse birdahakine şekerle deneriz şeker.sengözlerimebaksanab

hülyacım ilk kez dün verdim emzik, malum sütten kesince akşam uyutmak için emzik denedik aldı valla
sen nasılsın cnmm, arda emiyo demi halenn
bu arada o tarifi bende yapıyodum eskidennnn

malesef emiyor hala:ecrin_bebek: son üç haftası, annem gelecek, onu bekliyorum, okul kapanınca bıraktıracağımhihoyyyt
zeynebin gecesi nasıl geçti, ağladı mı, arda gece beni emmenin yanında iki biberon da süt içiyor, ama bana mısın demiyor, emmeye devam:ecrin_bebek:

şekersiz olmuyor canım, şeker köpürtüyor aynı şekilde bizimde bulgaristanlı ablamız öğretmişti, onlar çırpıyor biz içiyorduk

bu arad nescafe ve coffemate a gelirsek
neden mi kum yapıyor

bir nescafe ve bu süt ozlarının içinde mallesef bildiniğiniz melamin var yani, hani tabağı vardır melamin tabak deriz işte onun tozu vardır, hatta çinde bebek mamalarında da vardır. yapılan araştırmalar sonrası melamin bulunduran bebek maması kulalnan bebklerde böbrek yetmezliği teşhislerinin arttığı görülmüş

meselaa ben kaliteciyim ve bu sebeple bir çok tetkikçiyle karşılaşırım ve hiç biri asla ve asla süt tozu kullanmaz, nescafe bile olsa sade içerler,mümkünse türk kahvesi yada çay içerler. neden diye sordum haliyle onlar iş gereği bir çok fabrikayı geziyorlar, hiyjen şartlarını, üretim şartlarını denetliyorlar, ve kendi gözleri ile gördükleri için kullanmıyorlar. pepsi ürünlerinide asla kullanmazlar

bilgilerinize arkadaşlarr

sizin bebişler büyük maaşallah serra 'mdan ben en az 4 ay daha emzirmeyi istiyorum bakalım kısmet

maşallh ardaya ne çok süt içiyomuş kıss öle
yok be gülüm benimki 1 çay bardağını zor içiyo 2 satte
dün gece daha çok baba diye ağladııı
benden umudu kesince anladı tabi vermeyeceğimi
ama öle bi sarılışı vardı ki görmeniz gerek
nasıl yapışıyo bana
sanki mememyi kestin ama beni bırakma der gibisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…