Bebeklerimiz ve Biz

canlarım nasılsınız

yarın antalyaya anneme gıdıyorum temmuzun 1 de trabzondayım agustos bası esım gelecek ıstanbula gecıcem canakkalede kampa gıdıcez 1 hafta ordanda artık evıme gelıcem evı tasıcaz allah nasıp ederse

hepınızı cok ozlıcemm opuldunuz sekerlerr ara sıra fırsat buldukca ugrarımmm :)))

zeynep ruyalarinin kadini oldum walla resmen:)))

oldun walla şekerim..
şikayetçi değilim ama herzaman beklerim rüyalarıma:)))))

şaka bir yana ben çok rüya görüyorum.
çokda enterasandır rüyalarım....
hergece başka bir yerdeyim:))
kociş hersabah sorar bu gece nerdeydin diyee...:)))
anlıycan uykudayken günlük hayattan daha aktifim..:))))

kolaylıklar dilerim fatoşcum..
zor dönem geçiriyorsunuz..
biraz sabır..
Bizde henüz yok gibi..
yada ben çok sabırlıyım :))

iyi tatiller cnm...
vede hayırlı yolculuklarr..

SLM KIZLAR EFEYI BUGUN TRASETTIRDIK BAYA UZAMIŞTI SACLARI SIMDI KIRPILMIŞ KOYUN GIBI GELIYOR KUZUM BANA

1 GUNONCEKI HALı

BUDA YENI HALI NASIL OLMUŞ SIZCE

iyi yolculuklar esma-
Fatos cum bizde de geçen lerde bir kıyafet krizi olmuştu amma allahtan bir daha olmadı.sızınde geçer merak etme. 2 yas sendromu olabilir dedi gin gibi.iyi geceler

aynurcum nan ispanyolcadamı biliyon sen garuuuu
ne mezunusun bacım sennn
aaahhhaaaaaaaahhhaaaa ilahi nimoooooo kıs ne ispanyolcası yafrim çeviri programları saolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah seni ne etmesin emi gee vaktı güldürdün benüüüüüü..... ama bir kaç lisan ilmeyi çok isterdim ama bişi söyliyimmi hemen hemen artık yazılanların ne olduğunu anlıyorum çoğunada çeviri yapmadan cevap yazıyorum birde face ne işe yarar derler lisan öğreniyoruz daha ne olsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydınnnnnn herkeslere güzel bir gün olsunnnn

esmacım hayırlı yolculuklar canımmmm

sibelcim efeye sıhhatler olsunnn yezdada aynı durumda bakk denk oldu dünürüm:))))

güzel zeyno betül sizlerede günaydınnnnn

yelizcim akşam sana krem gr yazacıktım anneme vermiştim canım eve vardığımda düğün cd izliyorlardı aklımdan çıktı

ama sabah baktım canımmm 20 gr mış

geç oldu kusura bakma canımmm

günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh

Denizdede ara ara oluyor canım, mesela bişey istiyecek,
"Anneeeeeeeeeee su ver yaaaaaaaaaaaaa" diyor,
Annecim bağırınca ben ne söylediğini anlamıyorum diyorum,
Hemen ardından"annecim su verirmisin?" diyor.
Kıyafet olayı bizdede var,ama inka ediyorum.
Geçici bir süreç canım, merak etme ve biraz sabır.

günaydın kızlar....
yoğundum yeni bitti işim...
akşam kaynanamda misafir vardı ..
arda ve ruze durmadı...dondurma almaya gitti görümcemin çocukları..herkese max alacaklardı...
ruzeye max almışlar kendilerine cornet...
yavrum o cornet için ne kadar ağladı...
bıraktım misafiri aldım ruzeyi de doğru markete...
bir yedi bir yedi anlatamam size...
ben bi daha alırım o görümcemin çocuklarına dondurma..
çok beklerler....

günaydın kızlarrrrrrr
hepinize güzel bir gün diliyorummmmmmmm

naz hanımda artık kendi istediğini giymek istiyor
özellikle ablası etek giyerse nazda etek giymek istiyor
ablasını çok kıskanmaya başladı.dün akşam ben yürüyüşe çıkmıştım ezgiyle babası
pc ye oturmuş naz hanım kıskandı herhal ezginin suratına biboronunu fırlatmış yavrumun
kaşına gelmiş nerdeyse kaşı patlamış babasıda naz a bağırmış ave bi geldim naz odasında ağlıyor
beni görünce daha bi ağladı naptın diye sordum ben yapmadım aba yaptı diyor zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…