Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar....
nimetcimmm çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın canım..çok korkmuş demekki nil...
yoksa nil dayanaklı bir bebek...
bu kadar ağlamazdı bencede..
allah beterinden saklasın canım..düşe kalak büyüyorlar diyor ya eskilergerçekten öyle...
kıyamam ya....nasıl üzüldüm...

mavicem aynurum...
oğlun pek bi yakışıklı yahu...
allahım üniversiteden mezun olduğu zamanları da göstersin inşallah...
ne mutlu sana ne güzel evlat yetiştirmişsin...

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn

nımetcım canım gecmıs olsun allah beterınden saklasın tatlımmm
kızlar arkadasım ayın 4 de gıdecek o yuzden ayrılmıyoru hep beraberız delı gıbı gezıyoruzzz vallaaaa fırsatım olmuyo gırmeye o gıttıkten sonrada burda kalıp uulmemeek ıcın antalyaya anneme gecıcemm oradanda annemlerle beraber trabzona gezıye gıdıcezzz :))))

Nimetcim büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın canımmm kıyamam kuzuya acuuu yerim o bennn yaaa

o ne saçma şey yaaa avcillin ne anlamı var ozaman ne kaldırsınlar acild iye birşey olmasın o vakit

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım
zeynebim bugün nispeten daha iyi, kaç gündür çok huysuz çok keyifsizdi, yemiyo içmiyodu, sadece antibiyotik , ilaç veriyodum
bugün az da olsa kahvaltı yaptırabildim çok şükür

mavicem canım ne güzel bir duygudur bu ya
hepimize hayırlı haberler almamızı nasip etsin
dün sınav sonucunda 1. olduğumu öğrendim cçok duygulandım ya annem ağlıcaktı hatta ağladı
yani inşallah hepimizin yavrusu güzel duygular yaşatır bizlere

hepinize gfünaydın mı diyim afiyet olsun mu
tek tek kucaklıyorum sizleri
epey zaman oldu
görüşmeyeli

canım çok geçmiş olsun ya
belki canı çok acımıştır yavrumun
şimdi nasılmış canımvereliniortak

saol canım evet çok seivindi ya
ben aslında dereceye giremicem diye korkarken 1ligi almam şok oldu
ve 6 dersten girdiğimiz bir sınavdı
ve çok çok zordu 8 gün boyunca sabah akşam ders ve çalışma imkanı çok zordu
ama çok şükür çıktık alnımızın akıyla
bu sınavın 2. ayağıda gelecek aya
inşallah onuda geçeriz
ptesi itibariyle tatile çıkıyorum
ama tatilde ders çalışcam anlaşılan

slm kızlar
dream canı geçmiş olsun

mavice oğlun çok yakışıklı maşallah.üniversite mezuniyetinide bu şekilde görürsün inşallah.

nimetcim sizede geçmiş olsun.görünmez kaza.kandan korktu belkide.acilde evet canım numara veriyorlar.hiç unutmam bir kere biz acildeyken bir çocuğu getirmişlerdi yanmıştı çocuğun eli sıra istedi ordaki hastalardan kimse sıra vermemişti.sonuçta biizmkilerde acil demişti.
allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim.

Selam canlarım...
Çok geçmiş olsun Nimetim. Artık akılları eriyor yavaş yavaş korkuları başlıyor. Meleğimde doğal olarak kanı görünce korktu, belki yaranın siz tutunca dahada acıyacağını düşünerek daha fazla ağladı.
Rabbim kuzuları görünmez kazalardan saklasın...
Zehracım sizede çok geçmiş olsun. ılaçlar etkisini göstermeye başlayınca yemeside düzene girer inşallah...
kadişcim senide tebrik ederim. ışte böyle yaşları kaç olursa olsun çocuklarının başarıları anneciklerini gururlandırıyor. Rabbim başımızdan hiç eksik etmesin onları...

güzel dileklerini paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim çok saolun rabbim sizlerin kuzularınadaa böyle güzel ve daha güzellerini göstersin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

Bendende selamlar arkadaşlar..

biraz önce misafir uğurladım. sizlere bir bakayım dedim..

Zehra'cım zeynepe çok geçmiş olsun.
Acil şifalar.

Nimet cim Ni4l'e de çok geçmiş olsun tatlım..
görünmez kaza işte..öpüyorum kuzunu..
bu arada elbisede çok güzel tiril tiril tam yazlık..
yakışır kuzuyada..

MAvicemm çok yakışıklı oğluşun var..
Allah bağışlasın tüm mürivetlerini mutlulukla göstersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…