- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.821
zeynep ruyalarinin kadini oldum walla resmen:)))
selam herkese kimsecikler kalmamış sıcaklar fena bastırdı burda
bizim geçmeyen öksürüklerimiz dışında iyiyiz
yaa ebrar herşeye kızmaya başladı bu aralar ne söylediğini anlamadığım zaman deliriyor
mutfağa gitmek istiyor götürüyorum bekliyoruz öyleee
elbise giydirmek istiyorum giymiyor giydirtmiyor bu süreç ne kadar sürüyor tecrübeli anneler
2 yaş sendromunamı girdik nedir pek asabi gören herkes ne kadar sinirli diyor
canlarım nasılsınız
yarın antalyaya anneme gıdıyorum temmuzun 1 de trabzondayım agustos bası esım gelecek ıstanbula gecıcem canakkalede kampa gıdıcez 1 hafta ordanda artık evıme gelıcem evı tasıcaz allah nasıp ederse
hepınızı cok ozlıcemm opuldunuz sekerlerr ara sıra fırsat buldukca ugrarımmm :)))
aaahhhaaaaaaaahhhaaaa ilahi nimoooooo kıs ne ispanyolcası yafrim çeviri programları saolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah seni ne etmesin emi gee vaktı güldürdün benüüüüüü..... ama bir kaç lisan ilmeyi çok isterdim ama bişi söyliyimmi hemen hemen artık yazılanların ne olduğunu anlıyorum çoğunada çeviri yapmadan cevap yazıyorum birde face ne işe yarar derler lisan öğreniyoruz daha ne olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:aynurcum nan ispanyolcadamı biliyon sen garuuuu
ne mezunusun bacım sennn
selam herkese kimsecikler kalmamış sıcaklar fena bastırdı burda
bizim geçmeyen öksürüklerimiz dışında iyiyiz
yaa ebrar herşeye kızmaya başladı bu aralar ne söylediğini anlamadığım zaman deliriyor
mutfağa gitmek istiyor götürüyorum bekliyoruz öyleee
elbise giydirmek istiyorum giymiyor giydirtmiyor bu süreç ne kadar sürüyor tecrübeli anneler
2 yaş sendromunamı girdik nedir pek asabi gören herkes ne kadar sinirli diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?