Bebeklerimiz ve Biz

gÜNAYDINLAR HERKESE GÜZEL BıRGÜN OLSUN ıNŞ. HAVA SICAK BAYAĞI YATAKTAN ZOR KALKTIM ÇOK UYKUM VAR NEDENSE YAZIN REHAVETı ÇÖKTÜ GALıBA ıYıCE

kızlar dün akşam yemeğimizi yedik evimize gitmek için yola koyulduk. sokakta oynayan koşturan çocuklar vardı. bizimkide peşlerinden koşturdu. gülüyorduk buda koşuyor diye. koşarken pat yere kapaklandı . hemen aldık kucağımıza nasıl ağlıyor. nerdeyse 2 yaşına giricek ne bebkliğinde ne kafasını yardığında nede güm pat oraya buraya vurduğunda düştüğünde bu kadar ağlamamıştır. neyse eve geldik baktım diz kapağı bayağ kanamış. ama ağlama drmuyor neyse steril ettim falan ama çocuk durmuyor allah allah diyoruz eşimle hiç böyle bi ağlamayla karşılaşmamışız çünkü ne bacağını elletiyor ne kendine yaklaştırıyor kıyamet kopuyor evde gözler oldu balon gibi kucağıma aldım dolaştım olmuyor susumuyor yere koyayım deidm yürüsün bişey varsa yürüyemez, yer koydum gene bi kıaymet yürümüyor. eşime dedim bunun bacağında bişey var galiba yürümüyor, eşim denedi yok deid nimet kalk gidiyoruz doktora. apar topar acile gittik. filmler çekildi. çok şükür krıık çıkık yok. ama anlamadık nasıl bu kadar ağladı. bütün gece de ara ara ağlayıp durdu. ağrı kesici verdim. dokor krem falan verdi ama elletmiyorki. ilk defa böyle bişeyle karşılaştım . ya çok korktu ya bu sefer gerçekten canı çok acıdı. acu acuuu diye ağlıyorr. allah kimseyi acillere düşürmesin, acile bile numara vermişler artık yaaa. sabah uyurken çıktım geldim şimdi nasıl acaba birazdan arar öğrenirim artık

saol kevsercim, en çok garibize giden bu çocuk hiç ağlamaz,kafasını yardığını gece uyurken farketmiştik düşün yani. o yüzden çok korktuk ister istemez ama yavrumun eve geldiğimzide bacakalrı titiriyrodu hala yaa, anne anne acu acu diye ağlaması mahvetti beni.

çok geçmiş olsun canım ya.Allahtan birşey yokmuş.yavrum benim canı çok acıdı mutlaka o kadar ağladığına göre.Allah kazalardan hastalıklardan korusun yavrularımızı.çok zor o acil olayı bilirim.
acilde numara naaasıl oluyor onu anlamadım saçma birşey değil mi.

kıyamam ben ona opuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar,güzel bir gün diliyorum hepimize.

Nimetcim çok geçmiş olsun canım denizde öyle,benimde garibime giderdi, ne vuruşlar yaşadı bu kadar ağlamadı diye.Aman allahdan önemli bişeyi yokmuş,belki kandan korktu? kim bilir. Allah beterinden saklasın.

valla betülcüm çok saçma bana göre giidyorsun numara verriyorlar bekliyorsun. saat 11 e kadar sıra bekledik sonra bi tanıdık buldu eşim girdik, numarayı beklesydik en aşağı 2saat beklerdik kapıda

yeni uygulama galba devlet hastanelerinde bi arakadaşımda numara olayından bahsetmişti çünkü

bende ona yoruyorum yelizcimm kandan korktu belkide . benim kardeşimde böyleydi teyzesine çekmiş belli. kanı görene kadar ağlamazdı kanı gördükten sonra kıyamet kopardı öğrenmiştim düştüğünd eyada bi yerini kestiğinde göstermezdik hiç geçti geçti derdik. kardeşim benden 7 yaş küçükte çok iyi hatırlıyorum o yüzden o hallerini .

ay kardeşimi özledim beeee. yavrum hiç anne baba diye ağlamazdı ablaaa abla diye ağlardı. asansörde kalmış bi gün apartman yıkılıyor abla abla diye. çok gülmüştük.çok soğukkanlıyımdır böyle durumlarda.komuşumuzun oğlunun suratına çıkış kapışı sertçekapanmış, cam kapı, oda engellemek için kapıyı tutmaya çalışmış oarda suratta ve parmak paramparça tabi, herkes donup kalmıştı koşup çocuğun elini tutan parmak kopmasın diye hemen sarmıştım kanı durdurmuş heme araba çağırmıştım . ama tabi işin içinde nil olunca bu kadar sakin kalabilirmiyim bilmiyorum. birazda yaşlandık galiba elimiz ayağımzı titriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…