Bebeklerimiz ve Biz

ay başım çatlıcakkk ya ağrıdannnn
hay başlıcam dentlemsinede ormanınadaaaa
içim dışım belge oldu.

sevilicm valla çok iyi yapmışın akşam bizimkide tezgaha otutturdu kendini musluğu ip gibi açtım, aklınca bulaşık yıkıyo neyse o sırada yemek yapıyorum ayağımı halıya bi bastım halı su içinde noluyo dememle bi baktım bizim kız bardğa doldurup doldurup duyu kafasına, bacakalrına her yerine döküyo, annnnnnnnaaaaa demişim ilkere seslendim al kıznı al diye doğru banyoyaaa, su doldur küvete şıpıdık şıpıdık oynasınnn . aaaa bağırma kızıma diyoo, ben öle yapıncaa bunun bana dönüp bi parmakla hıııııı yapması var , sonrada koştura koştura banyoyaaaa. oynadı durdu suylaaa, eline içmesi için su vermeye gör üst baş ıslanıyor halı koltuklarrr bide su pompalarınıda basark her tarafı ıslatması ve elini yıkaması bide ooh diyoo. yüzüne götürüp götüürp.gel buraya diyorum hihi diyerek bi kaçışı var gelde ısırmaaaaaaaaaaaaa

Diyorum ya su perisi bunlar nimo :)

Deniz su pompasına basamıyor ama ağzını dayayıp direk pompadan suyu içiyor :))))))))))))))

ay evvet ya su perileri.hoşuma gitti bu.benimki de içsin diye verdiğimiz suyla banyo yapıyor resmen bide benim ona doğru gittiğimi görünce hızla boşaltıyor elindekini sonuç heryer ıslak

nimo bu kız sana çekmiş afacanlıkta:))))))) ayy ne güldüm yaaaaaa

bizimki pompaya basmıyor ama damacanayla çok oynuyor

yok yelizcim enişte adayı belli canım, hiç umut vadetmiyor.benim kardeşim bi kere denizci değil, anca olursa karadeniz yaylalarına gideriz.manyak kardeşim kazım koyuncu hastasıdır. adı kazım ve kazım koyuncunun kopyası enişte adayımız varrr.karadeniz aşuğu kardeşim. ııııııı geçç başka seçenekte yok bee şansımaaaaa

valla kadişcim arzum umudum o yönde bana çeksin azcuk haladan alırsa çekeceğim var benimmmm, artık kaç tane sevgilisi olur bilmemmmmm

tunaydin guzeller
nihayet ewimdeyim 2 hafta sonra:) ozlemisim ewimi,insanin ewi gibisi yok gercekten
ama tatil de bi baska guzel,1 hafta aile saadeti 1 hafta sapanca saadeti(kizkiza-haftasonu eşli) gayet iyi geldi,
2 haftasonrada Bodrum allah kısmet ederse,sonrasini saymiyim ayip olur:)
yazi boyle gecircez insallah

geldim sabahtan utulerim ewi sil supur derken işlerimi hallettim,atistirmaliklarimla karsinizdayim
biras sonra 1 kaç foto eklicem sapancadan

umarim herkesler cok cooook iyidir,keyifler yerindedir..
opuyorum hoşbulduk diyerek herksesi:))))

Vallahamı,
Bende kazım koyuncuyu çok severim o zaman unut sen canım onlarala deniz olayını :),+ bir karadeniz turuda en çok istediğim şey ondan sonrada mavi tur tekne ile,
Geçen sene bir ark. gitmişlerdi mavi tura 7,000 e tekneyi tutmuşlardı 12 aile felan,gayet iyiye gelmişti.

meraba arkadaslar benim bebeisim yok ama sohbetlerinizin geneline baktimda ne guzel seyler paylasiyorsunuz bir meraba demek istedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…