Bebeklerimiz ve Biz

çok üzüldüm yeliz ya .arada çocuk olması üzüyor zaten insanı.çocuk bile birarada tutaamıyorsa onları gerçekten sorunları var ne demekki.Allah yardım etsin

...
kadişcim senide tebrik ederim. İşte böyle yaşları kaç olursa olsun çocuklarının başarıları anneciklerini gururlandırıyor. Rabbim başımızdan hiç eksik etmesin onları...
saol canım
evet ya rabbim hepimize güzellikler yaşatır inşallah
+Moralimde çok bozuk, kuzenim ve eşi boşanıyorlar denizde 4 ay küçük kızları var.
O kadar üzülüyorumki anlatamam
çok üzüldüm gerçekten ya
zor bir durumtatlıya bağlanması temennisiyle

ben kaçıyorum kızlar
ii akşamlar sizedelikafadulden

üzüldüm yeliz.rabbim evliliklerimizi o noktaya getirmesin.
çocuk için daha çok üzüldüm umarım haklarında hayırlısı olur.

Selam kızlar...
Evdi, yemekti, çamışırdı derken bu saat oldu. Havada felaket kasvetli bir açıyor bir kapıyor deli gibide rüzgar var ondan herhalde tüm işleri sürünerek yaptım.
Yelizcim çok üzüldüm kuzenine Rabbim kimselere kolay kolay yaşatmasın böyle durumları...
Bu aralar yani son 3-4 yıldır okadar çok ki boşanma vakkası... ınsanlarmı çok tahammülsüz yoksa hayat şartlarımı buralara getiriyor bilmiyorum. Ama sanırım öyle yada böyle en çok hasarı kuzucuklar görüyor.

ay canım sorma hava açıyor kapıyor.
benim üstümede bir miskinlik çöküyor resmenn

Aynen öyle sevilcim,sorun ne olursa olsun arada kalan yavrular oluyor. (
Çok üzülüyorum çok kendi yavrumdan ayırmıyorum onu,abim neticede babası .

Haklısın yelizcim hemde çok haklı. Biz bile böyle bir şeyi duyduğumuzda nekadar üzülüyoruz, üstelik senin çok sevdiğin biri... Belki bir mucize olurda eski güzel mutlu günlerine geri dönerler...

Selam ekincim...
Yeni alınan kiloları vermek kolay oluyor. Ama iş yerleşik kilolara gelince aynı durum söz konusu olamıyor. Ama sıkma canını yavaş yavaş onlarda gidecek... Lolita gibi bir hatun olacaksın...
Sarı papatyanla, esmer şekerin nasıllar???

Selam çıkmak üzereydim bir bakayım dedim

kadiscim tebrikler canım başarılarının devamı dilerimm

yelizcim allah hiç kimsenin yuvasına ayrılık düşürmesin kuzular olunca dahada bir zor oluyor tabiki inş. yuvalarının üzerindeki karabulut kalkarda düzelir

bizdede oldu böle bir durum dayımın kızıda çocuk oldu ama ayrıldılar malesef bizim enişte namussuz çıktı aldattı kızı hemde kuaförüyle üstelik arkadşı kuaförde dayı kızının insanı kim nerden vuracak belli olmuyor işte hayat allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

zeynepcim nazar değdi anam sana

sevilim sanada kolay gelsin

selam herkese
burasıda öyle hava kapnadı şimdi benim canımda bişey yapmak istemiyor yemek dışında çamaşır attım serdim öyle dolanıyom ortalıkta
yeliz kuzenine üzüldüm canım haklarında hayırlısı olsun yavrucağa üzüldüm benim görümcemde eşinden boşanmıştı çocuklar için zor oluyor
zeynep daha mı verceksin kilo ben 1 kilo verdim durdu yürüyüşde yapamıyorum eşimin dersanesi bitti kızı yanımıza alıp parkta aletlerle çalışabilirsem denicem
sevil irem tatlısı nasıl

teyzeleriii oğlum mezun olduuuu:lepi: işte fotalırımızdan iki tanesi.... çok güzel bir gündü allahım allhım daha nice mezuniyetlere inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: turkbayragi

rabbim nazarlardan esirgesin
elemterefiş, kem gözlere şişşşşakkıdı
bu ne karizma, bu ne yakışıklılık
rabbim bahtınıda yüzün gibi güzel eylesinŞeniz
üniversite diplomanıda alırsın inşallah elinee koçummmm benimmmmmmmmmturkbayragi

ay kızlar kilo vermem durdu ya haftalardır gr veremiyom neden böle olduki

ekinim bi süre böle devam eder, sonra gene verirsin yavaş yavaş, endişelneme hemen ama rejime devam et mutlakaaa

yelizcim kuzenine çok üzüldüm cnm yaa, haklarında hayılrlısı olsun
yok mu hiç barışma ümidi, yavruları da çok küçükmüş dahaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…