Bebeklerimiz ve Biz

güle güle elifff inş. istedfiğin gibi olurrr bende ağdaya geri dönüş yapmak istiyorummm bakalım ama kuaföre gidemem yaaaaa çekiniyorum kendim yaparım anca yada bir ablam var bana yakın bekarken onla yapardık hep onla

yok kadisçim bizim üzüntü içten çıkacak gibi değil ben bahsederek sizi sıkmaktan çekindim bir an.
maske için tşkler deneyeceğim mutlaka.
mavili aynı dert bende de var.
yeliz denizin doğumgünü kutlu olsun canım şimdiden.mutlu sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah

ben sabahtan kutladım ama yeliz farketmedi galibaaaaaaa neyse tekrar diyelim

denizin doğum günü şimdiden kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla mutlulukla huzurla annesi ve basbıyla uzun ömürler denomuza

betülcüm evlat acısı zor tabiki allah kimseye yaşatmasın annesi için ne zordur şimdi yokluğuna alışamaz tabi ama takdiri ilahi inş. hayırlı sağlıklı bir evlat verir ahirette annesi şefatçi olur inş. melek kuzunuz

selam kzıalrrrrrr.

kadiscim yezdaya geçmiş olsun şimdi nasıl olduu

üzerimde öyle ağırlık varki ya
dün pikniğe gitmiştik ezginin okulu düzenlemiş
çok eğlendik ip atladık top oynadık şimdide heryerim ağırıyor yaşlanmışız yaaaa

Sağol canım antibyotik başladık bakalım inş çabucak geçer

ohh ne üzel eğlenmişsiniz hamlamışsınız ozaman zeynepcim vücut alışık olmayınca sırnaşık şey

sen nasılsın kuzular nasıllllar

QUOTE=T&S kılıç;7148294]kızlar esım aradı bakmış negatıfmış[/QUOTE]

hayırlısı sibelcim ama kanda çıkmamışsa başka bir nedeni var gecikmenin kadım doğum doktoruna git canım ihmal etme hayırlısı olsun canım:teselli:

sibel hayırlısı olsun be canım ama yinede kadın doğumcuya bir görün derim ben.
yarın anneme gideceğim dedemin senelik mevlüdü var.giremem kk ya.
yelizcim denomuzun yeni yaşı kutlu olsun.hayırlı ömürler nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…