Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızlar
hepinize iyi haftalar...

yelizcim canım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.ne çılgınsınız sizde bravo yani.ne güzel doğumgünü hatırası olmuş size.

mavili çok şıksın canım.kahve sana çok yakışmış.

nefin geçmiş olsun.berra da geçen bir hastalığında öyleydi.şurubu verdiğim zaman kusuyordu.sütüne katıp içiriyordum bende.

nimet nazara gelmişsiniz anacım siz.resim bulabilirsen bekleriz yane.

mavice canım oda benim giib işten başını kaldıramıyor yavrum.iki shbet etmeyeli çok uuzn zamna oldu.

drydeniss alışveriş niyetiyle çıktımmı bende birşey bulamam.ama paraısz ve sade gezme maksatlı çıktığımda bütün güzel şeyler elime geliyor.terslik bende sanıyorum hep...

kadis napıyon canım.

bizde iyiyiz c.tesi düğün vardı.çok güzel geçti.berra çılgınca eğlendi.hep gelinle oynamak istedi.
pazar günü ise gündüz alışveriş merkezlerini teftişe çıktık.:):):) akşam ise 10 kişilik bir grupla evde geçirdik.4 çocuk vardı berra yla yaşıt ev savaş alanı gibiiydi.

ben şuruplarını şırıngayla veriyorum benimki biberonla mama yediği için kolay oluyor ağzını açınca fışşttt ... bazen çok zor oluyo şırıngaylada olsa...

ah be yafrim iş bitermi evin halini bir görsen harman yeri sanki ve benim sıpalar tam gaz kuduruyor şu an....kafamçokkarıştı

sen benim evi gör.... temizlik yapmaya fırsatım olmuyor ki.. çalışıyoru biliyorsun. haftasonuda çocukla vakit geçirem diye orda burda fink atıyorum... pehhh damadım nasıl iyi mi.. büüyüyormu danam..

semihacım.. para olmadanda çıkıyorum ama kredi kartı olduğundan bulamıyorum herhalde :sm_cool:

Selam kızlar...
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta dilerim.
Bizim haftasonumuz çok rutindi. Hatta çok sıkıcıydı da denilebilir. Bütün gün irem sokak diye zırlaktan yorulmadı ben olmaz kızım çok sıcak demekten yoruldum. 2 günde saat 6 gibi attık kendimizi sokağa 9-10 kadar o önde ben arkada koşturduk durduk. Bu yaz çok zor geçecek bana.........
Yelizim çok güzel bir yıldönümü geçirmişsiniz. ınşallah böyle dolu dolu daha nice nice senelere....
Elifim sende süper görünüyorsun. Allah bozmasın ağzınızın tadını...
Nimetim çocukla olunca öyle şekercim. Ben parka bile giderken 40 kere geri dönüyorum hazırlanıp çıkmam tam bir kabus oluyor.
Betülcüm sizede çok geçmiş olsun. Hastanede ilaç içmeyen çocuklara şiringa ile ağzının yanak kısmına 2 kerede sıkarak veriyorlar arkasındanda hafifce burnunu sıkıyorlar veriyorlar. Birdene istersen belki işe yarar.

Merhaba online im ama bayağı yazmışınız anacımm

mavice uğramış kaçmış napıyon bacım gelmiyon hiç topiğe ihmal etme

deryacım bende öyleyim canım bazen insan istediğini bulamıyor veya bedenine yakıştırmayınca sorun oluyor

nimocum güzelmi desemmi demesemmi istemediğin gibi geçti sanırım düğün eğlencen elbisenin yırtılması talihsizlik olmuş neyse nil eğlenmiş en azından kuzu sevinmiştir yaşıtlarıyla beraber olmayı

betülcüm geçmiş olsun kuzun hastaymış galibaa acil şifalar

semihacım sağol canım iyiyiz sen nasılsın berra nasılll

sevilim sen nasılsın senin kuzu bu yaz çok çetirecek galiba bizimkide aynı dışarısı olsunda neresi olursa olsun farketmiyor gidenlerim peşinden ağlayıp duruyor cadımmm

bizde hata sonunda babannedeydik hasret giderdiler yezdayı özlemişlerdi gerçi saçını kestik diye biraz fırça yedik ama napalım uzar dedik kökü ondan böle hiç uzamıyordu olduğu yerde duruyordu saçları
pazar günü akşam döndük kuzu kuzenleri ile oynadı uyku sıfırdı eve gittik hemen banyo yaprıdım yedisip uyuttum 9 yataktaydı sabaha kadar kesintisiz uyudu

bu arada meme konusunda güzel gidiyoruz tamamen kestik artık
bazen geliyor yanıma aç diyor uff olmuş diyorum gidiyor

Ohhhhhh süper sevilcim iyi etmişsin, bizde geçen sene şişme havuz koymuştuk,
bebeklerini yıkayıp dursun iremcik :)))) su perisi bunlar valla maşallah.

kadiscim meme sorununuzda kalkmış ortadan.bak korktuğun gibi olmadı.bide şu tuvalet eğitimini kolaylıkla atlatsak:):):)

bende öyle geziniyoru nette yelizcim
yine birşeyler bakmaay çıkmak istiyorum ama
yine almadan gelip sinir olcam
oturayım bari oturduğum yerde

Kadis süper,artık bitti desene çok korkuyordunuz bak ne güzel tek tek bıraktı kuzularınız.

kadiscim meme sorununuzda kalkmış ortadan.bak korktuğun gibi olmadı.bide şu tuvalet eğitimini kolaylıkla atlatsak:):):)

evet kızlarr korktuğum gibi olmadı şükür atlattık bakalım bi çokom kaldıı belki oda bırakmıştır.

çokomun tırnağı batıyordu galiba ayy çok kötü yaa geçmiş olsun diyeyim burdannn
inş. en acısız şekilde atlatırsın canım

benimde doğumdan sonra olduuu sızlıyordu fena bişeyyy fucidin diye bir merhem yazdı doktorda çok iyi geldiii

benim kızkardeşim senelerdir çekiyordu tınağından bu merhemin adını verdim kullandı hemencik geçirdi dahada böle bir sorunu yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…