Bebeklerimiz ve Biz

kadıscım ılacın adını sormuşsun sipraktin kesınlıkle tavsıye ederım böyle bışey olamaz esımle yemek yetıştıremıyoruz gercektende şok ıçındeyım nazar degmesın masallah dıyın

bak cnm sabah kalkar kalkmaz mama dıyor ve kahvaltıda2 yumurtadan yaptıgım omletı tek o yıyor
1 bardaksekersız cay peynır recel zeytın domates salatalık sucuk hepsını ekmekleyıyor

10 dkgecmedı meyve dıyor orta boy seftalı yedı ardından 5 dk gecmeden ballı sut ıçtı 150 cc

hala aklı mamada ben demıyorum bıde arkamda mama dıye dolasıyor

Günaydın fıstık bugün boşsun galiba :)
boşumm bebeğümmmmmmm
Sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynen canım benimde içim sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynen yelizcim hiçmi hiç çalışasım yokkkşakkıdı

kuzumun arabası bozuldu yaaa kociş izin alırsa götürcek aldığımız yere 2 yıl garantisi vardııı
tabi götür canım garantisi varmış zatii

selam canım aynı dert dizdede var iştak felan kalmadıı
yazın sıcaktan yemek istemiyorlar üzme kendinii

Kızalr canım çok sıkıldı patronlara çok sinirlendim bizim burdan bir arkadaşın hanımı doğum yaptı sağlıklı bir kız bebeği dünyaya getirmiş allaha şükür

ama gelin görünki bizim zalim patronlarımız çocuğa para vermiyor yaaa nekadar duygusuz insan bunlar ya acayip üzüldüm morelim bozuldu ağladım resmen küçük sabi ne günahı varr kaç kaçgündür söylüyor paramı hazır edin diye bizim önceki şirketten alacaklar vardı yeni şirkete devir oldu artık eski patron para işlerine bakmıyor yenisi ilgileniyor insan bu kadar zor durumdayken böle yüzüstü bırakılırmı yaaa

çocuk aradı kadriye cebimde beşkuruş para yok napıcam ben napıyorlar diyor odalarına girip söledim
bişey yapamıyacağız başını çaresine baksın demezlermi o anda gözlerim doldu resmen ağladım yaaasenağlama

demekki bizde aynı durumda olsak böle yapıcaklarkötükedihüso

allah insaf versin bunlara hiçmi sızlamıyor içleri

Son düzenleme:
kız nimet alemsin yaaa:)))) güldürdün beni heeee

19.06.2007 he vay be ne günlerdi giderdim gelirdim belli değilll koca topikte bir ben kalmıştım cinsiyeti belli olmayan :)

Ben geldim.

Deryacım betül nimet elif ve ben aynı dertten müzdairbiz.
Dün doğmadan neler doğar diye boşuna demiyorlar, bizimkiler 2 haftalığına izmire gidiceklerdi.
görümcemin patronu olmaz 1 hafta git demiş,1 hafta gidecekler ondada eşim ona göre iznini ayarladı eşim bakıcak.
Bende çok üzülmüştüm ama bak herşey olacağına varıyor.

ay ne güldüm okurkennnnn
elüf cinsiyetin 16.07 de öğrenmişim bacımm
hülyada ardanın isminiönce kayra düşünmüş hani şimdi kayra değil :)))

Kadis Allah'a havale canım, Azıcık sevgi versin içlerine.
-Ki hakkı olanı istiyor, benim bildiğim şriketler doğumlarda düğünlerde hediye verirler.

kolay gelsinn canımmmmmm
hepsini birden niye yapıyonn gızzzzzzzzz
yakın olsak zıplardım yanınaa halı yıkamayı çok severimmmmmmmm

sende mi derya ya...
bizim kervana sende mi katıldın?
iş yyerine getiremez misin zaten iş yok diyorsun...
ama hangi bi gün...
allahım hayırlı bi sebep versin inş...
bende sizdenim artık
iş yok ama dükkan küçük.. ve benim kız bi dk oturmaz.müş. gelirsenereye koycam durmazyani
başkasınada gitmez.. çok eziyetli oluyor.cumartesileri getiriyorumda benim elemanla iki kişi zor bakıyrouz.. sonra eşime gel yada biz gelelim durmuyor diyoruz. eşimin dükkanına geçiyrouz orda amcası eniştesi babası zor bakıyor..
durmaz yani.burnumdanda getirir..
nasıl olcak bilmiyorum ama yarın götürcez işte akşam.. cumartesi pazar yazlıkta işler var temizlik ves eşyalar yerleşcek ıvır zıvır.. herkes gitcek yani.. kayınvalidemlerde gidince orda kalcaklar.. iyi mi kötü mü oldu şu yazlık işi bilemedim

yapma yaa oyy bende mi öyle olcamm off off :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar saolun
niyemi giriştim?
zeynep cadısı ben koltuk silerken gidip domestos rengarengi alıp en az 1 kg halıya dökmüş, mecbur kaldım yıkamaya(

Zehracım kolay gelsin canımmmm yorma kendini bu cadılar zaten rahat durmuyorki hiççç:)

bu arada bizim meme problemi tamamen bitti kızalrrr artık istemiyor yezda meme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…