- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.381
of yükleyemedimmmm
☞ Andywawa Lolita Boyundan Bağlamalı Elbise, 95660 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi
bu elbise ben çoksevdim benim bıldırcınada yakışır herhalde saçlarda uzun
eşim üşütücen çocuğu diyorrr hasta olursa sana sorarım dedii deeeeeeeeeeeeeeeeee
teyzeleriii oğlum mezun olduuuu:lepi: işte fotalırımızdan iki tanesi.... çok güzel bir gündü allahım allhım daha nice mezuniyetlere inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi
selam bayanlar
nasılısnız
benim eğitimim bugün bitti şükür
yarın iş başı artık
bir bakıp kaçıyorum
41,5 kere maşallah Allahsaklasın...
Yakışıklı paşam benim...
Rabbim hep böyle başarılarla dolu bir hayat geçirmeni nasip eder inşallah...
Aynurcum senide ayrıca tebrik ediyorum:1hug::1hug:
saol canımmmm önce bir kaç kep töreni görelimde sonra evlensin sıpa duygulamazmı canım yaa gösterilerinde çeşitli meslek dallarını canlandırdıla kuzum şekilde görüldüğü gibi hakimdi aralarda koro halinde BİZ TÜRKİYEYİZ VATAN BİZİM KALBİZDE diye hep bir ağızdan bağırdılar ben hiç dayanama zaten böyle milli duygulara birde oğluşumun heyecanı hem çok duygulu hem çok güzel bir gündü bu çocuk okulu bitirene kadar benim göz pınarlarım kuruyacak herhalde mafoldumben opuyorumnanaktanmavicem danam çok yakuşuklu oğluşun
allah evlendiği günleride gödtersin inşallah.
insan nasıl duygulanıyor dimi canım
Amanın ben bir yakışılı gördüm,
Maşallah tütütütütüüüüüüüü
Allah daha nice kep törenleri göstersin canım başarılarının devamını diliyor.
teyzeleriii oğlum mezun olduuuu:lepi: işte fotalırımızdan iki tanesi.... çok güzel bir gündü allahım allhım daha nice mezuniyetlere inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?