Bebeklerimiz ve Biz

Aynı bizde öyle nimetcim. Gerçi biz yemeklerde pek fazla bir araya gelemiyoruz. Malumun kociş geç geliyor. Ama kociş evde olduğunda kuzuda bizimle masada oluyor. Dediğin gibi herşeyi birbirine katıyor. En büyük zevkide bize yedirmek. Nefes bile aldırmıyor. Yemeyincede kızıyor başlıyor zırlamaya. Yani bizim ailecek yemek fasıllarımız kuzunun sayesinde ufak bir işgenceye dönüyor.

Biz bulamaçı bırakalı çok oldu alıştıda ayrı yemeğe,zaten doymadan kalkması mümkün değil.
Gittiğinde babaseni uyuyorsa elinde tutup kaldırıyor kahvaltı için"babane hadi kalk acıktım kahvaltı "diye söyleniyor..:)

galiba kızlarrr akşam şimdi çarşıda uzak bırakıp çıkamıyorum patronlar yokkkk burda gönderebilceğim arkadaşta yokkk malesef

geçmiş olsun dilekleri için sağolun kızlarrrr inş. değildir. yaaa
bilg. olabilirmi acaba ayarladım monitörü ama yanıyor içi geçmezse damla alıcam akşam

Ne güzel yelizcim aman nazar değmesin denoma maşallah diyelim.
Ben de temmuz ortası gibi annem ve ablamla 10 gün yazlığa gideceğim. Orda hepbirlikte masaya oturacağımız için abilerindende şevk alarak başlar diye düşünüyorum.

kıslar kıslar
yine damarım tuttu birazdan
öte beri almaya çıkıcammmm
dün iki kot aldım
ama bugün eve
ihtiyacım olan birkaç şey var
onlardan alcam
piknik sepeti falan bakcam
bizim kahvaltı turları başladı da
şöyle büyükcene bi sepet alayım diyorum

hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
hihoyyyt​

bizde bulamaç yiyoruz..bi ara ayrı veriyorduk..
ama oyuncak etti yememeye başladı..kaynanam yeniden döndü bulamaça...
böyle yiyor en azından herşeyden...
bi süre daha böyle devam edeceğiz sanırım

kadis geçmiş olsun cnm...
umarım önemli bişi değildir

Betülcüm Zeynebime de maşallah...
Bayılıyorum acıktığını söyleyen çocuklara...
ıremde o anki öğününde çorta (Yayla çorbası) yada pila (makarna) varsa ısınana kadar peşimi bırakmıyor acıko acıko diye yırtınıyor.
Herhalde bir anne için en zor şey yemeyen çocuk en azından benim için öyle. Kuzumun iştahı kesildiğinde resmen benim dünyam kararıyor.

tunaydin kızlar
kuzu gece uyutmadi 02.30 da kalkti 1 saat agladi,susturamadik,ws.
sabahta erkenden kalktı
acaip yorgun hissediyorum kendimi

tunaydin kızlar
kuzu gece uyutmadi 02.30 da kalkti 1 saat agladi,susturamadik,ws.
sabahta erkenden kalktı
acaip yorgun hissediyorum kendimi

Selam canım...
Neyi var acaba drn hanımın, genel bir huysuzlukmuydu acısı falan mı vardı???
Yinede geçmiş olsun hem ona hem sana.... İnşallah bu geceniz rahat geçer.

bilemiyorum ki sewilcim
neren agrıyo diye soruyorum bişey soylemiyor,sadece aglıyor
muhakkak wardır bir sıkıntısı
gece de cok sıcakti belki de ondan rahatsiz oldu
gunduz de huysuz du
zor uyudu
belki de azı dişler geliyor bilemiyorum walla
ama şu gece kalkma olayı bitse iyi olacak
bazen hiç uyanmıyor ama genele wurdugumda gece de 1 kez uyaniyor

maşallahh kuzulara ne güzelll
valla biz bayağdır yeme konusunda problemliyz aslında. iştah sıfır. bin dereden su getiriyorm bişey yedircem derken bi kahvaltımız iyi bide aralarda zeytin diye tutturuyor zeytin yemesi iyi o kadar.sıcaklardan diyorum. fazla zorlamak istemiyorum

valla tenzilecimm, seni çok iyi anlıyorummm. şöle genelleycek olursak toplam olarak 21 ayda nilin uyuduğu gece sayısı daha doğrusu bir kez kalktığı gece sayısı max. 20 gün falandır. deliksiz uyuduğu bir günü hatırlamıyorum. mutlaka 2-3 kezz kalkıyor, acıktığından değil, ağrıdan değil, izin versem kalkacak oynayacak. 2-3 kez ben burdayım hadi yatdiyip yenden yatırıyorum geceler bazen benim için kabus oluyor

nefincim bizim için sorun deil genel anlamda ama gece 1 kez kalkıp muhakak yanına getirtiyor beni
sonra da dönüp uyuyorrrr
eee ne oldu da uyandinki:))))

nimocum benim ki zeytin yemiyor alıyor eline oynuyor bırakıyor,tadini alsin diye de weriyorum eline ama yemiyor , masallah nile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…