naberrrrrrrrrr gençleeeeeeeeeeeerrrrr, fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr, sizi güzel hatunlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ver gazı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
elifcimm takma kızzz çok şükürrr sen alabiliyorsun yaa. afiyet olsun ruzeyedeee
efemizede sıhhatler olsun
aynurcum bacım ben severim ispanyolcayı öğrenmek çok istemiştim.
monpetitcim, hayırlı uğurlu olsun güzide 2 yaş sendromunuzz
esmaya hayırlı yolcukluklarrrrrrr
betülcüm, kadişcim, yelizcim, zeynocum,deryacımmm hepiciğinizede günaydınnnnn
bendenizde dün geceyi biraz zor geçirdimmm,sinirim tavan yaptı nedenseee. benim cadı iki gündür uyumamak için bir kaşıntı bahanesi yarattı kendine. yatmaya gidiyoruz uyku gözünden akıyor başlıyor kafasını kaşımaya, cart cart, ki banyo yaptıryorum. sonra başlıyor anne anne kıı kııı, hadi kaşıyoz, dön bu tafaını kaşı, dön başka yerini kaşı 2 saattttt 9:30 da başladık, 11:30 du biz hala kaşındık, alerjik bişeyse diye rahat etsin diye şurubunuverdim. yok devammmm, bide gülüyor zilli, bam bam suratıma bi tokat , gözüme burnuma nereme gelirseee vuruyor, arada kolumu cimcikliyor, tırnaklarımı etimdne ayırmaya çalışıyorrr aaa işkencee resmennnnn. sesimi çıkarmıyorumm uyusun diye sarılıyorum öpüyorum kokluyorum ninni söylüyorum yok. o arad afacanafacan bakarken çok tatlı oluyor yememk ısırmamamk için kendimi zor tutuyorum tabii... en sonundaaa evin içindeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeerr gel kızının yanınaaa delircem şimdi nidaları benden yükselmeye başladı. eşimde noluyo beee diye geldi iki dakka dur kızının yanındaaaa bi nefes alayım yüzümü yıkayayım deidm. babası gitit yanına zillinin tabi bu arada zilli anne anne diye tutturdu. böle durumda eşim direk kucaklar kzıı yanıma gelir, ama dedim ama olmuyorki yatın uyuyunnnnnnn. neyse bunlar bab kız girdiler, babay kaşınma durumu yok tabi bi baktım 5 dakka içinde uyumuş zilli babada yanında sızmış.uykusuz her gece moduna geri döndük gene ne güzle diyordum bir hafta iyi uyumuştu. şimdi gene aynıııı
canavar nolcekkkkkkkkkkk