Bebeklerimiz ve Biz

naberrrrrrrrrr gençleeeeeeeeeeeerrrrr, fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr, sizi güzel hatunlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ver gazı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

elifcimm takma kızzz çok şükürrr sen alabiliyorsun yaa. afiyet olsun ruzeyedeee

efemizede sıhhatler olsun

aynurcum bacım ben severim ispanyolcayı öğrenmek çok istemiştim.

monpetitcim, hayırlı uğurlu olsun güzide 2 yaş sendromunuzz

esmaya hayırlı yolcukluklarrrrrrr

betülcüm, kadişcim, yelizcim, zeynocum,deryacımmm hepiciğinizede günaydınnnnn

bendenizde dün geceyi biraz zor geçirdimmm,sinirim tavan yaptı nedenseee. benim cadı iki gündür uyumamak için bir kaşıntı bahanesi yarattı kendine. yatmaya gidiyoruz uyku gözünden akıyor başlıyor kafasını kaşımaya, cart cart, ki banyo yaptıryorum. sonra başlıyor anne anne kıı kııı, hadi kaşıyoz, dön bu tafaını kaşı, dön başka yerini kaşı 2 saattttt 9:30 da başladık, 11:30 du biz hala kaşındık, alerjik bişeyse diye rahat etsin diye şurubunuverdim. yok devammmm, bide gülüyor zilli, bam bam suratıma bi tokat , gözüme burnuma nereme gelirseee vuruyor, arada kolumu cimcikliyor, tırnaklarımı etimdne ayırmaya çalışıyorrr aaa işkencee resmennnnn. sesimi çıkarmıyorumm uyusun diye sarılıyorum öpüyorum kokluyorum ninni söylüyorum yok. o arad afacanafacan bakarken çok tatlı oluyor yememk ısırmamamk için kendimi zor tutuyorum tabii... en sonundaaa evin içindeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeerr gel kızının yanınaaa delircem şimdi nidaları benden yükselmeye başladı. eşimde noluyo beee diye geldi iki dakka dur kızının yanındaaaa bi nefes alayım yüzümü yıkayayım deidm. babası gitit yanına zillinin tabi bu arada zilli anne anne diye tutturdu. böle durumda eşim direk kucaklar kzıı yanıma gelir, ama dedim ama olmuyorki yatın uyuyunnnnnnn. neyse bunlar bab kız girdiler, babay kaşınma durumu yok tabi bi baktım 5 dakka içinde uyumuş zilli babada yanında sızmış.uykusuz her gece moduna geri döndük gene ne güzle diyordum bir hafta iyi uyumuştu. şimdi gene aynıııı

canavar nolcekkkkkkkkkkk

yavrum ya kıyamam
demek cornet istedi neden kendilerine cornet almışlar
ruzişe max görüyonmu çocuklar bile ayrımcılık yapıyorr

anaaaaaaaaaaa naza bakkkkk zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ezgiyede yavrummmmm çekeceği var nazdannn
zilli ye bak bide aba yaptı diyooooo
anaaaaaaaaaa
bunlar var yaaaaaa adamı şekilden şekile sokarrrrr

nomocumm bu cadılar bize yapıyor zatii
babalarını hç üzmüyorlarr .
alışkanlık halinemi getirdi acaba
benim ezgide öyleydi babasına uyuyana kadar sırtını kaşıtırdı
uyudu sanır bırakırdı baba kaşı derdi taki ben yeter artık diyene kadar
o zamanalar 2 yaşındaydı halada arada baba kaşı derr
sanırsam senin cadıda alışkanlık yapmış yada seni çok özlüyor yanında olmanı istiyor canımm
kıyamam yaaa

aynen nimocum daha neler neler yapıyor ezgiye
eşime diyorum naz erkek olmalıymış hiç kız gibi kibar değil çok kaba
vuruyor kırıyor hç bişiden korkmuyor
dün civcivin tüylerini yolmuş bahçede sineklere tükürüyor karıncayı eline alıyor
ezgi yavrum da hala civcivden korkar/B]

bugün arkadaşa gidicem dönüşe pazara uğruycam
çok gezenti oldum bugünlerde
hepinizi kocaman öpüyorum gelenlere iyi sohpetler diliyorummmmmm

hoşgeldiniz kızlar...
nimocum ekinnazcım...
çok fena olmaya başladı bu sıpalrın hepsi...
gittikçe baş etmek zorlaşıyor...

göürmcemin kızı bide suçu bana atıyor yengem dedi diyor...
e herkese max alınacaktı bende onun için dedim..
kaynanamın çok içine batmış onlar öyle yapınca..ruzeye buzluğa dondurma doldurmuş :)

kıs nimo senin bu canavarla işin var valla....
allah eksikliğini acısını göstermesinn

ekinnazım seninde işin zor..iki çocuk...akşam metroyla gittim eve yanımda 3 çocuklu bir kadın vardı...
allahım kabus gibi...
2. çocuğu uzun bir süre düşünmek bile istemiyorum

2. çocuktan açılmışken mevzuu
yeni hamiş varmıydı aramızda
ts kılınç hamiş miydi
yoksa ben mi yanlış hatırlıoyrum

zeynepcimmm,vallaaa bende nil için aynısını düşünüyorum, erkek olmalıydı. bu kadar da pes dedittiriyor bazen. tam bam bammm.

elif kız anaa babaannenin içine oturmuş demekkii. kız ne olursa olsun düşkünler beee. aferin baaakk + puan kazandı benden kayınvaliden.

yok bacım 2-3 zor vallaaa. benim için o defter kesin kapandı büyük konuşmayayımda.

valla allah sabır versin zor , 1 taneyle başedemiyoruzzz, 2. deee kesin sıyırırım bennnn

kızlarrr
kocalar gününde kocalarınıza ne alacaksınız
:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:

benimki anneler gününde utandırdı beni dee
bende ona alıyim diyorum
ama mıy mıy benim adam her şeyi beğenmez
sanırım parfüm seti falan alcam..
tek mıy kıy yapmadığı o
oda sevdiği kokuyu alırsam
yoksa kendi aldığı kıyafeti bile beğenmez benim kokoş

allaha şükür kaynoşgil kızıma çok düşkünler...
diğerlerinden ayrı tutarlar kızımı..inkar edemem asla...
bende çok acıktım...
ama aşçı daha yemek vermiyo bize

Slmmm kızlarr sabahtan beriii gözlerim yanıp sulanıyor bir anlam vermedim yaaaaaaa bakamıyorum bilgisayara bişeyde yazamadım buraya

hepinizi çok öpüyorum yaramaz kuzularıda online ım arada bakarım

2. cocuk düşünüyorum ama bi 5 sene sonra ..Allah nasip ederse tabi.kardeş duygusunu bilsin kızım aslında yaşları yakın olan kardeşler güzel arkadaş oluyorlar ama 5 sene içinde zor benim için.yapmak istediklerim var yükselme sınavları için hazırlanıyorum Allah hayırlısını versin tabi
babalar günü için ben eşime ne alsam diye düşünmüyorum artık çünkü anneler gününde bana öle bir hediye getirdi ki bir takı çocuğa versen takmaz nasıl tanımış beni yıllardır birlikteyiz onun gibi bir takıyı ne zmn taktığımı görmüş çok şaştım valla.bide dio ki buna uygun bir kolye almıştım sana onla beraber takarsın dio taaa yılar önce bi kolye almıştı onuda 1 kere bile takmadım.komik adam:mymeka:

mavilim kayınvalidenin takdir ettm bende..alkisalkisalkis

selam kızlar nasılsınız bakalım?

ben hala taşınamadım toparlanıp duruyoruz evde oturanlar çıkmadı daha off sıkıldım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…