Bebeklerimiz ve Biz

zehra bugünde iş yapmayıver canım
ben işten geldim ütümü bilem yaptım çamaşırlıktan toplamadan direk ütü pek rahat oldu
makarna yapıyorum acıkanlar gelebilir

bizde yemekten sonra çıkcaz kemalpaşada arkadaşım var ev aldılar hem yardım edeyim hemde evlerini görelim diye

selam hoşbuldum Zehracım, Fatoşcum
valla öyle halıları verdim hafta sonuna çıkcaz diye mutfak yatak odası onlarıda kaldırıp yıkadım koltukları yıkattırdım heryer çıplak evde kaldık böyle
sizler nasılsınız?

Selam kızlar...
Okuya okuya geliyordum iremde yanımda olunca böyle 2 saati buluyor.
Ayşegülcüm Allah yardımcın olsun işin zor vallahi. Ev öyle kalk gidelim olunca insanın içi acayip bunalıyor. ınşallah biran önce boşaltırlarda sende geçersin yeni evine...

Ayşegülcüm kolay gelsin canım,

Biz denize keçiboynuzu veriyoruz sabah kahvaltılarında, çay delisi kuzum onu çay niyetini içiyor. :)

canım benim sayfa açık oluyor hep ama bakma imkanım olmuyor.
ben kahvaltıda genelde süt veriyorum kuzuma.başka içecek ağzına sürmüyor çünkü ne meyve suyu ne de başka birşey sütüde yeni içmeye başladı çok mutluyum o yüzden

Slmm kızlar ağlıyorum resmen gözlerim çok feciii yaaaaaa

ayşegülüm canımm evde her yer heryerde olunca bende öyle oluyorummmm

kolaylıklar canım en kısa sürede çıkarlarda ağız tadıyla girer yerşeirsin evineeee

allah bizlerede nasip etsinnnne ev almayıı

kahvaltıyı bende hala bulamaç veriyorummmm malesef süt içmiyor ama belki ozaman emiyordu diye içmiyordu şimdi memeyi tamamen unutunca vericem belki ozaman içer sütü

benim cadı biraz ilginç bir çocuk süt yoğurt nadir. peynir kalsiyum ağırlıklı hiçbirşey yemiyor

geçmiş olsun kadiş enfeksiyon belirtileri canım, doktora git ve hemn damla al.

ayşegülcüm kolaylık versin allah insan deli oluyor böle oluncaaa heryer heryerde yerleşemeyince

nan dünür ne temzliği de getttttt alla allaaaaaa
babalr günü ne zamankineeeeeeeeeeeee
valla bana anneler günüde hedaye gelmediiiiii, geçen sene espri olsun diye don almış bid emektup yazmıştım nilin ağzındannn huahhahhahhahah bu sene almam herhaldeee, almam o özel gün özrülüye bişeyyyy

valla bende bulamaç veriyorum şölekiiiii, kız önce kahvaltısını ediyor 1-2saat sonrada eşimin kalkması falan sürüyor kendimize kahvaltı hazırlıyorum, tabi onun mamasandelyesinede bi tabak yapıyorum, zeytin peynir ekmek, ne varsa işte kouyorum, bide ıhmaur yanına bide bizimle kahvaltı ediyor, ediyor dediysemde öle bir iki parça yiyor, alışsın diye yaptım, bulamaçı garnti olsun diye veriyorum bide çok aç kalkıyor, sabırsız.
yine ayrı yemeğini yer bizmlede sofrayada oturur mutlaka biz ne yiyorsak onada bi tabak hazırlarım. gerçi 1/4ü falan midesine giidyordur geri kaln oyun malzemesi oluyro

Kızlarında dediği gibi mikrop falan kaptı herhalde kadişcim
Varsa yakın bir eczane bir damla al istersen... Böyle geçmez akşama kadar(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…