- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.741
ah be yafrim iş bitermi evin halini bir görsen harman yeri sanki ve benim sıpalar tam gaz kuduruyor şu an....kafamçokkarıştı
semihacım.. para olmadanda çıkıyorum ama kredi kartı olduğundan bulamıyorum herhalde :sm_cool:tünaydın kızlar
hepinize iyi haftalar...
yelizcim canım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.ne çılgınsınız sizde bravo yani.ne güzel doğumgünü hatırası olmuş size.
mavili çok şıksın canım.kahve sana çok yakışmış.
nefin geçmiş olsun.berra da geçen bir hastalığında öyleydi.şurubu verdiğim zaman kusuyordu.sütüne katıp içiriyordum bende.
nimet nazara gelmişsiniz anacım siz.resim bulabilirsen bekleriz yane.
mavice canım oda benim giib işten başını kaldıramıyor yavrum.iki shbet etmeyeli çok uuzn zamna oldu.
drydeniss alışveriş niyetiyle çıktımmı bende birşey bulamam.ama paraısz ve sade gezme maksatlı çıktığımda bütün güzel şeyler elime geliyor.terslik bende sanıyorum hep...
kadis napıyon canım.
bizde iyiyiz c.tesi düğün vardı.çok güzel geçti.berra çılgınca eğlendi.hep gelinle oynamak istedi.
pazar günü ise gündüz alışveriş merkezlerini teftişe çıktık.:):):) akşam ise 10 kişilik bir grupla evde geçirdik.4 çocuk vardı berra yla yaşıt ev savaş alanı gibiiydi.
Teşekkür ederim sevilcim aminnn.
Çok sıcaktı gerçekten haftasonu, ne yapcaz bilmiyorum bende
Hiç çalışasım yok yaaaa ,
Kadis süper,artık bitti desene çok korkuyordunuz bak ne güzel tek tek bıraktı kuzularınız.
kadiscim meme sorununuzda kalkmış ortadan.bak korktuğun gibi olmadı.bide şu tuvalet eğitimini kolaylıkla atlatsak:):):)
Öyle güzel bir haftasonundan sonra kim çalışmak isterki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?