Bebeklerimiz ve Biz

kızlar işle ilgli bi sitede dolaşırken turks and caicos islands diye bir ülke gördüm. alla alla dedim ne laka türklerle sonra bi bayaımneymiş bu ülke
aannnaaa bi baktım cennet cennet
adıda hakkten türklerden geliyormuş.

sonra bugünkü piyango çekilişi geldi aklıma bi baktım 2 trilyon en yüksek ikramiye nasıl olsa bana çıkıcak dedim. eee niye duruyorum bende bi gideyim şu türk adalarına dedim..
hehehheheh

merak etmeyin kızlar bitane cruise kiralarım gideriz tolucaaa koca gemi hepimizi alır, doğruca nerde cennnet var oraya demirletiriz gemiyi sıkmayın canınızııııı bee temmuz gibi gideriz topluca izinlerinzii ayarlayınnn :))))

Selam kadis :)))

Teşekkür ederiz canım saol,en çok kutlayan olarak :)

Evi temizledim biraz, bir tek tozum kaldı onuda yarın yapıcam,gözüm kesmedi bu saatte.

selam canımmmm bende kardeşimin düğün cd baktım bilg. çok kötü ötesi çekmişler yaaa yarın verelimde düzeltsinler

iyi yapmışsın bu saate yorma kendini fazla zaten yorulucaksın yeterince evdemi yapıcaksın doğum gününü karar verdimmi

bende sadece makineye çamaşır attım okadar çayımı alıp bilg. başına geçtim artık hafta sonu temizlerim pazar günü çok çamaşırım var bir okadarda ütü tabiki kalan oldu haliyle çarşaflar nevresimler yıkanıcak

ozaman çok temzileme nasıl olsa yine batıcak yelizcim görünen yerleri temizle tabikide kirli görünmemesi gerekir ama kendini kaptırma fazla yine yapılcak çünkü bittikten sonra deniz uyuyormu

benim kuzuda emerken uyuya kaldı maşallah nazar değmesin kaç akşamdır yatağa gidiyoruz yastığa başını koyuyor uyuyor kendi kendine

gelenlere iyi geceler diyeyim ben kaçar yarın iş var çamaşırlarımı asıp yatayım yarın muhasebeci gelicek giremem zaten cumartesi kimse gelmiyor pek herkes kendine iyi baksın tabi kuzularada

yok canım haftalık temizlik yaptım banyo mutfak wc sil süpür işleri,
doğumgününden sonra bahar temizliğine başlıcam,halıları felan yıkatcam onun için çok incelemedim.
Deniz uyudu evet.

Senin kuzuyada maşallah kendi uyuması da güzel birşey yok.

Yarın tatilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…