Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar...
konuya ortadan dalayım...
ben pazar sabahları nesquikin kahvaltılık gevreğini veriyorum ruzeye bayılıyor mama mama diye peşimde koşuyor..
diğer günler kaynoş bulamaç yapıyor..
peynir ve yoğurt yemiyor maalesef ruze...
donene de yemiyor sevmiyor...
bulamaçın içinde veriyoruz peyniri...ama sütü seviyor :)

kızım ve ben iyiyiz çok şükür.dün akşam farkettim 10. dişimizde gelmiş çok şükür..
ağzının içinde karmakarışık yerlerde dişleri var :)

eyvalah kadişimm, ni demek yardımcı olmak görevimizzzzzzzzzzzz
deryacım bakayım topiğeeee
maşllah naza yaa kendi kendine süper. nazar değmesin
betülcüm valla alalh kolaylıkversin bacım, çok tilki valla senin zilli
elifcüm yeni dişniz hayırlı olsun bacummm

sağol canım teşekkürler

aa doğrdu senin bekarken oturduğun yer dimi alibeyköy benimde nurtepe evet sizin mekana gidiyor bizim alibeyköyde akraba çok uzak ama napalım malesef araba yokkk
otobüsle gidicekler yezda yolu seviyor inş. sorun çıkarmadan gider gleirler

Selam canlarım....
Az önce ufak bir iş görüşmesi yaptım. Benim açımdan pek olumlu değildi (maaş ve çalışma saatleri açısından) ama morelim yerine geldi. Bazen kapıların kapandığını düşünüyordum. Bu görüşme iyi geldi.
Artık sabahları çok erken kalkıyoruz. Önceden 10'a kadar uyurdu kuzum şimdi en geç 8 de ayakda oluyor. Büyüyor galiba birde önceden mama veriyordum 1 aydır yemek saatleri geriye çektiğimiz için yatırırken sadece süt veriyorum onun içinde acıkıyor.
Gelelim bim'in süt ve yoğurduna... Ülker ile aynı yerde dolumu yapılıyor. Düzenli olarak da laboratuvarda denetlemelerinin yapıldığını biliyorum. Yani sözün kısası ben ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanıyorum.
ırem meyveli yoğurt seviyor ama ben genelde doğal olanından yanayım yani evde hangi meyve varsa içine ondan katıyorum. Bu aralar çilekli yoğurt en favori olanı, kaysılıyıda sevdi. Kışın Yelizin dediği gibi reçel katıyordum annanemiz sağolsun hersene mutlaka bizede yapar. En sevdiğimizde üzüm ve vişne... Yoğurdunuda evde kendim mayalıyorum.
Sanada geçmiş olsun nimetim... Yav bu ne aksiyon böyle bu kızdaki... Anası gibi içi kaynıyor durduğu yerde duramıyor zilli...

Çıkarmaz merak etme Kadis cim.

Sevilim merhaba canım, hayırlısı olsun.Kafana yatmadıysa hele hele çalışma saatleri uzunsa, çok zor olur bir anne için.Benim şimdiki işimin beni cezbeden yanı 18,00 da çıkıp 18,20 de evde olmamdı.
Allah gönlüne göre versin canım piyasada haketlenmler var bu yakada otursaydın bizim şirkete Satış asistanı arıyorlar, hemen söylerdin seni. :)

selam kızlar nasılsınız bakalım herkese mutlu bir gün diliyorum
dünk cvplarınıza baktım hepinize tşk ediyorum,
şu sebeple sordum bulamaçı çık oldu bıraktıkda potakal suyu içiyor kahvaltıda hemde çok severek ama bu ara marketlerde bulunmuyor hipermarketlerden alıyorduk onlardada tükendi son fileler kalmış realden aldık bundan sonra ne içireceğim bilmem fikir olurmu dedim ama ıhlamur v.s. içmiyor ki bakalım ne yapacağız başkada suyu çıkacak meyve yok bu mevsimde...

sevilcim hayırlısı olsun canım hakkında çalışan anne olmak zor gerçektende
inş. gönlüne göre biryer bulursun canım

yelizcim telefon ettim yol boyu uyumuş zaten biraz geç gitmişler trafik varmış aradığımda et yiyormuş cadımm bayılıyor ete makarnaya pilava

ayşegülüm hoşgeldin bacımmm nasılsın aliş nasılll

tunaydin cumleten
kahwalti sonrasi kuzu ile dısarı cıktık
geldi uyudu kuş,bu arada hawa cok sıcaaaak burda..
insalah 2 haftasonrada boyle olur.)

yogurt konusu gecmiş,daha once de soylemistim,bende ewde kendim hazirliyorum meyweli yogurdunu,
tv de bir doktorun soyledigine göre de meywedeki şekeri azaltmak icin yogurt içinde werilmesi faydalı imiş.swerek yiyoruz,mewsim meywesi ile..
ama disarda oldugumuzda hazır kuplerden werdigim oluyor,elbette kuzu da bayılıyor,ozellikle cicibebeli war bayılıyor ona

ıyi dilekleriniz için saolulun kızlar...
Cumartesi tüm gün çalışılıyormuş açıkçası pek işime gelmedi. Neyse hayırlısı artık. Yaz sonunda daha sıkı aramalara başlıyacağım piyasalarda biraz daha düzelmiş olur inşallah ozamana kadar.
Ayyyy Yeliz süper olurdu. Ama çok uzakkkkkkkkkkk
Tnz nasıl geçti bu geceniz???

dun geceye nispeten iyiydi sewilcim
bir kez kalkti we kısa surede tekrar uyudu,sabahta gec kalkti , e uykuyu aldigi icinde gayte mutlu bir gunduz yasadik cok şukür...

iş görüşmesi yapmissin cnm , ama saateleri uygun deilse bence de hiç duşünme,başka yrlere bakarsin
hayirlisi olsun ..

hoşgeldin tenzile...
hava burdada çok sıcak...
en iyisi klima..
biz öyle serinliyoruz

nasıl derinin sağlığı sıhhati?...
wc eğitimi var sizinde?konuşma çalışmalrı nasıl?
hiç bahsetmiyorsun..
ya da ben mi kaçırıyorumm

sevilicm , inaşllah allah hayırlı bi kapı açar bacm, arabayı sattınız mı

anasının durduğu görülmüşmiki kızı dursun değil mi amaaaaaaaaaaaaaa

tenzilecim bu geceyi rahat geçirmişsiniz ne güzel

kız betül konser nasıldı nasıl çekti canım konser

valla benim odada klima yok,oda demiyelimde şunaaaaaaa

Öyle yaptım tenzileciğim. Zaten bu yazı kuzumla geçirmek istiyordum. Tatil falan...
Süpriz bir yerden çıktı iş görüşmesi. Hakkımızda hayırlısı artık...
Kesinlikle çocuklar uykularını aldığı zaman daha bir keyifli oluyorlar. Demek o gece bir sıkıntısı vardı. Tekrarını yaşamazsınız inşallah.......

Yok daha satamadık nimetim...
Bir aksilik olmazsa ayın 17 sinde Adem izne çıkacak. Ozaman daha ayrıntılı ilgilenebilir. Malum kredili satması daha bir zor oluyor.
Geçen yazdım ama görmedin herhalde nezaman gidiyor kuzun çifliğe... Ben 15 gün sonra gideceğim inşallah b sefer denk gelebiliriz. Bu arada sen çıkmıyormusun senelik izne????

kız yazdım sen görmedin herhalll

26sına kadar burda nil bacım 2 hafta kardeş bakcak bi terslik çıkmazssa
güvenemiyorumya pek onlara beni yüzsütü bırakmaya bayılırlarrrr

26sında götürcem tekirdağa , bu haftasonu kayınvalideler gider herhalde çiftliğe bacım. cumartesi kütahyada düğnmü varmış neymiş oraya gitcekelrmiş sonrada giderler herhalde

valla izin kullancam güya bacım da ne zaman
haziran olmaz , denetleme var temmuz başı olmaz denetleme var belki temmuz sonu ondada ilker uygun değil gibi
belki ağustos başı zaten ağustos sonuda bmalum ramazan
hoş bi yerlere gidemem bu sıkıntıda bu borç içinde delircem zaten

bide sevgili görümceme kamera aldık. hayır diyemedi saolsun beyefendi. limitleri doldurduk kredi kartlarında kuruş çekecek paramaız kalmadı son kalan 20-30 uda harçlık yapıp harcıyoruz işte

maaşı alıp bunlara yatırcaz zaten elde kalacak gene sıfır

o kemaranın ödemesinide güya eylüle kadar biz yapacaz sonra verceklermiş güyaaa
hiç inamadım yaa. siizn olsun kamera der atalar üstümüze hiç yoktan 900 ytl bide onun borcuna girdik. delircem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…