Bebeklerimiz ve Biz

Şöyle küçük bir bolero falan olsa iyi olurdu.
Salonlar klimalı olduğu için serin olabilir diye düşünmüştür kocişim:))) Ay çok da düşünceliymiş kıyamammmmmmmmmmm
Olmazsa söyle babanneye örü versin 2 günde inceden bir şal kızıma... Okadarda babanneliği olsun ama dimi???

teyzeleriii oğlum mezun olduuuu:lepi: işte fotalırımızdan iki tanesi.... çok güzel bir gündü allahım allhım daha nice mezuniyetlere inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi

Son düzenleme:

teyzeleriii oğlum mezun olduuuu:lepi: işte fotalırımızdan iki tanesi.... çok güzel bir gündü allahım allhım daha nice mezuniyetlere inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi

41,5 kere maşallah Allah saklasın...
Yakışıklı paşam benim...
Rabbim hep böyle başarılarla dolu bir hayat geçirmeni nasip eder inşallah...
Aynurcum senide ayrıca tebrik ediyorum:1hug::1hug:

41,5 kere maşallah Allah saklasın...
Yakışıklı paşam benim...
Rabbim hep böyle başarılarla dolu bir hayat geçirmeni nasip eder inşallah...
Aynurcum senide ayrıca tebrik ediyorum:1hug::1hug:

teşekkür ederim canım beniiimmm hepimizinki için rabbim en güzel başarıları nasip etsin inşallah öpüyorum tatlım senide meleğinide opuyorumnanaktan

mavicem danam çok yakuşuklu oğluşun
allah evlendiği günleride gödtersin inşallah.
insan nasıl duygulanıyor dimi canım

Amanın ben bir yakışılı gördüm,
Maşallah tütütütütüüüüüüüü
Allah daha nice kep törenleri göstersin canım başarılarının devamını diliyor.

Nimet elbiseye bayıldım çok güzel tam yazlı tiril tiril Nilimizede çok yakışır. ıyi sağlıklı günlerde giyinsin fıstık

mavicem danam çok yakuşuklu oğluşun
allah evlendiği günleride gödtersin inşallah.
insan nasıl duygulanıyor dimi canım
saol canımmmm önce bir kaç kep töreni görelimde sonra evlensin sıpa duygulamazmı canım yaa gösterilerinde çeşitli meslek dallarını canlandırdıla kuzum şekilde görüldüğü gibi hakimdi aralarda koro halinde BİZ TÜRKİYEYİZ VATAN BİZİM KALBİZDE diye hep bir ağızdan bağırdılar ben hiç dayanama zaten böyle milli duygulara birde oğluşumun heyecanı hem çok duygulu hem çok güzel bir gündü bu çocuk okulu bitirene kadar benim göz pınarlarım kuruyacak herhalde mafoldumben opuyorumnanaktan
Amanın ben bir yakışılı gördüm,
Maşallah tütütütütüüüüüüüü
Allah daha nice kep törenleri göstersin canım başarılarının devamını diliyor.

amin canım dilerim hepizin kuzularına göstersin rabbim böyle ve daha nice güzel günleri...yakışıklıdır benim kuzmmmmm:asigim::asigim::asigim:

HERKESE GÜNAYDIN
Frezya nın günaydın msjının üstüne bişey diyemem
Güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…