- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.421
kızlar dün akşam yemeğimizi yedik evimize gitmek için yola koyulduk. sokakta oynayan koşturan çocuklar vardı. bizimkide peşlerinden koşturdu. gülüyorduk buda koşuyor diye. koşarken pat yere kapaklandı . hemen aldık kucağımıza nasıl ağlıyor. nerdeyse 2 yaşına giricek ne bebkliğinde ne kafasını yardığında nede güm pat oraya buraya vurduğunda düştüğünde bu kadar ağlamamıştır. neyse eve geldik baktım diz kapağı bayağ kanamış. ama ağlama drmuyor neyse steril ettim falan ama çocuk durmuyor allah allah diyoruz eşimle hiç böyle bi ağlamayla karşılaşmamışız çünkü ne bacağını elletiyor ne kendine yaklaştırıyor kıyamet kopuyor evde gözler oldu balon gibi kucağıma aldım dolaştım olmuyor susumuyor yere koyayım deidm yürüsün bişey varsa yürüyemez, yer koydum gene bi kıaymet yürümüyor. eşime dedim bunun bacağında bişey var galiba yürümüyor, eşim denedi yok deid nimet kalk gidiyoruz doktora. apar topar acile gittik. filmler çekildi. çok şükür krıık çıkık yok. ama anlamadık nasıl bu kadar ağladı. bütün gece de ara ara ağlayıp durdu. ağrı kesici verdim. dokor krem falan verdi ama elletmiyorki. ilk defa böyle bişeyle karşılaştım . ya çok korktu ya bu sefer gerçekten canı çok acıdı. acu acuuu diye ağlıyorr. allah kimseyi acillere düşürmesin, acile bile numara vermişler artık yaaa. sabah uyurken çıktım geldim şimdi nasıl acaba birazdan arar öğrenirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?