Bebeklerimiz ve Biz

nefincim tebrikler canım
bende bugün 59 gördüm bakalımm 54 az kaldıııı

bende bugün arkadaşa gidiyorum.doğum yaptı arkadaşla hediyelerimiz aldık evdede birer çeşit
bişeler yaptık çayın yanına hüpletiriz artık
nede olsa yeni doğum yaptı zahmet olmasın arkadaşıma

öpüyorum hepinizi iyi sohpetlerrr

zehracım sanada iyi gezmeler bebeğümmm

zehracım ekincim iyi gezmeler size.
mavili ve nimet canlarım tam vücutlarını keşfetme zamanları hep aynı.
yemek yiyenlere afiyet olsun ben yedim geldim
hala ders çalışıyorum öğle aralarında falan.

Selam yemeğimi yedim geldimmm doymadım yaaaaaaa bugünlerde hiç doymuyorum nedense ama bir yanımdada gözükmüyor yediğim :)))))

elifcim dene bakalım wc eğitimine sölemesi güzel bende tamamen memeden kesme operasyonu bitsin
aradan zaman geçsin bende başlıycam

zehracım zeynepcim iyi gezmeler canlarrrr

ne güzel maaşlarımız düzene girmişti bu ayyy kesinti olucak galibaaa yarısını alcağız bizim sefamızda bukadarmışşş parasal sıkıntı var şirkette çok değil ama işlerinin tamamlanması alacakları etkliyor haliyle bizleride hayırlısı olsun bakalım

amin betülcüm aslında işler tamamlansa parasal sıkıntı olmaz çünkü sağlam şirketler hepsi paramız kalmaz belki vadeli falan olur ama alırız aslında personel maaşları herzaman önce gelir bizim için bu ay nakit ödemeleride çok olunca ister istemez yansıtılacak maaşlara

Ekinicim ne diyorsun yaa 59 mu gözlerim açıldı, bende 59 um şuanda.
Maşallah maşallahh tütütütütüüüüüüüüüüü. Azminden dolayı kutluyorum seni....

ya azmin gücü demek oluyomuş
ekinim seni tebrikk ederim cnmm arkadaşım benim:hooray:
şimdi bi foto isterim fıstık gibi olmuşsundur sen şimdiii:asigim:
foto foto foto foto foto:enbuyukkk:

valla ben 70 i göreyimm bide 68 i başka bişey istemem , azimli çıktı zeyno vallaaaa

zeynepcim valla nazla nil canavar takımında , bizim topiğin bebeleri arasında uslu uslu oturan varmı ki ben hiç duymadımm. acaba diyom biz topikte böle hamileykene ay şunu yiyeylim ay bunu yiyelim derkene çocuklara fazla bişey mi depoladık acaba ?? valla kayınavlidem diyo yok yok diyo diğer torunu ki erkek , yok furkan böle değildi, senin bu kızın var ya acayip bşey diyo

kzılar var ya kuzum ne yaptı geldim işten elimden tuttu beni koltuğa otutturdu sonra gitii bi yastık aldı. sırtıma yerleştirdi geriye doğru itti beni, sonra geldi yanıma oturdu. oy dedimm annesinide düşünürmüşşşşşşşşş

canavar mamavar ama pekde bi sevgi dolu anacımmm

selam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi ve bebişleriniziiii

eyvallah bacummmm, aldım ben hatıra kalsın diyeee, de konu çok sapmış maalesefff
kadşcim, hadi iyi tatiller bol bol dinlen bol bol kocayla aşk tazeleyin, bol bol kzuuyala eğlen coş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…