Bebeklerimiz ve Biz

yeliz ben baktımmmm sen yeni doğum yapmışsın 19 gün olmuşş bileee

ee ben seni niye hatırlamıyorum pekiiii ozamandan yawwwwwwCADIARZU

kızlar benim kayınvalide tatile gitmekten vazgeçti zeynoyu benden ayırmak istememiş.valla gelin geldiğimden beri hiç bu kadar takdir etmemiştim kendisini

kızlar benim kayınvalide tatile gitmekten vazgeçti zeynoyu benden ayırmak istememiş.valla gelin geldiğimden beri hiç bu kadar takdir etmemiştim kendisini

ne güzel.sevindim senin adına..
benimkide diyor ben nasıl bıraktım kızım diyor
yurtdışındaymış onlar benim kocayla abisini ablasını burda bırakmış
seneden seneye görürdük diyo
sabahlara kadar tel. konuşcaz diye beklerdik diyo
eli çocukla kadınlar benimki bugün şunu yedi bunu yedi
derdi içimi çekerdim diyo. şimdi tel. var yakın diyo
en fazla haftasonundan haftasonuna görürsün diyo
ee haklı bi taraftan.. aman ne bilim

Bak nefin senin problemde kalktı

hayırlısıyla deryanın ve nimetinde çözümlense tamamdır.

inşallah yelizcimde.. benimki kalkmaz zannetmiyorummmmm
benim problemin kalması için
annemlerin bu şehre gelmesi gerek
oda zor.. babamın bi dükkanı var satabilirse öyle gelecekler
malum bu krizde oda satılmaz. Ama Allah tan ümit kesilmez
inş. satılrda gelirler.. ozaman külli kalkmış olur ortadan sorun..

aa yeliz ve betül
sizin sorunlarınız ortadan kalkmış.kuzucuklarınızdan ayrılmayacaksınız sevindim bak şimdi.
darısı derya ile nimetimin başına inşallah.

HEHEHHEH çok komik günlermiş, belli bi tarhten öncesini silmişler yaaa, ama ben hatırlıyorum snein hamile halini yeliz pek süüslüydün nan sen hatırladım vallaa

he valla ne sinir varmış bende be, kızın böyle olacağı belliymiş

he delü bi hatun vardı kuzenime musallat olmuştuda karnım burnumda odayı basmıştım. hayatımda bir kere bile bunun için pişman olmadım keke daha önce yapsaymışım :)))))

ne aksiyonlu karıyım yaa ben

ana zehra garusu ne ettin nana canın çıkcak şimdiii,neyse kolay gelsin el değmişken herşeyi parlat bari bacımm

oo yelizcim, betülcüm sevindim ve takdir ettim özellikleee betül kaynoşu valla pravooo

deryacım bi biz kaldık galiba ama hayırlısıyla inşallah sanada bi çözüm bulunur ben bahtsız bedevi olduğum için çölde kutup ayısıyla gözgöze gelmemiz muhtemell

Saol semihacım kalktı ya çok şükür,1 hafta baba-kız evde olucaklar,görümcem senden süpeleniyorum senmi aradı patronu dedi.:)))

Yaaa diyom ya şekerim doğuma bile süslü gittim, doğumdan çıkmış halimi görsen yine kokoşum :)))

Hamilelikte stres gerçekten çok etkiliyor, görümcede çok stresliydi k.walidesi yüzünden çocuğu anlatmama gerek yok bakınız:Barış.

Çiziksin sen ya karnın burnunda , hiç korkmuyorsun bebeğime bişey olur diye.
Ama demişsin bişey olsun bu bebeğe onu yaşatmam :)))

Son düzenleme:
bi tane beb doğacak diye aklımız giderdi ana doğurdumu doğruracakmı sancısı varmı, ana doğmuşşş, pekde duygusalmışız canım
nan betül sen o zamanda böleymişin kız , hatta ne demişin herşeye ağlıyorum, artık benimkide ağlamamı normal karşılıyo tepkivermiyo bbu sefer sinirlenip gene ağlıyorum demişin kızzzz

sibel efe diyip duruyon çocuğa halbuki çınar çınar deyip duruyosuk o zaman

VAY BE NE GÜNLERDı...

yelzicim sevindim tatil olayına..rabbim sıkıntıyı veriyor çareyi de veriyor...

betül kaynananı bende takdir ettim..
bu aralar kaynoşlar ne çok taktir alıyor:)

he serinledi valla ortalık..gece kuzum rahat rahat uyur

nimo bende çınar ısmını kullanmak ıstıyorum ama nedense hep efe denıle denıle çınar tuhaf gelıyor çınar dersem aaa bak ogluna efe dedı dedı şimdi çınar dıyor derler dıye bıraz cekınıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…