Bebeklerimiz ve Biz

aynen yelizcim hiçmi hiç çalışasım yokkkşakkıdı

kuzumun arabası bozuldu yaaa kociş izin alırsa götürcek aldığımız yere 2 yıl garantisi vardııı

Uykusuz bir gecenin ardından hepinize mer ha baaaaa
Benim zilli gece hiç uyumadı. Saat 10 da yatmıştı 1 gibi ben yatarken kalktı. Kendi yatağında uyutayım dedim yok olmadı aldım yanıma su verdim tekrar uyuttum tam yatağına alıcam hopp uyanıyor. Böyle sabahı sabah ettik. Ordan kalkıyor otarafa yatıyor yastıkta soğuk yer arıyor herhalde ters çeviriyor olmuyor sağına yatıyor olmuyor soluna yatıyor olmuyor. Sıcaktan rahat edemedi yavrum galiba. Daha şimdiden böyle olursa temmuz, ağustosu düşünemiyorum bile....
Tabi bu arada bizde onu rahatsız etmeyelim diye büzüldük kaldık yatağın iki ucuna...
Şimdide serseri mayın gibi dolaşıyor evin içinde. Uykusu var ama uyumamak için direniyor. O bir uyursa bende kafayı vurup yatacağım hiç bir tarafım tutmuyor. Malum günlerimdeyim felaket belim ve karnım ağrıyor.

slm kızlar
geçmişe bakamadım.
biz sıcaklarla dertteyiz.
gece uykularımız hiç yok desem yeridir.
anne gezdir diyor benim cadı.soğuk yer arıyor sanırım.
iştahımızda hiç yok.sadece sabah öğle akşam süt içyoruz.ağzına başka lokma koymuyor.buda moralimi çok bozuyor.üzülüyorum...

kızlar ya bana birşey deyin
çok canım sıkkın
kayınvalidmler
yazlığa gitcekler haftasonu
kızı onlarla gönderemem
yerleşecekler flan
zaten göndermekte istemiyorum
3 çocuğa bakıyor kayınvalidem biliyorsunuz
benimki
3 yaşındaki görümcemin kızı
yine 10 yaşındaki görümcemin kızı
şimdi hangi birine bakacaklar
denize gitcekler falan
sonra heryer fayans mermer
düşer şaşar
yeni yürüyor zaten
hangi bi dk peşindekoşacaklar
benden iyi bile bakıyorlar ama
insan yinede tedirgin oluyor ya
kendi anneme göndercem
onlarda çok özlüyorlar
başka şehirde onlar
ee ordada ya birşey olursa
ya kaçırırlarsa
vs vs insan kurdukça kuruyor
herşeyden önemlisi bunları geçtim
ben nasıl bırakcam kuzumu yaaa
onu öpmeden kokusunu içime çekmeden
sabah gülücükleriyle uyanmadan
nasıl geçecek yaz
her haftasonu görüşürüz
ama yinede zor geliyor
ağladım ağlıcam şimdi yaa
bi hafta kadar ben yazlığa gittiğimde
yanımda olcak. sonra koca yaz
eylülle kadar orda burda
çile bu yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
burda başka kimseyede koyamam
offf offfff

derya Allah yardımcın olsun canım.bilemiyorum çozk zor yaz olunca hepimiz aynı dertlere düşüyoruz.annen çok uzakmı canım

derya Allah yardımcın olsun canım.bilemiyorum çozk zor yaz olunca hepimiz aynı dertlere düşüyoruz.annen çok uzakmı canım

yok değil 90 km kadar.. kendi arabamızla 1 saat falan sürüyor..
ama hergün gelip gitmek mümkün değil tabi..
yazlıkdaha uzak orası çok hızlı gidersen en erken 3.5 saatte varırsın.. oda sabah polis radar olmadan falan...

uzaklık mevzu değil yavrum yanımda olmadıktan sonra mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

topiğe noluyo yaaa, niye herkes kuzusundan ayrılıyor yaaaaa
yeliz sen naptın bu işi
betül ya sen

deryacım mecburen gidicek yaaa, mecburen . sıkma canını dicem ama, benimki biliyosun daha kaç aylık bebeydi gitti kuzum.

sende mi derya ya...
bizim kervana sende mi katıldın?
iş yyerine getiremez misin zaten iş yok diyorsun...
ama hangi bi gün...
allahım hayırlı bi sebep versin inş...

derya bacumm, ama nan yaramııı
benim pek sevgili bitanecik nurtanem nartanem kayınvalideciğim geçen sene nisan ayında bu sene de mayıs ayında yavrucuğu yazlıklarına götürmüş bulunmakta olup geçen sene eylül ayında teşrif edip koca yaz sadece hafatsonları görmüştüm bebemi 2 haftadır buradalar,2 hafta sonra gene ordalar ve ramaznada gelirler herhaldee

bide duygumca diye bi arkadaş varmış fotosuna baktımda kocası yanındaki galiaba benim üniden arkadaşım sanki. faceden bi bakayım yaa hakkaten karısımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…