Bebeklerimiz ve Biz

tenzile hoşgeldin canım.ah ben de özledim şimdiden tatili daha 3 ay oldu başlayalı 9 ay nasıl geçer bilmem 1 yıl tatil yok çünkü.

sağolun canlarımmm teşekkürler 4 ay sonra yaş günü olcak kuzumun zaman ne çabuk geçiyor yaaa
sanki dün doğum yaptım:)))))

nimocum zamane çocukları çok huy değiştirir daha bunlar
kıza halaya oğlan dayıya derler yaaa ondan galiba

tenzilecim hoşgeldin canımmmm ohhh tatil modunda hayat devam ne güzellll

derin nasıll gelir gelmez temizliğe koyulmuşsun canımmm
resimleri eleyince haber ver bakalım

hosgeldin Papri
katil sende bize o halde..

biz 2004 te 1 haftalik mawi tura cikmistik 5 cok iyi anlasan aile,super otesi,o tatilin yerini ADAM & EVE bile tutamaz o kadar yani...
ayricada her sene Akyaka da her gun gunubirlik tekne ile aciliyoruz,(arkadasimizin teknesii olmasi sebebi ile bu kadar large'iz:))) tekne tadi baska, koylari gezmek ,hepsinde bir kulac atmak bambaska

haftalık yapamasaniz bile bu bahsettigim gunluk teknleri deneyin derim,bodrum marmaris datca fethiye vs taraflarina gittiginizde
bol tatilli gunler hepimizin olsun

hoşbuldum yeliz kadis nefin

kadiscim tebrik ediyorum memeyi kesmeni basari ile hallettin maşallah...

nefincim yelizin dedigi gibi gunluk tatiller de hawani dagitmana yardimci olur yakın yerler

evvet kadis ben ilkinde yapamadım kendi aramızda yaptık yani bu sefer daha büyük bir doğumgünü düşünüyoeum inşallah

bu arada sapanca olayi spontene gelisince meydan 'da ki boyner'den bikini aldim
firsat reyonundan Zeki Trikonun 195 ten 49 tl ye dusen bikiniyi cok cok begenerek aldim
ihtiyaci olan bakabilir boynere

bu arada su we ıslak mendil olayi bizde de had safada((
2 yudum du gorsun parkta felan hemen oynamak istiyor:)

sessiz sessiz birde çaktirmadan:)

ıslak mendil olayı da aynı onun ulaşabildiği bir yerdeyse evde ıslak mendil namına birşey kalmıyor heryerini siliyor yetmiyor yeri duvarı ne bulursaa artık siliyor
kso tekrar hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…