Bebeklerimiz ve Biz

NıMET arkadaşınız bi arkadaşından bahsetmiş..ona istinaden.....

valla tesadüfen gördüm bahsediyo.....bir arkadaşının cocuguna olan ilgisizliğine isyan etmiş..benıde ettirdi......

Ben o mesajını okumadan kapamıştım topiği,gelincede seninkiyle karşılaşınca, anlam veremedim, sonra kızlar söyledide geriye döndüp okudum, bende gereken yorumu yaptım.

sewgiler.a.s.

selam bu arada

aman be nimocum,sen boşwer bunlari,örnek olsun herkese bu tiplerde yawrularimiza daha dikkatli dawranalim,
herkes kendinden sorumludur,allaha werecek hesabini...yazık yawruya da....
ne modernliği ya nimo,neden dogurmuşki anlamadim ben ,..
neyse neyse
herseyin bi karşılığı wardır bu hayatta...

icim daraldi ben fringe'imi seyredeyim
bu arada semihacim bu hafta dedim bulusurus ama istanbula gidicem yarin
haftaya söz..
ok

anaaaa işin yoğunluğuna daldım, ortalık karışmış
maalesefff bende arkadaşın çocuğuan üzülüyorum. o böyle mutlu zaten beni istemiyor hem kaliteli zaman geçiriyorum anneannesiyle daha mutlu diyor. ama gel gelelim ben içimden isyan edip duruyorum, he öyle aşnafişne olaylarıyla ilgisi yoktur fazlaca dost canlısı ve gezmeyi seviyorda, ne bileyim bana çok yanlış geliyor, alıyım karşıma konuşayım diyorum vazgeçiyorum sonra başka anlamlar çıkarabilir diye. eskiden böyle değildi arkadaşım üzerine titrerdi, hep çocuğunu konuşurduk. sonra konular değişti işte böyle.

bana ne değilmi, ben ne dert ediyorsam işteee

selamlar kızlar...

Zehra'cım kolaylıklar arkadaşım..
bende emziği bıraktırmayı düşünüyorum ama oyun oynarken bile emzik ağzında nasıl bıraktırcam düşünüyorum kara kara. varmı tavsiyeleriniz..

Off Nimetcim ağlattın kıs benii..
bu kadar bunalım olma bacım yaa..
olumlu taraflarından bak olaya bak kendinde söylemişsin..
Kendini yücelt.. Bir koltukta 2 karpuz taşıyorsunuz..hemde başarıylaaa..
Valla ben kendi adıma çalışan anneleri çok takdir ediyorum..
Yaradan veriyor demekki bir kolaylığını. herşeyi yetiştirebiliyorsunuz..
ne güzell...Üzme tatlı canını.. arkadaşlarında dediği gibi bu hayatta herşeyin bir karşılığı var..
sende bu fedakarlığını karşılığını elbette bir gün alacaksın....

selam herkese
yeliz ilaç kullanıyoruz antibiyotik cuma günü tekrar ötürcem iştahı biraz düzelmeye başladı ama öksürük fena peditus kullanıyorum ama geçmiyor
3 dişde birden geliyor iyileşme sürecini uzatıyor galiba
rabbim hepinizin yardımcısı olsun yaz için hepinizde kim bakıcak sorunu başlıyor galiba
biz şanslıyız öğretmen olunca

zeynep ve nefin sizede emzik konusunda kolaylıklar dilerim
ebrar bu aralar çişi yaparken söylemeye başladı bezini gösterip ne yapıyorsa söylüyor temmuzda denicem bir tuvalet eğitimini

Monpetit anladım canım ama peditus soğuk algınlığı için bir şurup bir kaç gün kullanıp geçmiyorsa işe yaramıyor demektir, ben sana öksürük şurubu olarak Pereborn u öneriyorum, hemen kesiyor,
tabi dişinde iyileşme süresinde etkisi büyük.tekrar geçmiş olsun canım.

aa buluşmama var yine ne güzel yaa..
kıskanıyorum valla.
Nasılsın tatlım..
Berra nasıll geçtimi rahatsızlığı tam olarak....

evet canım kısmetse tenzileyle görüşmeyi istiyoruz.

ben iyiyim berra da iyi şükür.rahatsızlığımızda geçti.sabah çok erken kalktık.üzerimde ağrılık var.bilgisayarın başından kalkmadım bugün desem yeridir.

sen nasılsın.Albina nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…